Scudo Sports

Bisiklet alicam yardim

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Arkadaslar bisiklet alicam tavsiyeleriniz ne olur,daha cok sahilde ve sehir ici kisa mesafelerde kullanicam aslinda katlanir dusunuyordum aracimin bagajina atar heryere gotururum diye fakat acaba normal bir bisikletmi alsam diyede dusunmeye basladim sizce ne tarz ve nasil bir bisiklet almaliyim butcem 1000tl ile 1400 araliginda simdidem tesekkurler.

Scudo
O fiyata katlanır bisiklet olarak Dahon alabilirsiniz, amacınıza uygun olur ve de dediğiniz gibi arabanın bagajına atıp istediğiniz yere taşırsınız. Katlanır almayacaksanız bence fitness tarzı bir bisiklet alın, süspansiyonu olmayan, hafif, ince tekerlekli birşey. Gerekirse arkaya bir bagaj takarsınız, sele muhtemelen sert gelir onu da jel sele ile değiştirirsiniz, bitti gitti işte :)

Fitnes e bak derim ama bunlara da bir göz (link)

Carraro CR RACE 32 28 Jant 260 TL fark var ama değer :) tabi yol yarış düşünürsen

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
Dahon katlanir alsam kullanim olarak sikinti yasarmiyim yada pisman olurmuyum vybe7 ile espresso modeli var vybe 7 20 inc 7 vites espresso 22 vites 26 jant

btwin tilt 5 e bak bence decathlondan

Carraron'un ve Bianchi şehir bisikleti modelleri var üstadım. sitelerinden bir göz at istersen, şehir için çok uygunlar. Ve arkadaşın yol-yarış düşünürsen arkadaşın dediği bisiklette güzeldir-bulabilirsen piyasada-.

@stalker

Otomobiliniz varsa ve rampa derdim yok keyfi kullanicam derseniz eğer single speed öneriyorum. Hem sade, uzun süre bakım gerektirmez, hafif ve keyiflidir. Ben böyle dedim diye kızan arkadaşlar olabilir ama, madem araba var bisiklet zevk için lazım diyorsanız ben single speed öneriyorum. Ayrıca aracınızın tavanında taşıyacak olursanız müthiş bir aksesuar olur. Fosforlu bir single. ;)

salcano'nun geçenlerde 600 küsüre sattığı bir katlanır vardı. artı olarak bir de mtb ya da ince teker bulabilirsin ikinci el...

(link)

(link)

bir araştır istersen.

Geri