Scudo Sports

Bisiklet almak için kredi çekmek

Scudo
@Guanzo boşuna sıkıntıya girme abi . Biriktir bu ev değil ki 20 yıllık birikim istesin . Durumunu bilemem ama ayda 300kenara atsan 5 ayda 1500 tl . 10 ayda 3000 20 ayda 6000 tl yapar . 2 yıldan daha aşağı zamanda alırsın . Kredi çeksen birde faizi var 5.500 liralık olacak sana 6.500 civarı . Bence kredi çekip banka adlı tefeciye kurban olmaya değmez .

Faiz vermeden 5500tl ye 12 ayda cok kolay sahip olursunuz. Krediye vereceginiz taksiti heray evde bir köseye birakin ve 12 ay sonra faizsiz kredisiz bisikletinize sahip olun. Sahsen kredi ile bisiklet almaktansa ikinci el Temiz bir bisikleti pesin paraya tercih ederim.

Bisiklet de artık kredi çekip almak üzerine kadar geldi kur fiyatlarından ötürü.

(link)

@Adı Bende Saklı
Siz iktisaddan anlıyorsunuz bende öyle yaparım genelde. Naktimi koyarım cebime, sinsice ikinci el ilanlarını takip ederim genelde parça alımı icin

• Beğen
Tepkiler: Liger123
Bu aralar bu tip şeylerden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum. Özellikle Ekim-Şubat ayları arasında.

Bankalar bisikleti taşıt sınıfına koyuyorlar mı acaba ? :)

Mayıs ayı yapmışlığım var [emoji3]2.el bisiklet için.

via Tapatalk.

ben de ciddi ciddi düşünmeye başladığım bir durum.Ben biriktirdikçe fiyatlar yükseliyor sanırım alışveriş kredisi yolu gözüküyor bana.Bi carraro sportive 330 almak istiyorum ama yıl geçtikçe katlana katlana gidiyor fiyatlar şu anda 3700 tl,alışveriş kredisi 12 ay 4.450 tl ye geliyor offf offf.Alsan bi dert almasan bir dert

Konu başlığı sahibine sormak lazım 2015'den bu yana ne ödedi ne aldı? :naslyany: sonuç hep aynı değişen bir şey yok.
Kredi çekip almak pek akıl kârı değil bana göre. Gerçi bir çoğumuzun elinde iPhone x, xsmax var alışkınız bu tür alışverişlere. :kötü:

• Beğen
Tepkiler: slckats ve Afyon35
@Şeffaf

bilemiyorum hocam benim için bisiklet spor,hobi,ulaşım aracı ve benim ayağımı yerden kesen ilk ve biricik vasıta.Daha iyisine binmek benim hakkım diye düşünüyorum ama her yıl bisiklet fiyatları 1,5 2 ye katlamaya devam ederse ben nasıl kendim birikim yaparak alabilirim ki? ben biriktirdikçe bisiklet bir daha zamlanıyor arada açık gittikçe açılıyor

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@BookFox
Yeri değil ama dayanamadım yazıcam. Şimdi bankanın benden aldıklarını ben onlardan alıyorum.
Vadeliye yatırdım 20,50 hoş geldin faizi ile bir yıl kafa rahat. :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
Dünyada faizsiz bir sistem var mı? Kâr ortaklığı denen saçma sistemlerden sevap kasan hacı hoca takımlarının sözde bankalarından "faiz" değil de onların tabiriyle "finansman" bedeli mi ödesinler?..

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
Krediyle bisiklet mi? Sen biliyor musun bi mermi kaç para?

Gerçekten ihtiyacın varsa ya da almak istiyorsan neden alınmasın ki bisikletin bir arabadan, bir evden ne farkı var ?

• Beğen
Tepkiler: utksn
Böyle bir harcama için kredi çekerek faiz ve masraf ödemektense kredi katı alıp öyle alışveriş yapmak daha mantıklı. Sonrasında istersen iptal yine o ayrı mesele. Sonuç olarak karar senin tabi bankalar kredi vermek için can atıyor :) Fibabank alışveriş kredilerine bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
kredi çekmedim ama rutin harcamalarımı keserek kaba tabirle 1 ay bisiklete çalışarak bende bir dahon mariner d8 sahibi oldum, buna kesinlikle değer :)

Geri