Scudo Sports

Bisiklet alemine hoş geldim. Bu da benim bisikletim

bulentdasci

Aktif Üye
Tepki
86
İsim
BÜLENT DAŞCI
Bisiklet
Salcano
Değerli arkadaşlarım uzun zamandır eğlenceli bir hobi arayışı içindeydim. Ve sonunda bunun bisiklet olmasına karar verdim. Umarım uzun yıllar bisikletin üzerinden inmem. Bisikletimi Hollanda dan ikinci el olarak aldım. Ama henüz gelmedi haftaya nasipse; Galiba 4-5 yıllık, resimlerini çeken arkadaş çok iyi çekememiş bence. Markası x-trail 26 cant(yanılmıyorsam) arka aktarıcı xtr, ayna kolu çözemedim, vites deore, genel olarak yorumlarınızı bekliyorum. Bu bisklet hakkında şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Dosyalar

• IMG_2309.JPG
    IMG_2309.JPG
    167,9 KB · Okunma: 721
  • IMG_2310.JPG
    IMG_2310.JPG
    174,1 KB · Okunma: 659
  • IMG_2311.JPG
    IMG_2311.JPG
    78,4 KB · Okunma: 619
  • IMG_2312.JPG
    IMG_2312.JPG
    169,6 KB · Okunma: 621
  • IMG_2313.JPG
    IMG_2313.JPG
    112,8 KB · Okunma: 615
  • IMG_2314.JPG
    IMG_2314.JPG
    95,5 KB · Okunma: 619
Scudo
@Falkee
teşekkür ederim.

downhillmi yapmayı düşünüyorsunuz

@saphane1234
Bilmiyorum ki dostum tamami ile tipine bakıp aldım. Aslında niyetim evden işe işten eve gitmek. şimdi içime bi kurt düşürdün. çok saçma bişey mi almışım ?

• Beğen
Tepkiler: poet ve pilot
@bulentdasci önemli olan senin bisikletin olmasıdır biz 25 kiloluk bisikletlerle tur yapardık :D aslında okadarda fena değil kalitelibişeye benziyor ama bu tür bisikletler dağ için dağ inişleri için uygun yani downnhil bununla dağda yeri göğe katarsanız tabi birazda heves olmalı şehir içi içinde kullanabilirsiniz lakin tur için uygun değil bununla dağda zevk alacağınıza eminim ama ev ile iş arasına gitmekte bir sakınca oldupunu düşünmüyor ve doere bir vites sistemine sahipsiniz gayet kaliteli bir bisiklet siz eğlencenize bakın bisiklet benim ilk görüşümde bile çok hoşuma gitmişti şimdiden size iyi eğlenmler :) :))

Canınızı sıkmaya gerek yok bence işinizi görecektir.Olmadı burada aynı fiyata satarsınız.

• Beğen
Tepkiler: bulentdasci
@saphane1234
Teşekkür ederim acemilik işte, neyse bununla bi başlayalım gerisi sonra gelir umarım.

@ikitekerbirdünya
teşekkürler beklentim çok yüksek değil. işim 8 km 2 km hafif rampa var diğer yerler düz. İlk planda işe gidip geliyim gerisini artık sonra düşünürüm.

@bulentdasci tabikide acemilik bizde migros bisikletleriyle başladık bu işlere sonra geliştiriyor insan kendini ders ala ala hayatta bundan ibaret değilmi zaten ? :)

• Beğen
Bu arada 200 euroya aldım. getirme masraflarıda 20-30 euro(belkide ücretsiz) yaklaşık. Fiyat olarak görüşlerinizi de öğrenmek isterim

@massaget
Belkide amacımı mı değiştiririm. desem; biraz erken sonra dağ da ineriz belki:):)

@saphane1234
doğru diyorsun zamanla bazı şeyler

@Murat Cömez bey var o avrupada yaşadığı için fiyatı iyi yorumlar...

Ben çok anlamam fiyattan ama sanki yurt dışı için biraz pahalı mı ne...

• Beğen
iyi günlerde pedallamalar

@crowley
Teşekkür ederim.

Güle güle kullanın merak etmeyin zaten genelde ilk seferde nokta atışı bisiklet alınamıyor zamanla beklentilerinize göre size uygun gelmezse uygununu alırsınız;)

@massaget
@Snorlax

@Snorlax
teşekkür ederim. dediğiniz gibi, bakalım duruma

@massaget
Yani daha ucuza belki bulunabilir ama 150 euro gibi. orda olmak lazım tabi. Uzaktan anca bu kadar oldu

Bisikletin hayırlı olsun.Türkiyeye nasıl getireceksin?Sıkıntı olmayacakmı gümrükte.Cevap verirsen sevineceğim

@kimoli
Ucakla bi arkadaşım getirecek paket yapılacak büyük ihtimalle kimse bakmıyor ama bakarlarsa ne olur doğrusu bende bilmiyorum

Getiren arkadaşım memur bide sıfır olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum

600 liraya böyle bir bisiklet bulsam havada kapardım,iyi ki almışsınız. Forumdaki arkadaşlar herhalde bunu market bisikletleriyle karıştırıyorlar :(

XTR,Deore karışımı bir set, Rockshock Havalı maşa, Scwhalbe lastikler ve iyi bir jant setide varsa 1500 lira civarı edecek bir makine. Bir hayırlı olsun demek yerine amaç dışı,market bisikleti vs. diyoruz maalesef

Hayırlı olsun efendim. :)

@Tolga Çelebi
Çok teşşekür ederim ama yinede diğer arkadaşların hakkını yemeyelim görüşlerini söylediler senin yorumunda on numara Yani beni sevindirdin selamlar saygılar tüm yorum yapanlara

• Beğen
Tepkiler: kasssap
Geri