Scudo Sports

bisiklet almayı düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım..?

Tepki
3
en kısa zamanda bir bisiklet almayı düşünüyorum..bu konuya ayırdığım bütçe şuan için max 350 ytl..eğer taş çatlarsa 400 ytl de olur...bunun için en iyisi hangisi olur dersiniz..fikirlerinizi şiddetle bekliyorum...:) sökede yaşıyorum burada da sanırım sadece bianchi var...ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla bianchi de epey kötü....?????

• Beğen
Tepkiler: psychedelic68
Scudo
350 -400 ytl arasında Sedona Borla veya Kron xc1000 alabilirsiniz forumumuzda yer alan mağazalardan... Size en uygun şekilde kargolayarak yollayacaklardır...

Selam forumda sizin civarınız bütçe ayıran arkadaşların çoğu Sedona borla yada Kron xc1000 tercih ettiler. Çağrı üstadımın dediği gibi sana en iyi şekilde kargolarlar, sen sadece anlıyorsan kendin anlamıyorsan etrafında bir bisikletçiye git onlar toplarlar. Kask almayı unutma :) şimdiden hayırlı olsun. (Ben askerliği Didim'de yaptım Söke'ye çok gidip geldim) Birden o günler aklıma geldi. Söke'yi yürekten selamlıyorum

• Beğen
Tepkiler: isildemirkaya
sedona borla, sd serisinden bir bisiklet

veya kron xc500 ile 1000 tavsiye edilebilecek ve o fiyat aralıklarına uygun bisikletler

sedona borla nın fiyatı bir arar 430 olmuştu şimdilerde 350 civarlarından sanırım...

@soneryen

ben aslen izmirliyim 1.5 senedir iş ve evlilik nedeniyle buraya yerleştik.ama bu kadar kısa sürede bu kadar alışabileceğimi sanmazdım..şirin bi yer.insanları enteresan,sempatik.(aydından iyi bi yer olduğu kesin..!!) kuşadasına yakın vs..
didimde eşim çalıştı 8 ay kadar.eşim de didimi çok beğeniyo benim hiç fırsatım olmadı gitmeye...böyle...:D
memnun oldum teşekkürler.

@baltazar11

evet sanırım 19'' kadro 430 civarı... 16'' kadro 364lira kaçkar bisiklette...

Geri