Literary
Daimi Üye
- Tepki
- 333
- Bisiklet
- Carraro
aradığım yorum. meteor 250'yi alıyorum o zaman, ileride de arka far alırım.Comet ön aydınlatma yoka yakın, yok gibi birşey. Şarjlı, hafif eyvallah. Ama aydınlatmıyor. Ön çakar olarak kullanabilirsiniz fark edilirlik açısından ama aydınlatmak için kullanımı unutun. Meteor kesinlikle daha güçlü, tabi başka alternatifiniz yoksa
Teşekkürler bakacağım ürünlere@eypcn.ytmz aydınlatmaların ürün yelpazeleri çok geniş, fiyat aralığıda o şekilde.
yeni başlıyor olmanızla da birlikte içinize sinen ürünü alıp, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamamasına göre bir sonraki tercihi yapabilirsiniz..yada moon knog gibi markaların başarılı ürünlerini (ama fiyatlarda biraz tuzlu) alıp işi tek seferde bitirebilirsiniz.
tercih size kalmış
Tek far olarak kullanıyor iseniz ürün yeterli geliyormu acaba daha önce bisiklet farının yolda geceleri verdiği performansı görmedim o yüzden soruyorum 🤔@eypcn.ytmz Plus mrkasinin ürünleri ortalama bir ürün, genel olarak parasinin karşılığını veren belirli bir kaliteye sahip.
Ben de Plus'un 1000 lumenlik ön aydinlatmasini kullanıyorum cok memnunum.
Arka aydinlatmada da Plus bakabilirsiniz.
Ben de bu ürünü kullanıyorum. Oldukça memnunum. 90 TL'ye almıştım, şimdi biraz daha uyguna bulunabiliyor nette gördüğüm kadarıyla.@eypcn.ytmz az, orta, çok ışık seklinde 3 kademe var. Ben daha cok orta kademeyi kullaniyorum, yeterli oluyor. En yuksekte olansa karsidaki tabelalari falan parlatiyor. Usb şarjlı, degistirilebilir pilli. Toplam 6 modlu.
Plus plf- 6207 kullandığım ürün.
Bakın, araştırın, inceleyin, piyasada bir dünya ürün var.
Alırken kartal bike dan almayın daİyi akşamlar.
Eastpower arka aydınlatmadan kullanan ya da nasıl olduğunu bilen var mı?
(link)
Ben bu XBYClerden kullanıyorum,memnunum ama bunlarda değişik olsun istiyorum
(link)
Arkada bol ışık seviyorum. Fikir ve tavsiyelerinize açığım.
Bende bu ışıktan kullanıyorum arkada iki tane. Bu eastpower'ın çakar modu nasıl acaba dikkat çekici bir modu varsa tercih edilebilir ama kullandığınız ışıktan farklı bir modu yok gibi.İyi akşamlar.
Eastpower arka aydınlatmadan kullanan ya da nasıl olduğunu bilen var mı?
(link)
Ben bu XBYClerden kullanıyorum,memnunum ama bunlarda değişik olsun istiyorum
(link)
Arkada bol ışık seviyorum. Fikir ve tavsiyelerinize açığım.
İyiymiş, lakin tane alınca 700 lira kadar ediyorAlırken kartal bike dan almayın da
ben knog r70 kullanıyorum memnunum tek eksisi fiyatı![]()
Eastpower'ın hiç videosunu falan da bulamadım.Bende bu ışıktan kullanıyorum arkada iki tane. Bu eastpower'ın çakar modu nasıl acaba dikkat çekici bir modu varsa tercih edilebilir.