Scudo Sports

Bisiklet Almak İstiyorum

Semih Acar

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Sedona
Merhabalar,

uzun bir süredir bisiklete binmiyorum. yoğun iş hayatıma renk katması için hem spor hem eğlence amaçlı şehirde, kırda, bayırda kullanabileceğim bir bisiklet arayışı içindeyim. ve sizlerin yardımına ihtiyacım var. bunun için bütçe olarak 1000-1500 ayırdım. boyum 170 cm kilo 65 herkese şimdiden saygılar dilerim...

Scudo
Merhaba. Benim tavsiyem .
(link)

tavsiyeni değerlendirecem arkadaşım teşekkürler

şimdi buradan ne söylesek boş söylediğiniz fiyata çok bisiklet var bence en iyi kendiniz bir bisikletçiye gidip bakın çünkü bisiklet dükkana ilk girdiğinizde gözünüze çarpar onun dışından buradan görmekle pek sonuç alamazsınız ama bir tavsiye eğer dağa bayıra çıkmam asvaltta kullanırım diyorsan yol bisikleti al çünkü eminim seni dağ bisikletine yönlendircekler forumda çevrende sende alacaksın bir dağ bisikleti bir süre sonra keşke yol bisikleti alsaydım diceksiniz ufak bir tavsiye:)...

ben sıfır yerıne temiz 2. el almanı onerırım. daha ucuza daha ıyı bısıkletler bulabılırsın.

tavsiyeniz için teşekkürker
saraçhanedeki bisikletçi dükkanlarını biraz dolaştım ancak hem bisikletlere aşinalığım olmadığından hemde gözüme çarpan bir bisiklete denk gelemediğimden karamsar bir şekilde oradan ayrıldım. forumları gezerek biraz araştırdım. birde sizlerin yardımıyla bişiyler düşünmeye karar verdim. eminim kullanacağım bisiklet %90 daha çok şehir içinde olacak. binde bir yolum düşerse yada alır götürürsem bisikletimi ormana ancak bu şekilde kullanırım muhtemelen dağda bayırda.

anladığım kadarıyla hep şehirde kullanıcaksın bence bir şehir bisikleti yada aza daha para koyup bir yol bisikleti almalısın çünkü eminimki keşke yol alsaydım hep alvaltta kullanıyorum diyeceksin belli bir süre sonra...

Eğer giderken yanınızda taşıdığınız eşya çok olacaksa ve yolunuz da kısa değilse, ben bagaj montaj delikleri olan bir bisiklet almanızı öneririm.

yol bisikletlerininde maşşallahı var :) peki bunlarda bana önerebileceğin bişiy varmı?

bagaj oloyıda düşündürüyor. kamp kurarak gitmekte istiyorum fakat buna hiç zaman bulabileceğime emin değilim. düzensiz bir iş hayatım var.

eğerki 2000 lira ya kadar çıkabilirsen güzel bir model alırsın diye düşünüyorum

@Semih Acar
Kamptan ziyade, sefertası, ofiste giyilecek kıyafetler, bisiklette taşıman gereken yedek parçalar vs 'den bahsettim "eşya" derken

bunlar sırt çantasınada konulabilir ama dağ bisikleti almamaya karar verdim. yol bisikleti düşünüyorum artık.

yol bisikletlerinde 1500-2000 tl arası tercihi olan varmı?

eğer 2400 çıkabilirseniz bunu öneririm (link)

Yada 2000 tl ye bu

(link)

2400 bütçemi zorlar kardeşim. ve salcano ya sıcak bakmıyorum

yol bisikletlerinde kadronun kaliteli olması çok önemli varsın vitesi freni vs bi düşük olsun ilerde değiştirirsin fakat kadro bence senin alabileceğin cannondale-scott-trek-corratec bu dört markaya bak derim

Geri