Scudo Sports

Bisiklet ANKETİ

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar Mutlu arkadaşımız Moderatörü olduğu TBHPlatformu mail grubunda , bir bisiklet anketi hazırlamıştır.

Türkiye'de bisiklet sporunun gelişmesindeki etkilerinin çok fazla olacağına inandığım bu ankaetin sayın üyelerimiz tarafından doldurulup ;

mutlu_tunc@yahoo.com mail adresine gönderilmesi rica olunur.
Anket Doc.(word formatındadır.) foruma ekleyebilmek için zipledim.

Saygılarımla

Tuğrul Mutlu

Scudo
doldurup gönderelim dostlar..konuya kayıtsız kalmayalım..

Valla bende yollamak isterdim ama dah bisiklet sürmeyi bile bilmiyorum valla hiçte ilgimi çekmiyo... :p

Anketi belirtilen mail adresine gönderdik.Umarım sonuçları mail adresimize gönderilir.
Veya forumda açıklanır gerçekten bence güzel bir çalışma emeği geçen herkese teşekkürler.

Vallahi bravo size o zaman bu forumda işiniz ne ? :7:

Merhaba Arkadaşlar,

Anketi doldurup gönderdik, umarım faydalı olur. Ancak bence artı ciddi bir hareketin oluşturulması gerekiyor. Önceliklede Yerel bisiklet gruplarının ortak bir platformda bulusturularak daha güzlü bir yapıya kavusmaları bence faydalı olacaktır. Federasyonun ne yaptığı veya neler yapacagı konusuna girmek bile istemiyorum.
Bence en kısa zmanda bu konu ile ilgili olarak Istanbuldaki tüm gruplar bir araya gelip ortak bir eylem planı olusturmalılar. Daha sonrada bunu tüm Türkiye ye yayarak gelistirmeliyiz.
Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum.

Sevgiler

Tarik

evet nereden öğrenebillirz. yada gruba anket sonucunu mail olarak atarsanız çok iyi olur?

Geri