ufuq81
Daimi Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- ufuk
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Cihazın açma kapama kilidi devrede değilken yani tuşa bir kez basınca kapalı konumdan açık konuma geçebiliyorken, ürünü tuşa uzun basarak kapatın. Sonra elinizi tuştan çekin. Sonra tuşa basılı tutun önce bir kere yanıp sönecektir, elinizi çekmeden bekleyin, ürün art arda iki kere yanıp sönecektir, yine elinizi çekmeden bekleyin, üç kere art arda yanıp sönünce elinizi çekin. Şimdi ürüne yaptığımız mod ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamış olduk. Şimdi ürün yine kapalı konumda iken tuşa basılı tutun bir kere yanıp sönünce elinizi çekin. Şimdi de ürünü akıllı moda almış olduk. ürünü tuşa bir kere kısa basarak açın ve bu esnada butona bakın, ürün açılınca butondaki uyarı ledi yaşil yanacaktır bu da ürünün akıllı modda olduğunu doğrulayacaktır. Bu dediklerimi yapmadan önce ürünün şarj edilmiş olduğuna emin olun ki mavi renkli düşük batarya uyarısı ile yeşil renkli akıllı mod uyarısı karışmasın. 👍Merhaba arkadaşlar. Moon sirius lamba fren yapınca patlama(maksimum ışık şiddeti) yapıyordu. Bunun ayarını nasıl bozdum bilmiyorum artık frenlemede patlama işlevini yapmiyor. Yardımcı olabilecek varmi acaba?
Oldukça açıklayıcı olmuş teşekkürler,bende bazı ayarları yapamıyordum özellikle akıllı moda almakta baya zorlanıyordum sayenızde akşam deneyeceğim.Cihazın açma kapama kilidi devrede değilken yani tuşa bir kez basınca kapalı konumdan açık konuma geçebiliyorken, ürünü tuşa uzun basarak kapatın. Sonra elinizi tuştan çekin. Sonra tuşa basılı tutun önce bir kere yanıp sönecektir, elinizi çekmeden bekleyin, ürün art arda iki kere yanıp sönünce elinizi çekin. Şimdi ürüne yaptığımız mod ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamış olduk. Şimdi ürün yine kapalı konumda iken tuşa basılı tutun bir kere yanıp sönünce elinizi çekin. Şimdi de ürünü akıllı moda almış olduk. ürünü tuşa bir kere kısa basarak açın ve bu esnada butona bakın, ürün açılınca butondaki uyarı ledi yaşil yanacaktır bu da ürünün akıllı modda olduğunu doğrulayacaktır. Bu dediklerimi yapmadan önce ürünün şarj edilmiş olduğuna emin olun ki mavi renkli düşük batarya uyarısı ile yeşil renkli akıllı mod uyarısı karışmasın. 👍
Cihazın açma kapama kilidi devrede değilken yani tuşa bir kez basınca kapalı konumdan açık konuma geçebiliyorken, ürünü tuşa uzun basarak kapatın. Sonra elinizi tuştan çekin. Sonra tuşa basılı tutun önce bir kere yanıp sönecektir, elinizi çekmeden bekleyin, ürün art arda iki kere yanıp sönecektir, yine elinizi çekmeden bekleyin, üç kere art arda yanıp sönünce elinizi çekin. Şimdi ürüne yaptığımız mod ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamış olduk. Şimdi ürün yine kapalı konumda iken tuşa basılı tutun bir kere yanıp sönünce elinizi çekin. Şimdi de ürünü akıllı moda almış olduk. ürünü tuşa bir kere kısa basarak açın ve bu esnada butona bakın, ürün açılınca butondaki uyarı ledi yaşil yanacaktır bu da ürünün akıllı modda olduğunu doğrulayacaktır. Bu dediklerimi yapmadan önce ürünün şarj edilmiş olduğuna emin olun ki mavi renkli düşük batarya uyarısı ile yeşil renkli akıllı mod uyarısı karışmasın. 👍
düzeltme: sıfırlama prosedürünü ilk seferde hatalı yazmışım; şu son düzeltilmiş hali doğrusudur.
Aldığınız yerin varsa linkini paylaşabilir misiniz? Işığın 2 versiyonu var. Birisi 50 lümen diğeri 80 lümen. 50 lümenlikten almış olsanız dahi fiyat uygunmuş.Bende aynı ışığı kullanmaktayım. Yerel satıcılarda daha uyguna bulunabiliyor. Ben 2 hafta olmadı 176 ya aldım.
Daha çok yeni ama ambalajı eline aldığınızdaki hissi çok kaliteli.
287116 dosyayı görüntüle
Ben Bursada dükkandan aldım. Fiş aldıydım bulursam orada ismi yazar. Buradan yazarım.Aldığınız yerin varsa linkini paylaşabilir misiniz? Işığın 2 versiyonu var. Birisi 50 lümen diğeri 80 lümen. 50 lümenlikten almış olsanız dahi fiyat uygunmuş.
Aynı sorundan ben de muzdaribim bir türlü anlamadım nasıl çalıştıracağımı, rica etsem kısaca anlatır mısınız? Basılı tutunca mod değişiyor sanırım ama nasıl çalıştığını anlamadım sadece yanıp sönüyor o kadarDenedim ama beceremedim sanirim.
Tmmdir ayarladım sonunda. Birazcik kurcalayinca oldu😀
Bir modelde İlk sefer basılı tutarsın lamba açılır mod değişimi için basılı tutarsın kapatmak içinde yine basılı tutarsın.Aynı sorundan ben de muzdaribim bir türlü anlamadım nasıl çalıştıracağımı, rica etsem kısaca anlatır mısınız? Basılı tutunca mod değişiyor sanırım ama nasıl çalıştığını anlamadım sadece yanıp sönüyor o kadar
Hayirli geceler. Bastığınızda anlık yanıp kapanıyor ise güvenli modda cihaz. Basılı tutun yanıp sönecek ve bu 2.kez olduğunda güvenli moddan cikmis olacak. Yanlış hatırlıyor isem ozaman 3. Kez yanıp sönmesini bekleyene kadar basılı tutun açma kapama tuşuna.Aynı sorundan ben de muzdaribim bir türlü anlamadım nasıl çalıştıracağımı, rica etsem kısaca anlatır mısınız? Basılı tutunca mod değişiyor sanırım ama nasıl çalıştığını anlamadım sadece yanıp sönüyor o kadar
Briviga ebl 3211. 120 - 180 tl civarı fiyat aralığında satılıyor. Fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. 6 modu var. 50 lümen ve yanlardanda fark edilmek için açıları harika. Tavsiye ederim.
Aynı sorunu yaşıyorum. Eğer bulursam paylaşacağım sizde bilgilendirir misinizBilenler bilir Carraro'nun aero bisikletlerinde sele borusu yuvarlak değil. Onun için önerebileceğiniz far var mıdır? Decathlon'dan aldığım olmuyor.
Sele borusuna değil de, sele rayına montaj edilen arka farlar kullanılabilirBilenler bilir Carraro'nun aero bisikletlerinde sele borusu yuvarlak değil. Onun için önerebileceğiniz far var mıdır? Decathlon'dan aldığım olmuyor.