Scudo Sports

Bisiklet askısı ve sırt çantası (2lt su çantası ile birlikte)

Metin Güler

Daimi Üye
Tepki
316
Bisiklet
Scott
1.ürün, bisiklet duvar askısı..3 Adet vidalama yeri ve asma kısmında janta zarar gelmemesi için plastik hortum bulunmaktadır.Herhangi bir yerden alınmamınş, el yapımı bir üründür..
Bisikletini daire dışına bırakmak istemeyenler, odasına koymak durumunda olanlar veya apartmanda yaşayanlar için idealdir.Odanızın boş bir duvarında bisikletinizin hem görsel olarak hoş hem de az yer kaplayan bir biçimde durmasını sağlayacaktır.
(link)

(link)
Evde bisikleti duvarıma asma imkanım olmadıgı için duvarda nasıl durduğu hakkında fikir vermek adına resmi dikine çevirdim:)
(link)
Duvara asılı hali..

Fiyatı: 20tl 'dir. Kargo alıcıya aittir.

2.ürün, Suncamp- outdoors professional 2lt. hydra pack'li (su çantalı), reflektörlü, 2 gözlü sırt çantası. Arkadaki göz su çantası için olup altında hortum çıkış deliği vardır.Ayrıca ani hareketlerde çantanın kaymasını engelleyen klipsli kemer bulunmaktadır.Çok fazla büyük olmayan bu ürün de bisiklet turlarınızda olmazsa olmazlarınız olan temel ihtiyaçlarınızı(su taşıma, tamir seti vb.) rahatlıkla taşıyabilmenizi sağlayacaktır.

(link)

(link)
İçindeki 2lt'lik su taşıma sistemi

(link)

Fiyatı: 50tl 'dir.Kargo alıcıya aittir.

Scudo
Bisiklet askısı 15tl olmuştur.
İlan her iki ürün için de günceldir..

@mehty

İnan evde bisikleti asacak yer olsa alırdım :D

İyi satışlar

Teşekkür ederim, aynı şekilde ben de bu yüzden kullanamıyorum fakat bisikletine gözü gibi bakıp her an gözünün önünde olsun isteyenler için bire birdir..kaçırmayın derim :)

İlan her iki ürün için de günceldir arkadaşlar...

Bisiklet askısı bir süreliğine rezervedir..Çanta için ilan günceldir..

bende BURSA'dan bisiklet askısı ile ilgilenıyorum rezerve iptal oldugunda görüşebilirz.

@bikegames2

Rezervenin iptali durumunda sizinle irtibata geçeceğim, teşekkürler...

Su torbalı çanta için ilan güncelliğini korumaktadır...

İlan günceldir, isteyene 25 Ekim'deki Bursa MTB yarışında elden teslimat yapılır...

Geri