Bisiklet almaya karar verdim ama o kadar çok bisiklet var ki aklım çok karıştı dağ bisikleti almaya karar verdim ama araştırınca kullanacağım yer çoğunlukla asfalt ve betondan yokuşlar olacak nadir arazide süreceğim tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim.Bütçem 1000 lirayı geçmeyecek.
şehir biskleti alman çok daha mantıklı olacaktır eğer araziye fazla girmeyeceksen bende sedona 341'i gözüme kestirdim bakalım nolacak, dağ bisikleti almayacağım kesin,)
ben yanlış okumuşum... o yüzden dağ bisikleti önermiştim düzeltelim şimdi ... Volkan beyin önerdiği sedona 321 sizin için son derece uygundur...tercih sizin bol pedallar...
Şehir bisikleti almanız daha mantıklı. Şöyle ki siz genelde düz yolda kullanacaksınız ve arada araziye gireceksiniz onlarda dağdan hızlı inişler olmayacaktır(tahminim). Bu yüzden şehir bisikleti sizin için biçilmiş bir kaftan. Ayrıca şehir bisikletleri hafif arazide de eriyecek şeker değildir
Bundan başka önerebileceğim seçenek ise V fren ve 27 vites olmasıdır
Yalnız ben Samsun'da oturuyorum süspansiyonsuz bir bisikletin elimde kalacağından şüpheleniyorum.Çünkü buna benzer bir bisikletim vardı balkonda çürüdü