Scudo Sports

Bisiklet alıcam fakat kararsızım hiç bilgim de yok

Bisiklet alıcam kararsızım hiç bir bilgim yok bu konuda?

• Belderia kings iyidir işini görür

• Belderia kings iyi değil mosso salcano tavsiye ederim

• Toplam katılım
    26
@Bisikletalıcam
@Bisikletalıcam
Sadece kask al yeter şimdilik derim. Bisiklet olarak eğer taş maş çok kötü yol olacaksa dağ bisikleti al derim onunda bütçe aşar o yüzden şehir bisikleti al sana önerebileceğim bisiklti ben öneremem daha tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır ve de eski konulara bak.

Scudo
bence belderia al rahatlık olarak ta çoğu modeli iyi dağa taşa da çıkıyo (en azından benim ki:):))

@Y.Utku
Belderia mı kullanıyorsun peki memnun musun vites sorunu falan oluyor mu ya da herhangi bi sorunu oldu mu uzun yolda rahat olur mu ?

@massaget
Peki o bütçeye en iyi ne olur link atabilir misiniz

@chnkrmz
Hayır bu sorunlarla karşılaşmak istemem tabi ki :) :)

@Bisikletalıcam şu ana kadar bir sorun çıkmadı vites sorun olmuyor (21 vites) uzunluktan kastın ne kadar bi uzunluk???

marketten bisikletmi alınırmış unut sen onu git ikinci el bul bitane kron salcano mosso hepsi olur...market bisikleti = +5 kg ağırlık :D

@chnkrmz
Tespit güzel dikkat etmemiştim:D

Baktıkça daha iyilerine gönlün kayar Sedona 300 alırsın her yere gidersin

Vitesi tourney kadrosu aliminyum olsunda ne alırsan al işini görür...

http://www.kuzeykalesi.com/tamamlanmis-islemler/5887-satilik-bianchi-adrenaline-bisiklet.html bence migrostan alırsan pek dayanmaz turlara katılıcağım diyorsun bence bıanchı adrenalın al dağ bisikleti ama her yere gider banamısın demez 600 550 fiyat var migrostaki ucuz alabilirsin ama ne kaar ucuz o kadar dandik

• Beğen
Tepkiler: Bisikletalıcam
@Bisikletalıcam mosso legarda 1521 MSM V eger butcen 900-950civarina cikmazsa en iyisi bu gibi, sehir bisijletidir. Hybrit diye yaziyor zaten, cok tasli olmadikdan sonra daglarada cikarsin. Bende mersinin yaylasinsayim bu bisikletle.

Forumda konusu mevcut oradan daha detayli bilgiye ulasabilirsin.

@massaget
İşimi görsün yeterli yani turlara falan katılmayı da düşünüyorum kötü yollarda da kullanıcam

@Mustafa555
Mesela hangi bisiklet öyledir

Bütçenize uygun bir Mosso alabilirsiniz, Salcano da olabilir. Boyunuza da uygun olmasına özellikle dikkat edin...

@Y.Utku
Siz nerden aldınız hangi modeli ben migrosta gördüm fiyatı çok uygundu ama tavsiye etmiyorlar

Geri