Scudo Sports

Bisiklet arka ışık ve radarlar

İyiymiş, lakin tane alınca 700 lira kadar ediyor :)

Eastpower'ın hiç videosunu falan da bulamadım.
Valla 3 modu olduğu yazıyor bende video göremedim. Muhtemelen aynı modlara sahip. Ben deneme amaçlı bundan aldım bi tane daire olan modelinden gelirse eğer inceler size haber ederim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Scudo
Valla 3 modu olduğu yazıyor bende video göremedim. Muhtemelen aynı modlara sahip. Ben deneme amaçlı bundan aldım bi tane daire olan modelinden gelirse eğer inceler size haber ederim.
(link)
Tamamdır,teşekkür ederim. Ben 2-3 güne halletmeyi planlıyorum. Arka bagajın altına Do İt Yourself bir uygulama yapacağım çünkü,bakalım nasıl olacak..

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Burak Altaç bitanesi gayet iş görüyor ikinciye hiç gerek yok

@MertV DİY bir proje yapacağım için 2 tane lazım :)

Bisikletin arka aydınlatma işi bitti sonunda. Arkada sele borusuna bağlı Topeak MTX Beamrack A Type bagajım var. Onun altına Topeak Bar Extender gidon adaptörü taktım, çok güzel oturdu.
Arkada aşağıya doğru 2 tane kırmızı ışığım vardı. O ışıklardan 2 tane daha aldım ve arkadaki gidon adaptörüne taktım. Tam olarak istediğim gibi oldu. Ortada reflektör ve iki yanında ışık gayet güzel oldu. Alttaki 2 taneyi yakmaya hiç gerek yok, onlar yedek olarak orada durur. Ben, arkada biraz fazla ışık seviyor olabilirim 😀

Dosyalar

• IMG_20200604_205349.jpg
    IMG_20200604_205349.jpg
    1,1 MB · Okunma: 106
  • IMG_20200604_182842_1.jpg
    IMG_20200604_182842_1.jpg
    1,9 MB · Okunma: 103
  • IMG_20200604_182926.jpg
    IMG_20200604_182926.jpg
    1,3 MB · Okunma: 97
  • IMG_20200604_182950.jpg
    IMG_20200604_182950.jpg
    1,1 MB · Okunma: 85
Son düzenleme:
Bisikletin arka aydınlatma işi bitti sonunda. Arkada sele borusuna bağlı Topeak MTX Beamrack A Type bagajım var. Onun altına Topeak Bar Extender gidon adaptörü taktım, çok güzel oturdu.
Arkada aşağıya doğru 2 tane kırmızı ışığım vardı. O ışıklardan 2 tane daha aldım ve arkadaki gidon adaptörüne taktım. Tam olarak istediğim gibi oldu. Ortada reflektör ve iki yanında ışık gayet güzel oldu. Alttaki 2 taneyi yakmaya hiç gerek yok, onlar yedek olarak orada durur. Ben, arkada biraz fazla ışık seviyorum olabilirim 😀
Işıkları dikey değil de yatay koysanız bence tek çizgi gibi daha şık durur :)

@sspl Öyle de denedim,hatta projem ilk olarak öyleydi ama ikisinin senkronu her zaman aynı olmadığı için tek çizgi gibi durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: sspl
decathlon arka ışığını kullanıyordum. Dün kadıköyde kaskımdan düşmüş. Tekrar sipariş verdim. tavsiye edilir

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Plus 65 lümen modelini kullanıyorum şimdilik memnunum. İmkan olsa knog r70 ❤️

Benim de bu aralar arka far arayışım başladı.

Pilli, düzgün bir lümen değerine sahip arka far tavsiyesi olan var mıdır? Özellikle pilli olması önemli, uzun turlar için de kullanılabilirlik açısından.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Easpower modelleri gayet iyi oluyor . Daha yeni ön farını aldım kullanıyorum , fiyatına göre çok çok iyi. Arka farı da eminim iyi olacaktır. Şu an arka farlarım iyi ve yeterli fazlasıyla , birgün değiştirmem gerekirse eastpower modelinden almayı düşünebilirim.

Lezyne Strip Pro 300 modelini özellikle gündüz görünürlüğü isteyenler ve uzun pil ömrü arayanlar için tavsiye ederim.
Gün ışığında görünürlük birçok ışığın en büyük eksiği bana göre. Karanlıkta her ışık buradayım diyor ama sağlam bir flaşör özellikle trafikte çok faydalı :harika:

77ffa596-406e-4d5b-9340-2b34513ba163.png

strip_pro300_brooks.jpg

lezyne_strip_pro_300.jpg

Ben de bu ürünü aldım. (link)

Hem uzun turlar için pilli hem de görünürlük açısından 20lm üzeri bir arka far arıyordum. Tam istediklerime uygun bu farı buldum. Tavsiye ederim:harika:

• Beğen
Tepkiler: Diaphragma
Merhaba 100 tl bir bütçem var arka stop lambası önerisi verebilecek var mı?

Merhaba,

RockBros Q5 kullanıyorum. Sensörlü olması artı özellik. Gayet memnunum.

Çeşitli bağlantı aparatları var. Sele çantası kullanmıyorsanız aşağıdaki modeli öneririm.

r3.jpgr2.jpg

Moon charmelon kullanan var mı? Işığı yeterli mi? Nebula satan pek yer yoktu, var olan satıcılara güvenemedim. Knog r70 satıcısı da yok. Yurtdışından getirmek gerekiyor sanırım, Yurtdışında güvenilir satıcı biliyor musunuz?
@ventiotto Rockbroos çok şık duruyor, flash modu nasıl ve kullanım süresi ne kadar.?

Moon charmelon kullanan var mı? Işığı yeterli mi? Nebula satan pek yer yoktu, var olan satıcılara güvenemedim. Knog r70 satıcısı da yok. Yurtdışından getirmek gerekiyor sanırım, Yurtdışında güvenilir satıcı biliyor musunuz?
@ventiotto Rockbroos çok şık duruyor, flash modu nasıl ve kullanım süresi ne kadar.?

3 modu var. Çakarlı, slow ve düz şeklinde. Üyeliğimden dolay link ekleyemiyorum. Aliexpresste videosu var bakabilirsiniz. Teşekkürler.

Geri