Bisiklet alacağim ama kararsızlik yasiyorum. Su an bir bisikletim var ama cok onceden almistim simdi kullandigim zamanlar bel agrisi yasiyorum. Yeni alacagim bisiklette bu agrilari yasamak istemiyorum. Simdiki bisikletim cift amartisorlu. Bisikletin su an bana kucuk geldigini hissedebiliyorum. Agrilarin sebebi cift amartisor mudur yoksa kucuk olmasi mi? Kucuk olmasiysa bu teker capiyla mi kadro boyuyla mi alakalidir veya baska ne sebep olabilir?
Bisikletle uzun yol yapmayi planliyorum. Saatlerce uzerinde oturacagim icin komforlu bir sey istiyorum ama ayni zamanda sehirde ulasim amavli da kullanabilmek isterim. genellekli asfaltta kullanacagim ama toprak uzerinde surmeyi de cok severim asfalttan topraga gecince beni yolda birakmayacak bir sey de istiyorum fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim
Bisikletle uzun yol yapmayi planliyorum. Saatlerce uzerinde oturacagim icin komforlu bir sey istiyorum ama ayni zamanda sehirde ulasim amavli da kullanabilmek isterim. genellekli asfaltta kullanacagim ama toprak uzerinde surmeyi de cok severim asfalttan topraga gecince beni yolda birakmayacak bir sey de istiyorum fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim