Scudo Sports

Bisiklet ayakkabı ve pedal seçimi

(link)

Bu ayakkabıyı görünüş olarak hoşuma gitti. Sizce nasıl? Başlangıç için uygun mu?
Hangi pedalın uyumlu olduğunu nasıl anlarım ilk defa kullanıcam spd :D
Birde ayakkabı bedenimi nasıl kesinleştirebilirim bir beden büyük yada küçük mü almalıyım?

Scudo
@Nini
Kötü olduğunu düşünmüyorum yol ayakkabı ve pedal olarak kullanan arkadaşlardan cevap gelecektir uyım olarak Compatible with LOOK-, SPD-SL-, Speedplay-, Keo- and Time Impact pedals diye yazıyor sayfasında, shimano ayakkabılarda 1 numara büyük almak gerekiyor mavic i bilmiyorum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@Tolga Uşaklı
Hocam bana fikir vereceğim diye zahmet etmeyin. Ben katlanorı ulaşım amaçlı kullanmıyorum, gezinti ve spor amaçlı daha çok. Acaba spd pedalın bir etkisi olur mu diye meraktan benimkisi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Nini

43 numara giyiyorum, 43.3 numara sipariş ettim bugün. Eğer aceleniz yoksa gelince hem numarasını değerlendiririm, hem de genel bir fikir belirtebilirim.

@drumbanger
Teşekkürler hiç acelem yok ^^

@Nini

Merhaba, ayakkabı geldi. Oldukça güzel ve hafif. Numara konusunda da şöyle bir durum var, benim ayağım oldukça taraklı. Ayağım içine zor giriyor ama kalıbı henüz açılmadı tam olarak. Gene de zorlanmadan kullanıyorum.

@drumbanger
Teşekkürler bende 41.3 Alayım o zaman. Bu arada pedala kilitlenmesi için ayakkabının altına bi aparat gerekiyor mu? Ve bu ayakkabıyla hangi pedalı kullanıyorsunuz

SPD-SL pedal kullanıyorum ben, evet aparat gerektiriyor. Kâl olarak geçiyor, yurt dışı sitelerden bakacaksan cleat olarak bakman gerek. Bazı ayakkabı modellerinde "cleats included" yazıyorsa kâl yolluyorlar ayakkabıyla demektir.

@drumbanger
Tamamdır çok teşekkürler

Shimano Pdr 540 pedal ve R171 ayakkabı kullanıyorum. 1 Ay sonunda en önemli söyleyeceğim konu, ne olur en az 10-15 dk yavaş hızlarda, tak çıkar yapmadan sürüş yapmayın. Otoparkta düşerken kendimi çok çaresiz hissettim. :) Gayet memnunum. Ama ayakkabı ve pedalla, TR şartlarında trafikte sürüş yapmak kesinlikle emniyetli değil bence....

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: erdsde
arkadaşlar, boa bağcık sistemli ayakkabıların kullanımı nasıldır? ayağı iyi kavradığını duydum ama tur esnasında mekanizmanın bozulması ihtimali ve kullanım ömrü kafamı kurcalıyor. Tavsiyeniz nedir?

tur ve şehir içi en uygun pedal bence click'r modelleri multi release olduğu için t400 pedal ve mt34 ayakkabı kullanıyorum daha düşmeyi başaramadım.

• Beğen
Tepkiler: çağrı can
Arkadaşlar yol bisikleti için ayakkabı bakıyorum. Bu ayakkabılar hangi maddeden üretiliyor? Üretiminde hayvansal içerik barındırmayan ayakkabı var mı?

Arkadaşlar, an itibarıyla bir kampanya vs var mıdır?

@Groims

Merlin Cycles' da var.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Arkadaşlar merhaba
2 pedal modeli arasında kaldım. Hangisini almalıyım bilemedim.
Yardımlarınızı bekliyorum
Xlc Bilyalı Pedal

Well go c27 Rulmanlı Pedal

Şu anki pedalım wellgo plastik ve cidden kötü bir pedal elimle çevirirken bile takılıyor. O yüzden well go ya karşı ön yargılıyım. Ama rulmanlı olması öne çıkarıyor well go yu xlc bilyalı pedal çünkü.
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkür ederim

@hydrocon Yararlı bir söyleşi olmuş.Pedal ve ayakkabı seçiminde kararsızlık yaşayanlar mutlaka izlemeli..

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@cazci

Hocam teşekkürler yararlı olabildiyse ne ala [emoji4]

yeni aldığım ikinci el bisikletin üzerinde mtb kilitli pedal mevcut. Ayakkabı arayışına girdim fakat fiyatlar yüksek. Bende ikinci ele yöneleyim dedim ama kuşkularım var. Sizce ikinci el ayakkabı alınır mı ?

Geri