Scudo Sports

bisiklet alacağım yardım bekliyorum

falcon11

Üye
Tepki
0
İsim
dogan
1500-1800 arası bisiklet almak istiyorum ne önerirsiniz 2.elde olabilir

Scudo
@falcon11 ne için alacaksınız ? Şehir demi kullanacaksın arazide mi .. Vs

Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum 1500'e kadar yol bisikleti. Mümkünse sıfır :)

carraro'nun sitesinde yol bisikletlerine bak. turuncu bir modeli var. sanırım 1500 TL civarında. benim bir arkadaşım aldı yakın zamanda, çok memnun.

Arkadaşlar Bianchi rcx429 29hd için fikriniz var mı, bu hafta sonu almayı planlıyorum, gerek şehirde gerekse daha engebeli alanlarda kullanabilirim. Önerisi olan var mı?

Merhaba ben BTWIN TRIBAN 3 öneririm bende var çok memnunum bisiklet harika ama ben viteslerden memnun değilim tabi memnun olanlarda var ama ben biraz daha atik isterdim ama oda çok büyük bir sorun değil ama isterseniz yeni bir vites takabilirsiniz ve bisikletin üstündeki orjinal vitesi sıfır diye satabilirsiniz.

Arkadaşlar, eğer araştırmadan alacaksınız önce bir frene basıp araştırın derin. Ne kadar kullanacaksınız, nerede kullanacaksınız, nasıl olmasını istiyorsunuz? Forumla tanışıp bir ay okuduktan sonra bisiklet almaya karar verdim. Fırsatınız varsa bayileri gezin, arkadaşlarınızda var ise binin. Daha sonra fikirler olgunlaşır, insan bazen bir hevesle başlayıp yanlış tercihler sonucunda hobiden buz gibi soğuyabilir.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Geri