Scudo Sports

Bisiklet alıyorum sizce hangisi?

Herkese İyi günler bende forumu 1 haftadır inceliyorum fakat yen uye olduğum için konu açamiyorum ve arkadaslar gib bende burada sorumu paylaşmak istedim. Arkadaslar ile yaklaşık 40-50 km arasında değişen asfalt mesafelerde gezmek için bisiklet almak istiyoruz. Şu an için bende dah önceden aldığım bianchinin dağ bisikleti var ama onunla 5 km gitmek bile işkence oluyor. Forumda yazılanlardan anladığım bu iş için en uygun bisiklet yok bisikleti sanırsam. Fakat merak ettiğim uzun mesafelerde yol bisikleti duruş posizyonu sebebi ile insanı yorar mı? (sanki sürekli öne eğik şekilde duruluyor hissi veriyor bana). Fiyat olarak bütçem 1200-1300 TL civarı. İnternette bianchi slr 400 ve Salcona XR S050 gibi bazı markaları inceledim. Boyum 185 cm civarında. Bu yazdığım modeller bana ve söylediğim amaçlar için uygunmudur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Bende büyük umutlarla bilgi almak için girdim,sağolsun yardımcı olanlar oldu ama hala karar aşamasında ilerleyemedim..

Yok mu başka önerisi olan, min. bin tl. bütçe ile dağ bisikleti ?

Merhaba arkadaşlar, bugün sedona pro 650B 27.5 ikinci eli buldum pazarlık ile bin küsüre gelecek.önerir misiniz? fiyat güzel,bisikleti sürdüm hoşuma gitti.tecrubelilerin fikri nedir? İncelemek isteyenler:
2882H8.JPG

Dosyalar

• Adsız.pngnn.png
    Adsız.pngnn.png
    64,7 KB · Okunma: 7
Geri