Merhaba arkadaşlar yeni bisiklet almaya karar verdim ve 1300 tlye rockrıder 520 yı buldum bır bakıp artılarını eksılerını soylersenız sevınırım bırde onerıde yapabılırsınız sımdıden tesekkurler
bisiklet güzel hem Şekil olarak hem Donanım olarak fiyatı iyi. Ama arazide Dağda tepede kullanmayacaksınız şehir bisikleti alın derim çünkü biz de böyle bi Alışkanlık var çoğunlukla Şehirde kullanıcaz ama mtb alıyoruz
@Ghost sımdılık ıstanbulda kullanıcam ama yazın yazlıgımıza gıderken sureklı toprak yol olucak ve rızeyede goturup bıraz dag tepe gezıcem bunu alıp uzerın 1.50 lık lastık takarsam sankı memnun kalırım
@Ghost bakalım suanlık sadece bu var aklımda ama baska bısıkletlere cok bakmadım uzerındekı vıtes sıstemının ıyı oldugunu soyledıler acera ıyımıs altustan galıba
Arkadaşlar sürekli fiyatı arttırarak bu ikisi arasında kaldım birini seçmek istiyorum yardımınıza ihtiyacım var lütfen ozellıklerıne göre hangısı daha ustun hangısını almalıyım bı onerıde bulunun özellikler şöyle ;
Rockrider 520 ; 1300 TL PAZARLIK YAPILAMAZ ( BUNU DEĞERLENDİRİRKEN KADRONUN ÖMÜR BOYU GARANTILI OLDUGUNU GÖZ ONUNDE BULUNDURURSAK SEVINIRIM )
1 KADRO
Kadro6061 T4 & T6 alüminyum kadro. L bedende 1,90kg;
Güçlendirilmiş, eğimli kadro parçaları : sportif, hafif ve tepkili kadro. sloping ; eğimli üst kadro borusu kontrol kolaylığı ve dayanıklılık sağlar. 8 serisiyle aynı yapıya sahiptir. Portbagaj takılabilir.
2 MAŞA
MaşaSR Suntour Rockrider XCR 100mm Lockout maşa : Hafif ve sağlam hidrolik kartuşlu maşa. Ön yükleme ve blokaj ayarı. 100 mm çalışma mesafesi. Magnezyum maşa ayağı.Uzun ömürlü
4 VİTES
Vites sistemiMIRANDA BETA BLACK alüminyum pedal 22x32x42
Shimano X50 ön vites ; Shimano ACERA arka vites attırıcı; Shimano ACERA vites kolu - 9 vites :SRAM PC951 zincir ; PG 950 11 X 32 9 vitesli kaset..
5 FRENLER
FrenDaha etkili frenleme ve çamurlu arazi gibi zorlu koşullarda daha güvenli sürüş için arka ve önde 160 mm AURIGA hidrolik disk fren.
6 GİDON
GidonRockrider SPORT büyük boy gidon : Büyük çaplı gidonlar, daha hassas kontrol sağlar ve daha dayanıklıdır.
600 mm (S) ve 640mm genişlik. (M, L ve XL).
7
Gidon boğazıRockrider SPORT büyük boy gidon bağazı (geniş çaplı), 6° eğimli, 90mm (S) , 100mm (M) ve 110 mm (L ve XL) uzunluklarında.
8
GidonAheadset VP furş yatağı.
9 SELE
SeleRockrider SPORT sele.
10 SELE BORUSU
Sele mesnediRockrider SPORT 29.8mm çaplı sele borusu ve 350 mm uzunluk.
11 JANT
TekerleklerRIGIDA SPHINX 32 delikli çift katlı, dayanıklı jantlar.Formula DC19/DC22 göbek disk ready
2 mm çapında Mach1 paslanmaz jant telleri.
Arkadaşlar bayadır konuları takip ediyorum ama aklımda hala sorular var bugunde gittim fiyatlar konusunda konustumhepsı uygun bana ama hala hangısını secsem dıye dusunuyorum farklı onerılere acıgım yeterkı bu aksama kadar kafamda belirliyeyim bütçe 1300 en fazla teşekkürler şimdidenn :
(link)
(link)
(link)
(link)
BİRDE BUNLARLA BİRLİKTE SALCANO IMSONIA SALCANO SITESINDE LINK VERINCE CIKMIYO FIYATI 1445 TL OZELLIKLERI ACERA SET ROCK SHOX MAŞA GİDONDAN KİLİTLİ 13 KG
SİZCE HANGISINI ALMALIYIM YORUMUNUZU YAZARSANIZ SEVINIRIM NEDEN ONU SECTIGINIZIDE MERAK EDİYORUM TEŞEKKÜRLER