Scudo Sports

Bisiklet Alacağım Yardım!

Automathx

Daimi Üye
Tepki
80
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar sezon sonu nedeniyle güzel bir indirimle bisiklet alamayı planlıyorum fakat aklıma takılan sorular var Salcano City Sport ile Salcano Astro 240 SRV arasında kaldım bisikleti genellikle asfallata kullanacağım lütfen yardım edin hangisinden daha iyi performans alınır!

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
Scudo
genelde asfaltta kullanacaksanız bence mtb ye gerek yok. Ben city sport öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Automathx
Kötü patikalara, araziye vb. çıkacağım diyorsan Astro. Yok ben yolda sürerim diyorsan city sport. Bir de bu sezon sonu indirimleri hangi aya kadar devam eder biliyor musunuz?

• Beğen
Ben aslında genelde asfaltta kullanacağım ama yazın otdü ormanlarına gitmeyi düşünüyorum benim aklıma salcano astro yatmıştı continental 2.2 race king lastikleri çıkarıp asfaltta maxis slick lastik kullanmayı planlıyorum bu arada sezon sonu indirmleri aralığın sonunda biter çünkü ocak ayından itibaren bayilere 2012 modeller gelecektir.

City sporada bindim astroya da.Asfalt kullanımından ziyade eğer çoğunlukla turlara gidicekseniz city sport derim.Ama tur dışında her alanda astro.Çok daha kıvrak ve sportif.Kullanım alanı çok daha geniş.Ayrıca 240 srvnin donanımı daha iyi.2.2 lastiklerin yoracağını düşünüyorsan benim gibi 1.40 veya 1.50 dış lastik takarak bu sorunu çözebilirsin.

• Beğen
Ben uzun turlara gitmeyi planlamıyorum günlük şehir içinde 25-30 km civarı yol gideceğim ama belli bir planım olmadığı için asfalta sonra araziye de girebilirim ben astro almaya karar verdim sizin taktığınız gibi 1.50 slick lastikler takmayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: H.T
@Ömer Gündoğdu

En doğrusunu yapmış olursunuz.Bol pedallamalar...

• Beğen
Evet donanım bakımından Salcano Astro 240 SRV yi uygun gördüğüm için yakın zaman içinde alacağım.

Geri