Scudo Sports

Bisiklet almak istiyorum...

Scudo
@Doğu Can Yılmaz

bence acele etme iyi araştır 400 lira ya sıfır iyi bir bisiklet bulman zor ama forumu iyi takip et (ikinci el bölümünü)mutlaka güzel bir makine bulursun.

@Doğu Can Yılmaz

o zaman bianchi modellerine bakmalısın.

bende öyle düşündüm hatta konu açtım önermediler ama fazla para olmadığı için bianchi replay almayı deniycem büyük ihtimal alamıycam o yüzden bianchi jump olabilir:S

benim önerim biraz daha paranı biriktirip mesela 150 kadar daha sedona borla almandır.bianchiye 10 basar.

aynen takılıyorum sedona borla almanda fayda var az sabırlı ol emin ol güzel bir bisiklet alırsın

hocam size önereceğim tek şey bianchi almamanızdır. fiyat-performans gayet düşüktür. bende ilk başta bianchi gibi bi hataya düştüm ama sonradan pişman oldum. Geotech in alt seviye bir bisikletini görmüştüm. gidip bisikletcilere bakarsanız yardımcı olurlar. veya salcanoda olabilir. ama bianchi almayın.size tavsiyemdir sadece. forumda kime sorarsanız sorun size tavsiye etmeyeceklerdir.

@Doğu Can Yılmaz

(link)

linki tıkla, şimdi düştü.. ara sahibini hemen.. kadro boyu uygunsa sana hemen al..:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Madem para için satıyor 200'e ver alayım de..:D yani 200 den aç pazarlığı.. 230'a alırsın bunu çok rahat..;)

vay bee süper düşmüş. ama adamın gerçekten ihtiyacı varki bisikleti ölü fiyatına satıyo. fazla sıkıştırmamak lazım.

@paramedik34

Fiyatı gerçekten iyiymiş ancak arkadaşın ailesi 2.ele izin vermiyor. Arkadaşım madem 2el alamıyosun Hasan bey in dediği gibi 150tl daha biriktirip borla al. Bianchi yi bir an düşünme bile başka bişey demiyorum.

Dediğimiz gibi en iyisi biraz daha bekle ve paranı çar çur etme biriktir.Borla iyi gelir sana.

peki arka amortisör istemiyorum ağır oluyor diyorlar.o zaman şu bisiklet nasıldır:
(link)
almayı deneyeceğim alamazsam bu nasıldır:
(link)

@Doğu Can Yılmaz

Evet bunlar başlangıç için güzel bisikletler :rolleyes:

@Doğu Can Yılmaz

Lİnklerdeki Salcano Alu güzeldir tam bir f/p bisikleti. Ancak 2.linkdeki modeli önermem mekanik disk fren sistemi var ve ağırlıkdan sorundan başka bi yararı olmayacaktır. Salcano Alu yu alabilirsin.

@Doğu Can Yılmaz
dostum erdoğanlarbisiklette yüzde 20indirim war kargoyuda onlar karşılıyor ara konuş oradan al ben oradan alıorum ve bende konyadayım hiç sıkıntı çekmedim gayet güvenilir ve fiyatlarıda uygundur fiyatıda şimdi al 330lara kadar iniyor bence kaçırmadan al

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Geri