Scudo Sports

bisiklet almak istiyorum

vipsezgin

Üye
Tepki
5
öncelıkle herkese merhabalar

ben yenı bır bısıklet almak ıstıyorum ama okadar karasızım ki ne yapacagımı bılemıyorum...

ılk bısıkletım bıanhcı aspıd modelıydı cok memnundum hıc bır sorun cıkarmadı ama bısıkletı aldıktan sonra ortası amartisörlü almadıgıma pişman oldum daha rahattır dıye dusunuyorum kendımce o yaslarda :)

sımdı bısıklet almak ıstıyorum ama hala ortası yaylı ve dısc fırenlı bısıkletlere meraklıyım

bazen forumdan ıkıncı el bısıkletmı alsam dıye dusunuyorum..:rolleyes:

bırde dıkkatımı cektı sızın kullandıgınız bısıkletlerın ortası yaylı degıl ?

bırde bıanchı yı tavsıye edermısınz ?

cok soru sordum kusuruma bakmayın...

Scudo
öncelikle ortası yaylı bisikletleri pek tavsiye etmiyorlar yol tutuşunda ve tümseklerde seni rahatsız eder sana tavsiyem tek amortisorlu alırsan daha iyi olur ama yinede sen bilirsin ve alacağın bisikletin fiyatını yazarsan daha iyi olur

Aynı konudan iki defa açılmış ilgili kişi birisini silerse kalabalık edilmemiş olunur.

iki mi? bu konudan hepimiz girince arama yapmadan açıyoruz, takriben üye sayısı kadar var bu konunun aynısından :D

ilgili forum bölümüne bakarsanız istediğinizden daha fazla cevap alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
@funq

Belki daha öncelerde açılmış olabilir konuyu yazn arkadaş arama yapmamış yapıpta bulamamış olabilir ama benim bahsettiğim iki konuyuda aynı kişi aynı başlıkta aynı mesajı yazmış:D o yüzden uyardım:D

Geri