Scudo Sports

Bisiklet atölyemi yapılandırıyorum.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
bisikletime tahsis ettiğim boş katın boş odası için yavaş yavaş yapılandırmaya
başlıyorum.

IMG20151108142623.jpg

öncelikle masa ile başlıyorum.
masaya kaba taslak bi plan proje yaptım.

Untitled-1.jpg

bacak boylarını 80 cm olarak ayarladım. 8 adet olarak kestirip her ikisini L şeklinde birbirlerine kenetlicem

4 adet olan 20x20 olakaları bacakların üstüne tampon olarak ayarlıcam.
şu sağ altta 4 tane siyah çubuk var onları destekçi birlikleri olarak masanın altına
monte edicem. bacaklarla masa arasında duracak. o yüzden onları kaliteli sağlam tahta dan kullanıcam.

genel olarak projem basit ve ucuz :D

bundan önceki projemde şuan fotoğrafta gözüken bisikleti havata tutan standı yapmıştım.
linki paylaşacaktım ama fotoğraflar gözükmediğinden paylaşmıyorum.

gün geçtikçe atölyemi geliştiricem

Scudo
elinize kolunuza sağlık güzel proje :)

duvarlar çok boş geldi gözüme alet takımları için organizer tarzında bir şeyler nasıl olur

hocam konuyla alakası yok ama jantlarınız schrader sibopa uyumlu mu? bende mt15 jant seti aldım da presta uyumlu sanırım, sibop yeri çok dar

@Yağız Gökmen oralara poster bile yapıştırcam yakında. hyuna hemde :krsn:
öhümm öhümm. yani huyuma uygun posterler yapıştırcam.
kıyafetlerim için askılık vs yavaş yavaş hepsini halledicem inşallah.

@Angel nayn. malesef ince sibob. olsun ince olsun şamyeli ona göre alırsın.

hedeflerini büyük tut yegen. Uzay gemisi imalatına giriş , başarılı olamazssan ve çokta uslu olursan belki şirinleri görebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@mariokaldato aman abi. yaparım gönderirim uzaya. haberlere çıkarız sonra uğraşamam hiç

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
cihan atölye masası olacak ise 80+2cm kısa gelir, 80 cm büro masası boyudur genelde, oturarak yazma falan işleri için; atölye için 105 hatta senin boyun için 110 cm düşün bence

@halil ibrahim duran şimdi metre ile ölçüm yaptım da doğru diyorsun abi 110 bana daha ideal geldi

aslında biraz daha beyin fırtınası yapıp taklamalı büyümeli küçülmeli bişeler yapayım diye düşündüm de.
sonra dedim ki. sen kimsin öyle icat çıkartmak kim :D

masayı şimdilik basit yapayım. ilerde sağa sola değişik bişeyler yapayım :cool:

@Edip Dinçer yapımı aşırı zorlaştırabilir, onun yerine masayı yapıp, yanına bir aparatla takılan bu tarz kutular daha işlevsel ( istendiği zaman çıkarıp takılması açısından) ve kolay olacaktır.

Geçen gün koçtaşta gördüm sanki duvara monte edilebilen black&decker ın bu tarz kutularını...Gerçi fiyatını hatırlamıyorum...

Ben geçen gün bisikletçide görmüştüm
masa.jpg

o boşluklara kapakla kapatılabilir

Evde bunlarda 3-5 tane var. Çok işlevsel temiz, mis..

Nereden aldığımı hatırlamıyorum. Her işe de gelir. Derinlik rahat 20 cm-en 15 gibi uzunluğu ise 10 gibi

Plastikçekmecelikutu.jpg

sanırım masayı basit yapcam uğşarmayayım. şu nalbur kutuları daha pratik geldi bana

Geri