Grup sürüslerinde; anlamsiz ataklar çeken, grup içinde yer almak yerine ekibin içinden ya da sağından , solundan 3-4 lu basıp gidenlerden hiç farkı yok bu arka ışıkları kapatmayan ya da kismayanlarin... Ben genelde önde ya da ortalarda sürüyorum , bu yüzden düşük şiddetli tercih ediyorum ya da yüksek olsa da kapatarak kullaniyorum.. Geceye ya da sabahın erken saatlerine denk geliyorsa sürüşler, radarlarin arkasında kalan sürücülerin gözlükleri de ışık toplayan lens tiplerinden ise, vay haline onların işte .. On ışıkta da nasıl ki fazla lümen , gereksiz ise bu konuda da arka ışık için standart bir lümen barajı var sanki. tabi lümen de ölümsüzlük vaad etmiyor turlarda. Garmin kullanan adam da turlarda ya da sololarinda , Azrail ile sosyallestigi zamanlar yaşayabiliyor 😁 Garmin , yol bilgisayarı ve nabız bandından sonra bende olumsuz önyargı oluşturdu. Hatta yol bilgisayarina cycplus i tanitirken bile, triplendi, uyumlu bir Garmin cihazı değil, doğru düzgün çalışmaz ise sorumluluk kabul etmiyorum gibisinden notlar döşüyor her açılışta 😌 ama cycplus ise , kendi uygulamasında Garmin in adını belirterek, uyumlu çalışir beyanında bulunuyor.. Bu bile Garmin kullanıcılari ile "others" larin kullanıcı karakterlerine bir göndermede bulunuyor 😁