Scudo Sports

Bisiklet alma arefesindeyim

@UgurSC Hocam bede 221 alacağım pek farkı var mı bilmiyorum ikisinin...

Scudo
@UgurSC Baktım vites hakkında bilgi bulamadım acaba kaç vites?

Sportive 224 24 vites senin dediğin 21

• Beğen
Tepkiler: massaget
@UgurSC benim için çok fark etmez gibi, şimdi bir de mosso getirildi adaylar arasına, ama mosso, salcano, carraro üçlüsünden tasarım olarak bana en güzeli carraro geliyor...

Mağazadaki kadro 46 çıktı. 51 ve 54 sipariş geçtik hangisi uyarsa onu alıcam 224 hayırlısı bakalım en kısa zamanda foto paylaşırım bi gelsin de

@UgurSC Koyacak yeriniz var mı? benim alacağım bisikletten çok aldıktan sonra nereye koyacağım düşündürüyor...

Bekar evi :) salonun ortasına dahi koyabilirim o açıdan sorun yok. Aile açısından sorun teşkil ediyorsa odanıza duvara askı aparatı yapabilirsiniz hem bi nevi içinizi açan bi dekor olabilir ve sırtlar tura çıkarsınız direkt olarak

Merhabalar. Bende bisiklet alıcam yazın temmuz ağustos gibi 500 kmlık bir uzun tur yapmayı planlıyorum bunun için kuzenimle biraz araştırdık bisiklet.
ve 1-2 bütçeme uygun bisiklet buldum.;

-carraro sportive 225,224(fren farkı var ve birazda kadro farkı)
-salcano astro 26 hd

sizinde önerebileceğiniz 1000-1500tl lik mtb tarzı uzun tur için bisiklet önerileriniz varsa yazarsa sevinirim.yukardaki bisikletlerin +larını -lerini de kullananlardan yorum alırsam sevinirim.

Konu açma yetkisine sahip olmadıgım için buraya yazdım kusura bakmayın :)

ben en ucuz salcano city life 30 v buldum 619 tl tam bir cavavar

Arkadaşlar bende bisiklet almaya karar vardim fakat araştırdıkça kararsızlıkta kalıyorum. benim istediğim özellikler kabaca
şehir tur bisikleti, 28 jant, V fren, Maşadan kitlemeli olması. fiyat aralığı 1300 e kadar düşünüyorum. sizin öneriniz varsa bakabilirim.

KRON TX 500 V - 2015
SALCANO CITY SPORT 30 V

SEDONA 300 SPORT
Mosso Legarda 1524 V Fren 2015
CARRARO SPORTİVE 224 ben bunlar arasında kaldım bana hangisini önerirsiniz?

@megamar

Mosso 770 Acera o fiyata yani 1200 e nakit rahat alırsın söylediğin tüm marka ve modellerden daha iyi.

@QEXEC

usta öneriniz için teşekkür ederim fakat kesinlikle V fren istiyorum ben

@megamar

2014 model V frenli vardı 2015 yok sanırım 771 olarak geçiyordu ama bulunurmu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: megamar
@QEXEC

USTA TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZDEN DOLAYI.
KORN TX500V YADA SALCANO CİTY SPORT 30 V ALACAM KENDİ GÖZÜMLE GÖRÜP DEĞERLENDİRDİKTEN SONRA KARAR VERECEM :)

CS 30 V 2015 modeli hiç beğenmedim 2014 daha güzeldi orta göbek felan ön aktarıcı 2014 e göre düşürülmüş fiyat yükselmiş ayrıca jant setini tavsiye etmem eski Salcano kullanıcısı olarak.

2014 model resmi ekte.

O fiyata ara Mosso 771 SMV bul 2014 felan kafan rahat olsun para veriyorsun madem o kadar f/p ürünü birşey ala yada daha fazla araştır.

Dosyalar

• 2014scs30v.PNG
    2014scs30v.PNG
    43,6 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: megamar
tamam usta düşünecem dediğini Allah (c.c) razı olsun ilgilendiğin için Hayırlı günler :)

Geri