Scudo Sports

Bisiklet Arka Işığı? Sizce Almaya Değer mi ?

Scudo
2 dolara almıştım bu ikiliyi gayet iyi görünürlük sağlamaktalar...

Bende bunun kırmızısı mevcut. Alalı bir kaç al oldu. Performansı gayet iyi. Belirgin ancak bağlantı aparatları çok dandik. İki atlamda zıplamada ne kadar sıkarsanız sıkın oynama yapıyor. Yere vuran lazer çok havalı ama dediğim gibi oynama yapınca komik bir görüntü oluşuyor. F/P olarak 10 numara.

Bende bunun kırmızısı mevcut. Alalı bir kaç al oldu. Performansı gayet iyi. Belirgin ancak bağlantı aparatları çok dandik. İki atlamda zıplamada ne kadar sıkarsanız sıkın oynama yapıyor. Yere vuran lazer çok havalı ama dediğim gibi oynama yapınca komik bir görüntü oluşuyor. F/P olarak 10 numara.

Gece ve kapalı hava sürüşlerinde ışık kaçınılmaz ihtiyacımızdır

Kullanıyorum yeterli güce sahip çok para vermeye gerek yok

Mumkunse çift ışık falan tak ne yazık ki hala farkedilemiyoruz.

Allah kazalardan hepimizi korusun anlaşılan ışıksızlık yüzünden kaza yapmamışsınız henüz pek tabiki çok önemli ;)

Arkadaşlar yeni konu açamıyorum şurdan sorayım bende bundan almak istiyorum sizce almaya değer mi :) :) ?
(link)
(SİZCE ŞARJ SÜRESİ NE KADAR DAYANABİLİR) ?

Forbestte satılan 4 tl'lik arka ışık da iş görüyor arkadaşlar 5 farklı modu var. Makul fiyatlı birşey arıyorsanız oldukça iş görür...

Sanmıyorum. Ama forbeste giderseniz mutlaka bulursunuz. Hatta bisiklet zilleri de 0.75 TL'ydi...

@AmatörBisiklet

Benim hoşuma gitmedi.

Taşınabilir usb şarj edilebilir bisiklet bisiklet kuyruk arka emniyet uyarı işık arka lamba kırmızı lamba süper parlak
(link)
(from AliExpress Android)

Bu iyi ama.

Geri