Kaan.Özçelik Forum Bağımlısı Kayıt 5 Ağustos 2014 Mesaj 774 Tepki 1.961 Yaş 54 Şehir İstanbul Bisiklet b'Twin 24 Ekim 2016 #41 @JusTiMe Bisiklette cam mataranın tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bir nedenle düşecek olursanız ciddi yaralanmalara neden olabilir.
@JusTiMe Bisiklette cam mataranın tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Bir nedenle düşecek olursanız ciddi yaralanmalara neden olabilir.
JusTiMe Siyah Bisiklet Delisi Kayıt 13 Eylül 2016 Mesaj 1.432 Tepki 1.079 Yaş 35 Şehir Akçaabat İsim emre Bisiklet Mosso 24 Ekim 2016 #42 @Kaan.Özçelik farkındayım kaan abi Tepkiler: Kaan.Özçelik
hasanmustafa Aktif Üye Kayıt 16 Ağustos 2016 Mesaj 103 Tepki 119 Yaş 43 Şehir Ankara İsim Hasan Bisiklet Ümit 24 Ekim 2016 #43 kask en önemli parça bunda biraz paraya kıymak lazım gözlük, orta kalite almakta fayda var. Numaralı kullananlar için daha zor bir durum tayt evde yapılınca gerçeği gibi olmaz. Kısa sürüşlerde giyilmese de olur dierlerine çoğunlukla katılıyorum
kask en önemli parça bunda biraz paraya kıymak lazım gözlük, orta kalite almakta fayda var. Numaralı kullananlar için daha zor bir durum tayt evde yapılınca gerçeği gibi olmaz. Kısa sürüşlerde giyilmese de olur dierlerine çoğunlukla katılıyorum