Scudo Sports

Bisiklet alma arefesindeyim

UgurSC

Üye
Tepki
6
İsim
uğur soner
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba kısmetse yarın ya da öbür gün bisiklet camiasına başlangıç yapmak için can atıyorum ama 2 bisiklet arasında gel git yapıyorum sürekli teknik bilgim olmamasından ve küçükken bindiğim bisiklet tecrübesi haricinde hiç bir tecrübem olmamasından dolayı çekimserim.
2 sorum olacaktı birincisi carraro sportive 224 ile salcano city sport 40v arasında git gel yapıyorum fiyat farkı pek yok gibi 2si de 2015 model olacak.
Bir diğer sorum da bacak boyum 81-82 cm geliyor uygun kadro cm ve beden cinsinden ne olabilir boyum da 181cm aranıza katılmaktan da mutluyum teşekkürler.

Scudo
Ben 20" kullanıyorum. Boyum 1.76 - 178. Bende 2013 model cs 40 var. Memnunum, gerek tasarımı, gerek sürüşü beni hep hiç üzmedi :) Zaten senin bulunduğun noktada olanların hepsi aynı ikilemi yaşıyo, al birini çok da düşünme 2 si de seni mutlu etcek. Sportive hakkında bişey söyleyemem, hiç kullanmadım ama cs40'a kefilim.

Anladım teşekkürler peki 2015 modellerde birbirine göre artı ve eksileri nelerdir acaba? Kusura bakmayın ilk olacağı için biraz ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum da

175-76 boyum var 46 boy sportive 224 siparişi verdim ctesi gelmedi yarın gelir muhtemelen. Size 46dan bir büyük bedeni uyacaktır. Sportive serisi forumda belki de en çok satılan modellerden. Şahsi tavsiyelerimi ilerde yazabilirim ancak. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim sizede hayırlı olsun dün mağazaya gittim 224 ü inceledim hoşuma gitti siyaha yakın gri modeli tek kalmış kadro boyunu sormadım kapıdan çıkarken de CS 40v yi gördüm kafam karıştı valla

Kullanıcıların yazdıklarına göre salcano CS 40 eski modellerde ki gibi iyi donanımlı değilmiş yanlış anlamadıysam gönül sportive 224 e kayar sanırım yardımcı o herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Teşekkür ederim yusuf karar alınmıştır sportive 224 olarak. kısmetse eğer satılmadıysa bu akşam fotoğraf gönderirim yeni bisikletimle yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekkür ederim arkadaşlar konu kapanabilir

Bir arkadaşa bunu tavsiye ettim forumda sanada bunu tavsiye ederim arkadaşım bir miktar paranda cebinde kalır yinede ikisini yan yana hiç kıyaslamadım sen bilirsin 700'e kartla satılıyor nakit dahada uygun alırsın.

(link)

trek fx serisi alabilirsin.Uçuyor bisiklet çok iyi.tavsiye ederim.

@UgurSC Ben de sizinle aynı durumdayım iki bisiklet arasında kaldım, yalnız benim bütçem 224 de değil 221 yetiyor, fakat cs 40 ile 221 arasında kaldım. carraaronun ağırlıklarını bulamadım internette siz bulabilidiniz mi acaba?

@QEXEC Hocam ben de bisiklet almaya çalışıyorum bu dediğinizin fiyatı da uygunmuş ama nasıldır özelliklerini net olarak göremedim...Sanırım kilitli maşa değil özellik olarak salcano ve carrarodan farklı...ayrıca lastikler çabuk patlayacak türden bilinmedik bir markaymış eskileri var yani fiyat o yüzden uygun sanırım...

Maşa kilitli Altus serisi vites sistemi var araştıranları görünce dayanamıyorum aynı özelliklere hatta bazıları daha kötü 800-1000 lira fiyat çekiyorlar.

(link)

Lastikler Mosso 770 de olan yani benim bisikletimde olan patlamaya dirençli Kevlar kaplama lastik pedallar Alüminyum bence artıları var :)

• Beğen
Tepkiler: ysnsrt
@QEXEC maşa'nın kilitli olduğu sitesinde yazmıyor hocam, ben de çok anlamam ama...

Sonuçta İphon'da çinde üretiliyor Apple in tornavidası yok adamlardan ne istersen onu yapıyorlar.

@UgurSC dostum ikiside güzel bisiklet esasında donanm olarakta pek farklı değiller..bence burda hafif olanı seçmelisin bildiğim kadarı ile carraro daha hafif ve akıcı yinede dene gör canlı gör kararını ver.

@ERSN PK hocam bende aynı durumdayım ama carraroların ağırlıklarını görmedim internette...

@mehmet aşkın

ZOOM 120E-M/LO yazıyor ayrıca resme dikkatli bakarsan manuel kilitlemeyi görürsün.

• Beğen
Tepkiler: massaget
@mehmet aşkın dostum iki bisikleti birbirinden ayıran öne çıkan çok üstün bi farklılık yok.. o yüzden yerinde gidip bakmanda fayda var..kimse net olarak carraro yada salcano diyemiyor iki model karşılaştığında..git bak gör etki bırakır ikisinden biri mutlaka..ben olsam carraro alırdım ama (carraroya duyduğum sempatiden dolayı salcano kötü diye değil) : )

@mühendis gönül ister trek almak ama bütçeyi aşmak istemediğimden iki Bisikleti kıyasladım ortalama 900 TL ekipmanlarla 1100-1200 e gelecek ve kararımı 224 ten yana kullandım işten çıkınca gidip alıyorum kısmetse dostum

@mehmet aşkın arkadaşım bu fiyat aralığındaki bisikletlerin ağırlığı 13kg 15kg arası söylenenlere göre ama tam ağırlık kullanıcı arkadaşlar tartışmıştır mutlaka

• Beğen
Tepkiler: massaget
Hayırlısı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

Geri