Scudo Sports

Bisiklet Alacaksaniz...

Tepki
5
Butceniz 1.000 TL'den daha pahali bisiklet almaya yetiyorsa;

-Bu Markalardan Alin-

Giant - Istanbul'da Kackar Bisiklet'te.
Merida - Istanbul'da Kackar Bisiklet'te.
Sedona - Istanbul'da Kackar Bisiklet'te.
GT - Istanbul,Ankara ve Izmir'de Delta Bisiklet'te.

1.500 TL'den daha pahali bisiklet alacaksaniz;

-Bu Markalardan Alin-

Giant
Merida
Sedona
GT
Corratec - Delta Bisiklet'te.
Cannondale - Delta Bisiklet'te.

Yurtdisindan getirebilme imkaniniz varsa ve butceniz 2.000-4.000 aralarindaysa;

-Bu Markalardan Alin-

Cube - (link)
Diamondback - (link)

Butceniz cok daha yuksekse; (5.000-10.000 arasi)

Trek - Velespit'te. - velespit.com

Specialized - Aktif Pedal'da. - aktifpedal.com

Cannondale - Delta Bisiklet'te. - deltabisiklet.com

Scudo
Bunu bisiklet seçiminde değil,forum kafede aç zira başlığın da,altına yazdıkların da hayli komik olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
Çok kişisel bir sınıflandırma.Dağ bisikletimi , tur bisikletimi ,yol bisikletimi ... hangisi.Bu arada Salcano markasına ne oldu.Bu sene çok iyi bisikletler yapıyor...

Güldürdün :) 1000 TL nin altında altında hangi Giant Merida alınır acaba :)

@Ersin Erbeden

Ben bunu anlamadım? "1000 liranın altında olan modelleri alınmaz" mı demek istiyorsun, yoksa "1000 liranın altında modeli yok" mu demek istiyorsun?

Mesajı da şu yüzden yazıyorum; eğer 2. seçenekse, İzmir Balçova Egepark'da İntersport diye bir mağaza var, spor malzemesi satıyor.Burada yanlış hatırlamıyorsam 675 liraya giant mtb vardı geçen hafta.Hatta "bu ne malı acaba?" diye sağına soluna bakarken "made in china" yazısı ile karşılaşmıştım.Şimdi netten baktım 1972 de Tayvan'da kuruldu diyor.Yalnız galiba küçük kadroydu onlar.Çocuk yada bayan için olabilir.

Sert konuşmak istemiyorum zira bilip bilmeyen birçok kişi SALCANO bisikletlere ağır haksızlık ediyor. Sırf benim bisikletim diye demiyorum, hem benim bisikletim hem de daha üst model Salcano'lar hastası olunan bisiklet markalarından aşağı değil. Sadece kadrosu farklı, kalan donanım parçaları (vites, lastik vb) aynı şeyler. Ne hakla Salcano'dan söz bile edilmez? Pes doğrusu.

@volkert

Alınmaz yazık olur paraya demek istiyorum.Üst seviye bisikletlerin o modelleri sadece düşük bütçeye hitap etmek, donanım olarak vasat.

@Çağatay Çağlar

Dur arkadaş kızma :D Başlığı açan forumdan uçmuş zaten. 2. mesajda Derya hocanın söylediği gibi yazılanlar komik.

1000 liranın altındaki bisiklete binenler bir yalanı yaşıyormuş demek ki, bende şimdi ayıldım.Halbuki keyifle geziyor, bisikletimi seviyordum.

Geri