Scudo Sports

Bisiklet alıyorum sizce hangisi?

gungor

Üye
Tepki
8
İsim
ömer
Bisiklet
Whistle
bisiklet alıyorum bu hafta içinde bir kaç model takıldı aklıma illaki 0 alacağım diye bir takıntım yok fark etmez yeterki sağlıklı olsun bisiklet..

(link)

(link)

(link)

(link)

BENİM BÜTÇEM SADECE BİSİKLETE VEREBİLECEĞİM MAX. MİKTAR 550-600 LİRA CİVARINDA DAHA ÜSTÜNE ÇIKAMAM ÇÜNKÜ DAHA AKSESUARLARINI DA ALACAĞIM TAVSİYELERİNİZİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :)

Scudo
bende araştırma ıcerısındeyım.sanada bu surecde edındıgım bılgılerı verım kardesım faydalı olcagını dusunduklerımı.
Alcagın bısıkletler arasından secım yapma sansın olursa hafıf olana yonel.
Kadro alımunyum olsun.
Bısıklet uzerındekı donanımlarını kucuk capda araştır marka model.Iyısıne yonel.
Ilandakı bısıkletlere vermektense okadr para az daha kat daha saglam bısey alınabilir dıye dusunuyorum.500den asagıda 2.el pek yok bence ..bende uygundan basladım araştırmayada :D 500 en az..

Bence bu bisikletler bu para etmez çok hırpalanmışlar birazdaha araştır derim

ben ng 650 kullandım güzeldir yeni başlayanlar için , temiz ise al derim

Merhaba arkadaşlar forumda yenıyım oyüzden konu başlığı açamıyorum.Ben de uzun zaman sonra bisiklet almayı düşünüyorum.. Bu konularda tecrubesizim araştırmaya çalıştıkça daha çok kafam karıştı. Şehir içi ve şehir-ilçe arasında kullanabileceğiim,sağlam ve akıp giden,yormayan bir bisiklet arıyorum..Bütçe olarak max 1300 olabilir. Tecrubeli birilerinin yardım edebileceğine inanıyorum..tşkkrler

Salcno city spor 10 veye 20 serisini alabilirsin ben kendimde kullaniyorum 20 serisini cok memnunum

MOSSO legarda 1521 MSM V 740 TL. Pazarlıkla % 10 düşsen, çok iyi bir bisikleti, çok iyi bir fiyata almış olursun... Kadro boyu 41 cm- 46 cm - 51 cm olamak üzere üç modeli var. Bacaklarını ölç ve boyuna uygun olan bir modeli tercih et. Çok kaliteli Shimano parçalar kullanılmış. Eşdeğerdeki farklı markalardaki bisikletler 1000 TL civarında.

• Beğen
Tepkiler: gungor ve Ögrtm
Teşekkürler....Peki dağ bisikletleri biraz daha sağlam oluyor,onu önermediniz.TAŞLI kötü yollarda kalın tekerlek daha mantıklı değil mıdır?Bana dağ bisikletini şehir içindede kullanabilirsin dediler. Ayrıca sağlam olacaksa bütçeyi biraz yükseltebilirim..

Sahibinden deki sle 300 u ben sattim ona son sahibi oldu almamanizi tavsiye ederim :)

Slr 300 son sahibi olursun bende de vardi takas yoluyla kurtuldum 1 senedir satamiyo benden alan cocuk

• Beğen
Tepkiler: Ögrtm
Bende 1000 civarında bütçe var kaliteli bi. Dağ bisikleti arıyorum lütfen yardımcı olabilirsiniz

Salcano astro hd var mtb olarak onlara baka bilirsin

Dediğiniz bunlardan oluyor sanırım.Salcano astro 26 hd gibi..Renk tip güzel duruyor ama detaylı özellıklerini anlamıyorum maalesef :( Birde 26 hd,29 hd dıye fiyat artıyor.nasıl bir değişiklik var acaba?
(link)

Bence biraz daha birikim yapıp bekleyin, en az 1000 tl civarında bir bisiklete yönelin derim. Çünkü şimdi alacağınız ucuz olan bisiklet 3 ay sonra yeterli gelmeyecektir. Ayrıca Güz döneminde fiyatlar biraz daha uygun hale gelebilir.

Ben çok profesyonel kullanır mıyım bilmıyorum. Özellikler arttıkça fiyatta baya artıyor,uzun mesafeler sürerim ama şehirler arası gidecek kadar değil :) eğer kafama yatan düzgün birşey bulabilirsem bütçeyi artırırım.Güz dönemine kadar sabredebilir mıyım bilmıyorum : ) Gerçekten çok ucuzlar mı?

Çoktan kastım yaz öncesi bisiklet alanlar güz döneminde beğenmeyip satanlar olacaktır. Bu durumda daha uyguna az kullanılmış bisikletler bulabileceksiniz diye düşünüyorum. Şehir içinde binseniz bile biraz daha üst sınıf bir bisiklet almanız daha iyi olacaktır. Ayrıca güz veya kış döneminde bazı markalarda da ekstra %10-15 civarı indirimler olabiliyor.

Bianchi Montana V Öneririm.. ;)

Tabiki kış dönemi çoğu üründe olduğu gibi bisiklette de indirim olur.Okadar çok model ve çeşit varki ben karar verene kadar yaz biter sanırım :(

Geri