Scudo Sports

Bisiklet Almama İzin Vermiyor! Yardım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Önce annenen ile hoş bir şekilde konuş sonra bisikleti ortaya koy :)

Scudo
@Umut Tekin

Arkadaşım Ciddi Soru Soruyoruz Dalga Geçmeyin ! :mad:

@Mert E.

İyi hoş diyorsunuz da, buradaki herkes uygun dille yardımcı olmaya çalışıyor.Bu kadar yüksek perdeden çıkışmaya hakkınız var mı?

Biriktirdiğin para senin parandır aldırış etme aksi söylemlere. O parayı ailene ver ve onlara istedikleri zaman bisikleti kendilerinin sana hediye etmesini söyle. Derslerini ihmal etme. Daha gençsin. Bisiklet ailenden önemli değil...

@Alper Yılmaz

Yardimci olmaya mi calisiyor? Nasil yardimci olunuyor bana bir izah edebilir misiniz? Cocugu tanimazsiniz, ailesini bilmezsiniz, cevresini, etrafini, maddi guclerini, sorumluluklarini. Hic birini bilmezsiniz ama 16 yasindaki birine soyle yap, boyle yap seklinde ailesine nasil karsi cikabilecegi konusunda ahkam kesmekte ustumuze yok. Ne de olsa iskembei kubradan sallamak serbest.

@Umut Tekin

Bu ne laubaliktir yahu? Varlık ve yokluk kavramlarından haberiniz yok mu sizin? Herkesin bisiklete binlerce lira verecek parası yok maalesef, burada bir kardeşimiz elindeki paraya şunu alabilirim diyor, sanki varyemezlik yaparmış gibi dalga geçiyorsunuz. Bence tüm foruma ve özellikle dalga geçtiğiniz kişiye özür borçlusunuz...

Benim konu hakkında önerime gelirsek, annenin gönlünü ettiysen (ve edene kadar da para biriktir ve o paraya asla dokunma) biraz daha para biriktir ve 350 tl civarlarında bir 2. el Salcano NG650 al derim.

@Alper Yılmaz

İşte bu vatandaş da işte istediği bölümleri almış kendi görüşünü de katmış ortaya böyle bir yorum çıkmış işte

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri