Scudo Sports

Bisiklet alacağım yardım lütfen

Tepki
0
bisiklet almak istiyorum uzun yollarda kullanıcam hızlı ve güvenli bir bisiklet istiyorum.bianchi nero,shape yada slr 200 hangisini tavsiye edersiniz yada başka bir bisikletmi almalıyım.

Scudo
NG 255 SRD bu işini görür çok iyi bir bisiklet ayrıca hafif. Uzun yolda da kullanabilirsin.

@Serdar Demircioğlu

satmak istemiiyorum zaten ömür boyu kullanırım.kullanışlı bir bisikletmi
?

kullanışlı ama sadece şehiriçi ve yarışlarda kullanabilirsin ıslak veya karlı yerlerde binemessin patikalarda bile eline almak zorunda kalırsın

@Furkan köleoğlu

peki hangi bisikleti öneriyosun karlı havada kullanmıcam ama yagmur ve patıka taşlı çakıllı yollarda kullanıcam.

Sedona 751 salcano 255srd bianchi troy ayrıca... giant vs markalarada bakmanı öneririm Bi

Çakıllı bozuk yollarda bir mtb sizin işinizi fazlasıyla görür ve de keyif verir.ben merida tfs 100 d yi öneririm..

salcano ng030 deore modeli.
hafif sağlam gayet kaliteli keyifli her yönden çok güzel bir bisiklet.
şayet bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.
liste fiyatı 1.6yüz küsür.sıkı bi pazarlık ile 1300e indirdiler.hız yönünden de çok güzel.her yönden çok iyi.disk fren konusunda da bugüne kadar disk frenli bu üçüncü bisikletim.diğerleri mekanikti.yani telle çalışıyordu.bu hidrolik.inanılmaz keyifli kullanışlı ve rahat.başka bi bisiklete binip frene bastığım zaman zor geliyo artık :) o kadar yumuşak ve güzel fren var ki.bisiklet herşeyi ile deore.
tavsiye ederim sonuç olarak güzel bisiklet..

• Beğen
Tepkiler: İlker Özdemir
Geri