Scudo Sports

Bİsiklet ayar ayaklığı..

doğan_69

Daimi Üye
Tepki
315
Arkadaşlar bisiklet ayar ayaklığı arıyorum daha önceden decathlona gidipte orda gören varmı ?? varsa bugün gidip alıcam..sormamın nedeni her ürünü sitelerine yansıtmıyo olmaları...

Scudo
@Uğur SARIGÖL

Ne zaman görmüştünüz acaba. Bende bakmıştım göremedim. internet sitesindede stokta olmadığı yazıyor. Siz hangi modeli gördünüz.Farklıda olabilir.

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
(link) stokta yok gözüküyor. arayıp sormakta fayda var

• Beğen
@Berksan

Bu modelden arıyorsa eğer , çok kolay bulunur. Her yerde var. Ben daha pro bir şey istediğini düşünüyorum.
(link)
(link)

• Beğen
İlk mesajı tekrar okudum da Doğan Bey yakın zamanda gören var mı diye sormak istiyor herhalde. Ben bisikletimi almaya gittiğimde görmüştüm. Tam olarak 21.09.2013 tarihinde.
Emre Bey görmediğine göre bitmiş olabilir.

@Emre GÜLEN

tam olarak dediğiniz modelden bakıyorum çok kaliteli birşey olmasına gerek yok bisiklete ayar yaparken temizlerken dik tutsun yeter...bakayım decatlonda varsa alcam yoksa pazartesi günü demir doğramacıya gidip üst borudan tutuşlu kafama göre birşey yaptırcam..sanırım ucuza yaparlar orda yaptırcağim ayar ayaklığı sitelerde 200-300 lira yazıyo şaka gibi :D gitsem en fazla 30 liraya yaparlar doğramacıda..

özceylan bisiklette 17,50tl ve kargo da 6,5tl sana 24tl ye gelir.

@dogan_69

Bende o 25 liralık model ve şu resimdeki model arasında kaldım. Resimdekini doğramacıda yaptırmayı düşünüyorum.Fiyat olarak hemen hemen aynı olacağını sanıyorum. Siz ne dersiniz?

http://i00.i.aliimg.com/photo/v3/501842826/Indoor_or_outdoor_bicycle_stand_for_display.jpg

Bugün Decathlon'a uğradım. Aşağıdaki tarz ayaklık mevcut ve fiyatı 209 Lira'ydı.

(link)

Geri