Scudo Sports

Bisiklet arka ışık ve radarlar

curly89

Aktif Üye
Tepki
37
Merhabalar, uzak mesafelerden kendini belli eden güçlü bir ışık sistemi almak istiyorum. Eski forumları okudum s-sun markalar tavsiye edilmiş çoğunlukla. Yeni ürünlerden tavsiye edilebilecek bir ürün var mı yoksa s-sun alayım mı?

Motiste s-sun 120 modeli 30tl

Scudo
Bunu ben de gördüm, almak istesek herşey dahil 8 dolar mı başka bi masraf oluyor mu, bir de kaç günde gelir?

öm attım bır oku ıstersen bendeki farı gör sonra karar ver derim :)

DOSTUM ŞU SENDEKİ FARI BENDE MERAK ETTİM ACABA BANA DA MAİL ATAR MISIN NERDEN NE ZAMAN KAÇA ALDIN NASIL ALIRIZ?

2 dolarlık ürüne 6$ kargo vermek bana mantıklı gelmiyor.

Bence lamba alacaksanız, S-sun bir süre sonra pili olsada, sönük ışık veriyor...

Canondale filanda aman dikkat, onlar da, standart dışı piller olabiliyor... O pili bulmak mümkün olmuyor...
Dolayısı ile biraz araştırın, piyasada olan pille çalışan, iyi bir model bakın bence...

Selam dostum s-sun lamba ile analizin tecrübe ile sabitmidir. Pil olsada vermiş olduğu ışıkta sönmemi oluyor yoksa verdiği yuvarlak ışık gölgesi mi dağılıyor?

Arkadaşım ben de sunu merak ediyorum, bana da mesaj atabilir misin?

Tarık kardeşim o resimler senin bisikletine mi ait ? gerçekten o kadar ışık veriyor yani..
Blackburn Quadrant
4 Led
100 saat devamlı yanış
300 saat flaş modu yanış
180 derece hareket
su geçirmezlik.

Bu var şu anda 31tl ye düşmüş nette ünlü bir sitede ..:)

S-sun ile kıyaslarsak nasıldır..

S-sun farıda biliyorum ışığı topluyor ..Belli bir noktada aydınlatma sağlıyor diklemesine yuvarlak şeklinde..

Blackburn Quadrant far ışığı dağıtıyor mu?

Tarık kalkan arkadaşımıza teşekkürler öncelikle, blackburn ışığının son resimlerini görünce, acaba s-sun bu kadar iyi aydınlatabilecek mi düşünüyorum?
Birde s-sunu görebilsek karşılaştırma imkanına sahip oluruz, bilmiyorum forumda s-sunun incelemesi yapıldı mı? Sanırım yapılmadı, s-sunu alacaktım,bu resimleri görünce fikrim değişti, blackburn, s-sundan daha ucuz ve markalı.

cateye hl el 530 kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim
(link)

ankara ulus tayfun bisiklet 5 tlye normal 2 tane yada 3 taneydi galiba aa piliyle çalışan lambalar var ende kullaıom

(link)

Linkteki ürünü aldım, 17 günde elime ulaştı. Satıcı güvenilir, mesajlara kısa sürede cevap veriyor. Toplam 14TL ye denk geliyor.
Bu konularda çok fazla tecrübem yoktur, bugün ilk defa bu ürünü kullandım. Gayet memnun kaldım. 2 farklı yanma sitili var, birincisi sürekli olarak yanıyor, diğer seçenekte ise flash gibi yanıp sönüyor.
Şehir içinde memnun kaldım. Aşırı zifiri karanlık dağ yollarında ne olur bilemem ama, karanlık caddelerde önümü rahatlıkla gördüm. Hatta bir tane daha alıp, sağlı sollu kullanmayı düşünüyorum.

s sun almanı tavsıye ederım bıde sarjı pıl alacan bende ıkı tane var araba gıbı gıdıyorum yolda kac sefer dusurmeme ragmen bırsey olmadı sukru saglamda erdoganlarda var.

Ürün bugün geldi. Fotoğraf ekleyeceğim şimdilik. Soru olursa cevaplamaya çalışırım. Video da çekip eklemeye çalışacağım inşallah.
Ürün gayet tatminkar geldi bana. Şehir içinde, giriş seviyesi için yeterlidir bence. Fiyat performans ürünleri olarak alınabilir.
Ürün özelliklerini veren bir sayfada "500 Lümen led çıkış gücü ( Cree XGP Led )" bilgisine rastladım. Led çeşidini araştırdığımda iyi bir led markası olduğunu gördüm. Fakat alttaki linkteki yazıdan fenerin içindeki led i kıyasladığımda sahte olduğunu (Adresteki açıklamaya göre.) anladım.
(link)
Fakat özellikte verilen bilginin gerçekliğini ve ledin verilen tarihe göre hal değiştirdiğinin doğruluğunu bilemem. Bunu da kullanıma bağlı ışık kaybı vs. belli edecek.

IMG_20181005_203718[1].jpg 175769 dosyayı görüntüle IMG_20181005_203759[1].jpg IMG_20181005_203822[1].jpg
IMG_20181005_203853[1].jpg IMG_20181005_203929[1].jpg IMG_20181005_204011[1].jpg IMG_20181005_204218[1].jpg

Dostlar Merhabalar,

Yesil renk Giant Escape 2 bisikletim icin on ve arka far alacagim. Sarzli olmasi tercihimdir.
Tavsiyeniz var mi?

Ben arka ışık olarak şunu kullanıyorum. Şarjı uzun gidiyor. 100 LM Şarj Edilebilir LED USB Dağ Bisikleti Kuyruk Işık Arka Lambası MTB Emniyet Uyarı Bisiklet Arka Işık Bisiklet Lambası 2018

(link)

@bitinya_s Bu ışık güzelmiş, görünürlüğü yeterlidir diye düşünüyorum. Arka ışık olarak bunu spariş ediyorum. Hocam, Aliexpress'i bekleyemedin. Delta Bisiklet'te indirim varmış ordan aşağıdakileri sipariş ettim.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Güle güle kullanın bence bunlar da iş görür.

Aliexpress te dolaşırken şu ürünü gördüm güzel bir ürüne benziyor
(link)

Geri