simplonmurat Forum Bağımlısı Kayıt 7 Ocak 2007 Mesaj 737 Tepki 330 Şehir Evka-6 / İZMİR İsim Murat ALTINCAN Bisiklet Simplon 20 Şubat 2007 #1 Bu işin sonu nereye kadar diyeceksiniz.Bizim düşündüğümüzün de ilerisine gidenler var demekki.Biz daha bisiklet yolları yapamaz iken başkaları neler yapıyor.İmrenmemek elde değil. (link)
Bu işin sonu nereye kadar diyeceksiniz.Bizim düşündüğümüzün de ilerisine gidenler var demekki.Biz daha bisiklet yolları yapamaz iken başkaları neler yapıyor.İmrenmemek elde değil. (link)
C Cemowski Daimi Üye Kayıt 28 Ocak 2007 Mesaj 269 Tepki 103 Şehir İzmir 20 Şubat 2007 #2 garip şeyler simplonmurat işin açıkçası sen çok iyi yerler buluosn tebrik ederim.
simplonmurat Forum Bağımlısı Kayıt 7 Ocak 2007 Mesaj 737 Tepki 330 Şehir Evka-6 / İZMİR İsim Murat ALTINCAN Bisiklet Simplon 20 Şubat 2007 #3 @Cemowski Teşekkür ederim.Bu asansöre 3 gün önce rastladım.Hastalığımdan dolayı ancak şimdi koyabildim.Daha ilginç şeyler bulmak ümidiyle...
@Cemowski Teşekkür ederim.Bu asansöre 3 gün önce rastladım.Hastalığımdan dolayı ancak şimdi koyabildim.Daha ilginç şeyler bulmak ümidiyle...
Bulunmaz Forum Bağımlısı Kayıt 2 Kasım 2006 Mesaj 1.022 Tepki 633 Şehir Ankara 20 Şubat 2007 #4 bu foruma foto olarak koyulmuştu ama vidyosu daha iyi oldu teşekkür ettim..
simplonmurat Forum Bağımlısı Kayıt 7 Ocak 2007 Mesaj 737 Tepki 330 Şehir Evka-6 / İZMİR İsim Murat ALTINCAN Bisiklet Simplon 20 Şubat 2007 #5 @bbaaggeett Daha önce koyulduğunu az önce Fatih arkadaşımdan öğrendim.En azından video sunu koyarak farklı birşey yapmış olmuşum.Artık takdirinize kalmış Tepkiler: Bulunmaz
@bbaaggeett Daha önce koyulduğunu az önce Fatih arkadaşımdan öğrendim.En azından video sunu koyarak farklı birşey yapmış olmuşum.Artık takdirinize kalmış
M Murat EVGİN Forum Bağımlısı Kayıt 9 Kasım 2004 Mesaj 975 Tepki 923 Şehir İstanbul 21 Şubat 2007 #6 video iceren link'leri lütfen burada toplayınız. konu kilitlenmiştir.