Scudo Sports

Bisiklet alıcam fakat kararsızım hiç bilgim de yok

Bisiklet alıcam kararsızım hiç bir bilgim yok bu konuda?

• Belderia kings iyidir işini görür

• Belderia kings iyi değil mosso salcano tavsiye ederim

• Toplam katılım
    26
Migros bisikleti almak mi? :koptum: Ben zamaninda bir kere o hatayi yaptim. Dagilmadik yeri kalmadi. Bu sene bir koylum de almis sanirim senin dedigindendir. Onunki de bir aya dagilmis. Bir daha dusun derim. Linkteki bisiklet sana az cok uyar. Bu fiyat fazla dersen Bianchi speed 1000 isini gorur. Benim bulundugum sehirde 2 ay once abime aldik 560 tl ye. Daş kimimm;)

• Beğen
Tepkiler: Bisikletalıcam
Scudo
sakın öyle gidip marketlerden ucuz bisiklet alma paranı çöpe atarsın salcano/kron/mosso markalarında 700 liraya kadar gayet tatmin edici başlangıç bisikletleri var ben sana bu markalardan almanı öneririm ikinci el piyasasınada bak yaşadıgın şehirde 600-700 lira sıfır fiyatı olan bisikletler 2. elde 400-500 arası temizleri bulunuyo

decathlon'dan "rockrider 340" öneren arkadaşa katılıyorum... salcano gibi yerli markalardan almayın. gavur olsun çamurdan olsun.

aha bu
http://www.decathlon.com.tr/media/830/8302231/big_d23d574f5b8a459ca4f138aeb23279d8.jpg
(link)

Ben sunu anladim sakin ucuz bisiklet almayin migrosdan falan asla almayin,gerekirse bekleyin yoksa iki is yaparsiniz.ben bir arkadasimin sozunu dinledim iyi bisiklet aldim kendimce iyikide oyle yapmisim diyorum arada daglar var ucuz bisikletlerle migrosdan alacagin demir yiginiyla ugrasmakdan bisiklet keyfin kacar

Dacatlhondan al cok daha iyi orda mutlaka 700e kadar bise bulursun

• Beğen
Tepkiler: Bisikletalıcam
@cumali55 decathlon un o bisikleti donanıma göre pahalı
Markasız aynakol shimano nun en ucuz arka aktarıcı sı
Sadece 50 lira farkla mosso 1521 mdm alınabilir hatta telefon ile arayın pazarlık yapın sezon bitiyor.
Asfaltta çok süreceksen amortisör e ihtiyaç yok bence msm olanı amortisör lü onu da 680 e bırakabilir
Uzun turlarda soğuk asfaltta uzun süre süreceksen amortisör lü al dandik amortisör ler off road da pek işe yaramaz ama soğuk asfaltta bileklerine binen yükü bayağı azaltır

Bu arada belderia kings çift amortisör lü çelik bir bisiklet onunla tura çıkamazsın
Gayet açık ve net

Hatta Salcano City life 30 var 655 lira
Artısı 24 vites düz maşa 12.5 kg 28 jant
Senin baktığın belderia en az 16 kg dır

Belderia kings yerine bisan calves alabilir sin düz maşa alüminyum kadro 21 vites ama lastik ince ve frenleri kaliper fren 440 lira 11kg
Salcano üsküp var çelik kadro 16 kg ama bagaj camurluk hersey var 21 vites 440 lira
Ümit in city bike I var forumda pek tavsiye edilmese de orta göbeği rulmanlı birsey ile değiştirip kullanabilirsin; ben niye önerdim dersen bir arkadaşım da var, iki kişi bindiler ikisi de 100 kg

Geri