Herkese tekrar merhabalar...
Sonunda kararımı verdim arkadaşlar benim için çok zor oldu ama doğru bir karar oldu heralde.
Şöyleki öncelikle bir dağ bisikleti alacaktım sizinde bildiğiniz gibi. carraro 417 kron xc 250 derken 2. el carraro 419 buldum onu alacaktım ama kadro boyu uymadığı için almadım ama iyikide almamışım. Çünkü benim okuduklarım, kullanan arkadaşların tecrübeleri üzerine şehirde dağ bisikleti sürmenin hammallık olduğunu ve bir çok kişinin dağ bisikleti alıp pişman olup daha sonra şehir bisikletine geçtiğini okudum. bu yüzden bende şehir bisikleti almaya karar verdim. bisiklet olarak ise CARRARO 904 PRİZMA almaya karar verdim, tabi aklımın bir köşesinde de salcano city sport var. Buna pek takılmadım açıkçası ben bisikletçiye gittiğimde hangisi benim hoşuma giderse onu alacağım, ikiside beni mutlu edecektir.
Tek sorunum var ben azda olsa toprak yollara ya da taşlı yollarda gidersem bir sorun olur mu diye düşünüyorum olmaz herhalde. Hafif olması için düz maşa almak istiyorum, eğer baktım olmuyo biraz idare eder amortisörlü bir maşa alırım.
Bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizin ve bu forumun sayesinde doğru bisikleti alacağımdan eminim.
Son olarak Kayserili arkadaşlardan yardım bekliyorum bu söylediğim bisikletleri carraro 904 ve salcano city sport u nerden alabilirim, bildiğiniz önereceğiniz yerleri bekliyorum. Bu uzun yazımı üşenmeyip okuduğunuz için teşekkürler.