Scudo Sports

Bisiklet Almama İzin Vermiyor! Yardım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
babam ne yaparsan yap diyor :) annemle konuşsa bile annem dinlemez :(

Scudo
İşin zor. Şuan gözüken almamak daha iyi olacak. 1 - 2 yıl sonra alırsın :)

aynı sorunu bende yaşadım zamanla alışıyolar tek sorun almak gerisi kolay

Bir kutu lokum yaptirip size gelelim ister misin?

Ne bicim konu bu yahu! Birincisi benim param dedigin calisarak kazandigin para mi? Degilse o senin paran degil zaten.

Bir diger konu burda milletin akil vermesi? Velisi misiniz siz? Hangi hakla soyle yap boyle yap deme hakkini kendinizde bulup sorunluluk ustleniyorsunuz? Nasil bir cocuk oldugunu, ne sartlar altinda yasadiklarini, cevresini biliyor musunuz??

Biri de demis ki baba evin reisi. Tabii kadinin ne söz hakki var ki? Degil mi?

Saka gibi baslik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Babanı da dahil et arkadaşların dediği gibi ama gönüllerini almadan sakın alayım deme başına bi iş gelir sonra

@Mert E.

Diyecek söz yok tatmin olsun genç işte

Annenin HAYIRında bir HAYR vardır.
Önce onun gönlünü almaya bak.

Kask al onunla gir eve; "anne bak, bununla süreceğim" de...

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

İlkokulda annemin sözünü dinlemedim gitme dediği yere bisikletle gittim yaz günü fırtına çıktı çay taşıyan çaycı çırağına çarptım kolumda hala izlerini taşırım :D

• Beğen
Tepkiler: sspl
Bisiklet kazalarının istatistiklerini araştır, bunları yaya, araba kazalarıyla karşılaştırıp algı operasyonu yap :)

Anneni de bisiklet almaya teşvik et, sen de al beraber süreriz bisiklet yolunda falan de.

Annenin rızası olmadan hiçbir şey yapma. Ne zaman annemle kavga etsem başıma aynı gün bela açtım.

Arkadaşlar Annemi Biraz İkna Etmeyi Başardım Gibi :) İnş. Pazartesi Alıcam Gibi Gözüküyor. :)
Ama Bisikleti Kendim Alacağım İçin bi süreliğine 2.el sağlam 120 tl ye felan bisiklet var mı? :)

o paraya bulabilecegin bisiklet bulamazsin guzel, ama baslamak icin bim vb. yerlerden alabilirsin, universiteye gectiginde adam gibi bir model alirsin calisarak. Hevesini kaybetme sakin

yada ailen destek cikarsa 600tl civari bir model bakabilirsin, durumunuz varsa

ama tavsiyem 1 yil kadar para biriktirmen, daha onumuzde bayram var iki tane, onlardan bi seyler koparirsin, 120tl verdigine yazik olur, soyle 600-700 tl biriktirebilirsen cok saglam seyler bulabilirsin baslangic icin

• Beğen
Tepkiler: Çağatay Günet
Benzer bir durumu küçük yaşlarda ben de yaşamıştım. Sırf içimdeki bisiklet sevgisi yüzünden mahallede bisiklet kiralayan bisikletçileri zengin ettim diyebilirim. Bu tip durumlarda aile'nin izin vermemesi pek hoş olmuyor. Büyüyüp kendi paranı kendin kazanmaya başladığın zaman, ilk fırsatta iyi bir bisiklet sahibi olman dileğimle. :)

Yazda Geldi Evde Sürekli Pc Başında Sıkılıyor İnsan :mad:
Şimdilik 120 Tl Param Var. Ailemden Para Almak İstemiyorum. Kendi paramla Bisikletimi Almak İstiyorum.
En Azından 3 Ay Beni İdare Edecek Bi 2.el 120 tlye Bisiklet Bulabilirmiyim Sizce ?

Önce babayı ikna et sonra anneni ikna etmeye çalış derim

Yazda Geldi Evde Sürekli Pc Başında Sıkılıyor İnsan
Şimdilik 120 Tl Param Var. Ailemden Para Almak İstemiyorum. Kendi paramla Bisikletimi Almak İstiyorum.
En Azından 3 Ay Beni İdare Edecek Bi 2.el 120 tlye Bisiklet Bulabilirmiyim Sizce ?

bulunur tabi ama kendi paranla almaya mecbursan o fiyata çok iyi bişeyler olmayacaktır. yaz için seni idare eder. ama yinede babanla falan git bisiklet almaya. belki bi jest yapar sana yapmasa da yanında olsun

@Süleyman Yılmaz
120 Tl'ye böyle bir şey var ister misin ?

http://www.resimhayattir.com/data/media/196/7028.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri