Scudo Sports

bisiklet almak istiyorum

vipsezgin

Üye
Tepki
5
öncelıkle herkese merhabalar

ben yenı bır bısıklet almak ıstıyorum ama okadar karasızım ki ne yapacagımı bılemıyorum...

ılk bısıkletım bıanhcı aspıd modelıydı cok memnundum hıc bır sorun cıkarmadı ama bısıkletı aldıktan sonra ortası amartisörlü almadıgıma pişman oldum daha rahattır dıye dusunuyorum kendımce o yaslarda :)

sımdı bısıklet almak ıstıyorum ama hala ortası yaylı ve dısc fırenlı bısıkletlere meraklıyım

bazen forumdan ıkıncı el bısıkletmı alsam dıye dusunuyorum..:rolleyes:

bırde dıkkatımı cektı sızın kullandıgınız bısıkletlerın ortası yaylı degıl ?

bırde bıanchı yı tavsıye edermısınz ?

cok soru sordum kusuruma bakmayın...

Scudo
orta süspansiyonu olan bisikletle rapma çıkılmaz iniş bisikletidir ve gayet ağır bisiklettir
heralde istediğiniz bisiklet mtb bisiklet. bir fiyat aralığı verseydiniz bir değerlendirme yapabilirdik. benim size tavsiye edebileceğim bianchinin özel seri bisikletleri onlarda biraz cep yakar. başka markalara özellikle orta süspansiyonu olamayan bir bisiklet bakabilirsiniz. forumda ikinci el bisikletler düşüyor takip edebilirsen yararınıza olabilir.

• Beğen
Tepkiler: vipsezgin
bunu herkes bilir ki orta amortisör denilen parça aslında hiçbir işe yaramıyor.aldığım bisiklşette de mevcut.velhasıl ben bundan oldukça rahatsızım.dikkat edin.bence de ön amortisör size yeter...

Geri