Scudo Sports

Bisanlarımızın fotoğrafları

@usame ömer
bisikletiniz çok güzelmiş gerçekten. hemen herkesin bir bisan ı olmuştur, bununla birlikte hemen herkes çocukluğunda o iğrenç espriye de maruz kalmıştır:D

Scudo
@mustafa ç
teşekkür ederim eksik olmayınız, haklısınız herkesin bi bisanı olmuştur, benim de harika bi art serisi bisanım vardı ne yazık ki çalındı, şimdiki bisikletimle onu yad ediyorum :), o espriyi çocukken değil de yeni duydum (belkide çocukken duyup da anlamamışımdır) :)

son sıcak günlerden birinde sabah turu...

Dosyalar

• IMAG1679.jpg
    IMAG1679.jpg
    162,6 KB · Okunma: 36
@Emirhan Tangel

hayırlı olsun, bir şey öğrenmek istiyorum, bisikletin nihai ağırlığı nedir? donanımlarla birlikte yani, ben de ilk fırsatta ölçecem

bu arada @Ömer KARAN 'ın da bisanının fotoğraflarını burada görmek isterim, yanlış bilmiyorsam bisan yol bisikleti kullanıyor

Bisikletiminde Fazla Donanım Yok Km Saati Stop Lambası Ön Lamba Fazla Ağırlık Tutcağını Sanmıyorum Ama Yakın Zaman İçinde Donanım Yapıcağım

Niye Bisan deninince Klasik Bisiklet mi Akla Gelcek Hem Burda Bisan Resmi Atan 2 Kişi Onuda Görüyosun Niye Böle Soru Sorduğunu Anlayamadım ?

Çünkü klasik bisan almayı planlıyorum kullanan varmı diye merak ettim

Yok niye dalga geçim kendim de ikinci el klasik bisan almayı planlıyorum ki şuanda kullandığım bisikletler sizin bisikletleriniz 3/1 -- 4/1 fiyatına önce kendi bisikletimle dalga geçmem lazım sizinkilerle dalga geçmem için.

Biz Kimsenin Bisikletine Kötü Demem Aşşalamam Ben Bisikletimi Çalışarak İnanarak Aldım Bazıları Bisanı Vasat Görrür Kaç Paralık Bişey Arıyosun

Beni altı yedi ay idare edecek ikinci elinden bir klasik bisan piyasasını tam bilmiyorum ama heralde 120-150liraya alıram diye düşünüyorum.Altı yedi ay sonrada Allah nasip ederse Ver gidonunu bana Triban 3 veya 5 inşallah :) Zaten bizim çarşıda mahalle başına 6tane klasik bisan düşüyor :D

İzmirde. teşekkür ederim baktığınız için ama ben mersinde elden alacağım ilgilendiğiniz için teşşekkür ederem hayırlı pedallamalar :)

Teşekkür ederem ne yazacağımı bilemedim ilgilendiğiniz için teşşekürler ederem

Geri