Scudo Sports

Bisiklet arka ışık ve radarlar

(link)

ön far olarak bunu kullanıyorum lümen değerine göre daha uygun veya daha pahalı olabiliyor fiyatları dış kaplama malzeme plastik değil alumınyum ayrıca gıdona sabıtle aparatıda oldukca kalıteli

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Scudo
Zacro Bisiklet bisiklet ışığı LED Arka Lambası Arka Kuyruk Emniyet Uyarı Bisiklet Taşınabilir Işık, USB Tarzı Şarj Edilebilir veya Pil Tarzı
(link)

3 tane var bisikletimde. Hem baya bir goz aliyor hem sarjli hem de ucuz.

150 liralık bütçem var ve iyi bir ön+arka aydınlatma almak istiyorum, ikinci el alacağım. sizce 110 liraya moon meteor 250 mi alayım yoksa 150 liraya moon comet 100+35 setini mi alayım?

İkinci el alacaksan, bataryası değiştirilebilen bir model varsa onu tercih et derim. Çok kullanıldıysa bataryanın ömrü düşük olacaktır. Gerekirse yenisiyle değiştirirsin.
Ayrıca şarj etmekle uğraşamayacağın uzun turlar yapacak olursan yanında yedek dolu batarya taşıyabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Süphan Hasdemir
Comet ön aydınlatma yoka yakın, yok gibi birşey. Şarjlı, hafif eyvallah. Ama aydınlatmıyor. Ön çakar olarak kullanabilirsiniz fark edilirlik açısından ama aydınlatmak için kullanımı unutun. Meteor kesinlikle daha güçlü, tabi başka alternatifiniz yoksa

Moom meteor c3 kullanıyorum. Aydınlatması çok iyi, 400 lümen modunda kesintisiz 90 dakika gidiyor. Tavsiye ederim...

Comet ön aydınlatma yoka yakın, yok gibi birşey. Şarjlı, hafif eyvallah. Ama aydınlatmıyor. Ön çakar olarak kullanabilirsiniz fark edilirlik açısından ama aydınlatmak için kullanımı unutun. Meteor kesinlikle daha güçlü, tabi başka alternatifiniz yoksa
aradığım yorum. meteor 250'yi alıyorum o zaman, ileride de arka far alırım.
edit: 100 liraya letgo'dan aldım şimdi teşekkürler yanıt veren herkese.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Road_Runner
İyi akşamlar arkadaşlar en son ilkokul ortaokul zamanında bisiklet kullandım . Şimdi yeniden bir bisiklet alma hevesi başladı bende. Şuanlık sadece şehir içi kullanımda bu ürün iş görürmü, şekli görüntüsü hoşuma gitti 1 tane almak yeterlimi yada 2 tane alıp bir sağ tarafa doğru bir tanede sol tarafa doğru takmakmı daha doğru olur o zamanda çok kaba durur aslında. Yada önerebileceğiniz başka bir ürün var mı ? Arka aydınlatma konusunda ise hiçbir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum.
Screenshot_20200409-234949_Hepsiburada.jpg
Yeni üye olduğum için link koyamadım kusura bakmayın.

@eypcn.ytmz aydınlatmaların ürün yelpazeleri çok geniş, fiyat aralığıda o şekilde.

yeni başlıyor olmanızla da birlikte içinize sinen ürünü alıp, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamamasına göre bir sonraki tercihi yapabilirsiniz..yada moon knog gibi markaların başarılı ürünlerini (ama fiyatlarda biraz tuzlu) alıp işi tek seferde bitirebilirsiniz.

tercih size kalmış

@eypcn.ytmz Öncelikle hoşgeldiniz, daha önce kullanmadım ama 400 lümen ciddi bir aydınlatma. Şehir içinde fazlasıyla işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: eypcn.ytmz
@eypcn.ytmz Plus mrkasinin ürünleri ortalama bir ürün, genel olarak parasinin karşılığını veren belirli bir kaliteye sahip.
Ben de Plus'un 1000 lumenlik ön aydinlatmasini kullanıyorum cok memnunum.
Arka aydinlatmada da Plus bakabilirsiniz.

@eypcn.ytmz aydınlatmaların ürün yelpazeleri çok geniş, fiyat aralığıda o şekilde.

yeni başlıyor olmanızla da birlikte içinize sinen ürünü alıp, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamamasına göre bir sonraki tercihi yapabilirsiniz..yada moon knog gibi markaların başarılı ürünlerini (ama fiyatlarda biraz tuzlu) alıp işi tek seferde bitirebilirsiniz.

tercih size kalmış
Teşekkürler bakacağım ürünlere
@eypcn.ytmz Plus mrkasinin ürünleri ortalama bir ürün, genel olarak parasinin karşılığını veren belirli bir kaliteye sahip.
Ben de Plus'un 1000 lumenlik ön aydinlatmasini kullanıyorum cok memnunum.
Arka aydinlatmada da Plus bakabilirsiniz.
Tek far olarak kullanıyor iseniz ürün yeterli geliyormu acaba daha önce bisiklet farının yolda geceleri verdiği performansı görmedim o yüzden soruyorum 🤔

@eypcn.ytmz az, orta, çok ışık seklinde 3 kademe var. Ben daha cok orta kademeyi kullaniyorum, yeterli oluyor. En yuksekte olansa karsidaki tabelalari falan parlatiyor. Usb şarjlı, degistirilebilir pilli. Toplam 6 modlu.

Plus plf- 6207 kullandığım ürün.

Bakın, araştırın, inceleyin, piyasada bir dünya ürün var.

• Beğen
Tepkiler: specific
Bende bir süredir aksesuarları tamamlamak için araştırma içindeyim. Şehir içi bisiklet kullanımında araba farı gibi bir aydınlatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum fakat araçların ve yayaların bizi fark etmedeki başarısızlıkları ortada iken, bir aydınlatma (çakar benzeri) ve korna alınmasının (eldiven+kask+gözlüğe ek olarak) zorunlu olduğunu düşünüyorum.

Sadece fark edilmek (+ birazda simetri ve estetiğe önem verdiğim) için aşağıdaki aydınlatmayı almayı düşünüyorum.

(link)

@eypcn.ytmz az, orta, çok ışık seklinde 3 kademe var. Ben daha cok orta kademeyi kullaniyorum, yeterli oluyor. En yuksekte olansa karsidaki tabelalari falan parlatiyor. Usb şarjlı, degistirilebilir pilli. Toplam 6 modlu.

Plus plf- 6207 kullandığım ürün.

Bakın, araştırın, inceleyin, piyasada bir dünya ürün var.
Ben de bu ürünü kullanıyorum. Oldukça memnunum. 90 TL'ye almıştım, şimdi biraz daha uyguna bulunabiliyor nette gördüğüm kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
İyi akşamlar.
Eastpower arka aydınlatmadan kullanan ya da nasıl olduğunu bilen var mı?
(link)
Ben bu XBYClerden kullanıyorum,memnunum ama bunlarda değişik olsun istiyorum :)
(link)
Arkada bol ışık seviyorum. Fikir ve tavsiyelerinize açığım.

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
İyi akşamlar.
(link)
(link)
Alırken kartal bike dan almayın da :)

ben knog r70 kullanıyorum memnunum tek eksisi fiyatı :)

İyi akşamlar.
(link)
(link)
Bende bu ışıktan kullanıyorum arkada iki tane. Bu eastpower'ın çakar modu nasıl acaba dikkat çekici bir modu varsa tercih edilebilir ama kullandığınız ışıktan farklı bir modu yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Alırken kartal bike dan almayın da :)

ben knog r70 kullanıyorum memnunum tek eksisi fiyatı :)
İyiymiş, lakin tane alınca 700 lira kadar ediyor :)
Bende bu ışıktan kullanıyorum arkada iki tane. Bu eastpower'ın çakar modu nasıl acaba dikkat çekici bir modu varsa tercih edilebilir.
Eastpower'ın hiç videosunu falan da bulamadım.

Geri