Scudo Sports

Bisiklet ayakkabı ve pedal seçimi

100 km kadar kullandım. Daha önce spd kullanmadığım için kıyas yapamam ancak r540 pedalla uyum içinde işini yapıyor. Ayrıca rahat. Alışmam da 5 dk sürdü. Kullanmadan önce mutlaka üzerinde pratik yapın.34187 dosyayı görüntüle

@ahmtayd

Scudo
Ben kendime zamaninda mtb kullanicisiyken mtb ayakkabisi aldim aslinda yol bisikleti alip yol ayakkabisi alicaktim bana dedilerki tol ayakkabisiyla yurumesi zor oluyo bende mtb ayakkabisi aldim rokrider pedallarla spd pedallarla beraber 250 tl ye geldi tabi sonra yol aldim ondada kullandim su anda sehir de kullaniyorum gunluk ise gidip geldigim icin cok rahat kullanimi falan tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: ahmtayd
@osiosborn
bu ayakkabıyı siz kullanıyormusunuz ? bisiklet kullanma haricinde kullanılabilirmi?

Erdoğanlardaki RO65'lerde en ufak 44 numara kalmış, Decathlon'da ise 180 lira bu ürün, Erdoğanlarda 190 liraya ro78ler var, 10 lira fark var aralarında hangisini tercih etmek lazım? Ayrıca uygun fiyata bir spd pedal önerebilir misiniz? :)

Shimano R107 Spd-Sl kullanıcısı var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
SHIMANO PD R-540 SPD PEDAL-135₺
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/ae12cc2c5a9cd20e71f5e006e08f3d8d.jpg
spor-bisiklet-shimano-pd-r540-yol-bisikleti-ayakkabisi-pedali-spd-bedava-kargo-229118941/detay

SHIMANO R171 SPD-SL AYAKKABI-363₺
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160402/220a6d456f7b5e3e53c428f1390f33ea.jpg
(link)

Bende yeni bisikletim için az önce Shimano R107 satın aldım. Pedallar R540.
Önümüzdeki günlerde yorumları paylaşırım.

Neden spd ayakkabıları hiç bağcıklı falan olmuyor?

@Nini Pedala,aynakola vs. takılmasın diye.Ayrıca bağcıklar gevşeyebilir,bantlar gevşemez

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@Nini shimano mt34 var ben yeni aldım bağcıklı.

(link)
(link)
(link)

Şöyle üç seçim yaptım. Pedal konusunda fikrim tamam gibi de, ayakkabı olarak hangisini seçmemi önerirsiniz acaba?

(link)
(link)
ben bu ikisi şeklinde aldım mtb de kullanacağım daha çok turlar ve gezinti için kullanacağım için tur ayakkabısı ve tur pedalı aldım. ilk defa spd kullanacağım için click'r serisini tercih ettim çok yönlü çıkarılabiliyor ve çıkma açıları daha düşük.
mt serisi ayakkabı yerine belki ct serisi ayakkabı tercih edilebilirdi. ikisi kargo dahil 83 € ya geldi.

Mavic Ksyrium Elite ayakkabı aldım ben de gelecek yarın.Pedal olarak R550 düşünmüştüm ancak incelemelere göre parasını edecek kadar üst seviye bir pedal değilmiş.105 pedal da alamayacağım için R540 almayı düşünüyorum.Umarım pişman olmam :rolleyes:

Benim pedal ve ayakkabı aşağıdaki gibi.
Bakalım karbon taban nasıl.
MTB için M087 kullanıyordum, onlardan çok memnunum yine Shimano ile devam ettim.
Tek sorun Sensium 300 daha gelmedi, merakla bekliyorum.

20160418_225406.jpg 20160418_225636.jpg 20160418_225704.jpg 20160418_225721.jpg 20160418_225754.jpg

@tanchu
Bu yol bisikleti için uygun olmaz sanırım değil mi

@Tolga Uşaklı
Tolga bey bildiğim kadarıyla sizde katlanıt bisiklet de var. Ben de tern d8 aldım ve merak ediyorum acaba spd pedalla katlanırda nasıl olur diye. Fikrinizi öğrenmek istedim.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Nini yol pedalleri ile uyumlu değil ne yazıkkı pedallarıda değiştirirseniz olabilir ama performansa etkisi ne olur bilemiyorum. yol ayakkabılarında kaller dışarıda kalıyor bildiğim kadarı ile.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@@rif hiç denemedim SPD veya SPD SL ile Dahon'u. Ben yüksek hızla gitmiyorum şehir içinde 20 - 25 bazen araç geçerken 30 yapıyorum. Ortalama hız genelde 22 km/s onun için SPD gerekli olmuyor. Bu sefer ayakkabı taşımak gerekecek, fazladan ağırlık.

Bu hafta bir deneme yaparım pedalları değiştirip. Sonra bilgi veririm.

Geri