Scudo Sports

Bisan Yol Bisikleti

çok teşekkür ederim kardeşim . üzerinde cst czar lastikler vardı . zırhlı lastiklerle degistirirken baktık . servis jant şeritlerinin kaliteli olduğunu söyledi . İnşallah sıkıntı yaratmaz . tekerinize taş değmesin

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Scudo
Bisan reload ya da mithra kullanan var mı?
Almayı düşünüyorum bu sene inşallah

Bisan reload ya da mithra kullanan var mı?
Almayı düşünüyorum bu sene inşallah
Merhabalar, yaklaşık üç aydır Bisan Mithra kullanıyorum. Ben gayet memnunum, severek sürüyorum. Geçen haftalarda bir arkadaş da reload modelini almıştı. O da çok memnun olduğunu söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
@Burock35
Hocam öncelikle merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim
Evet bisiklet o fiyata alınabilecek en iyisi gibi duruyor fakat hiç kullanıcı yorumu görmeyince korkmadım değil.
Cevabınız içimi rahatlattı çünkü malum artık pahalı makinalar bunlar. Ha deyince alınmıyor.
Hayırlı olsun bisikletiniz kazasız belasız kullanın
Yalnız ben kadro boyundan emin olamadım 173 cm boyundayım siz ne dersiniz. İç bacak boyumu ölçmedim.

Cumartesi günleri çıktığımız sabah sürüşlerinde güzel bir kalabalık oluyor ve son zamanlarda Bisan kullanan sayısı hatırı sayılır şekilde arttı diyebilirim. Ya da ben Bisan aldıktan sonra özellikle dikkat ediyorum orasını bilemedim 😅. Benim boyum da 169 cm ve 48 kadro almıştım. Tam uyduğunu söyleyebilirim.

Güle güle kullanın hangi modellerini ne kadara aldınız. Kullananlar yazabilir mi?

Teşekkürler, ben mor gibi olan renge sahip Mithra almıştım. 105 set rim brake olan modeli. Yanlış hatırlamıyorsam 26000 Liraya almıştım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Cumartesi günleri çıktığımız sabah sürüşlerinde güzel bir kalabalık oluyor ve son zamanlarda Bisan kullanan sayısı hatırı sayılır şekilde arttı diyebilirim. Ya da ben Bisan aldıktan sonra özellikle dikkat ediyorum orasını bilemedim 😅. Benim boyum da 169 cm ve 48 kadro almıştım. Tam uyduğunu söyleyebilirim.

Hadi yaaa😅
O zaman 52 kadro bana büyük mü olur acaba şimdi bi tırstım🤪

Hadi yaaa😅
O zaman 52 kadro bana büyük mü olur acaba şimdi bi tırstım🤪
Denemeniz gerek, her markanın her kadrosu farklı. Kompakt asimetrik üçgen kadrolarda boy ayarlaması kolay. Tam üçgen kadrolarda ne büyük ne küçük almanız gerekiyor. Küçük alırsanız yine daha şanslısınız.

Hocam bu ayrım neye göre yapılıyor yani tam üçgen ve kompakt asimetrik üçgen kadro ayrımı
Mesela bisan reload veya mithra hangi kategoride oluyor

Hocam bu ayrım neye göre yapılıyor yani tam üçgen ve kompakt asimetrik üçgen kadro ayrımı
Mesela bisan reload veya mithra hangi kategoride oluyor
Kompakt kadrolar daha çok dağ bisikleti kadrosuna benziyor. Asimetrik üçgen dropped seatstay, kadronun arkasındaki üçgenin, sele borusuyla birleşirken üst borunun kaynak yerinden daha altından birleştiği demek. Daha sağlam, ama daha ağır, daha az aerodinami özellikleri var.
Reload ile Mithra ise farklı özellikleri beraberinde getiriyor. Reload'da asimetrik arka üçgen var ama üst boru yol bisikleti tarzında düz ve aero sele borusu profili var. Mithra'da üçgenler simetrik ama üst boru daha eğik. Reload'da triatlon benzeri özellikler var, Mithra'da uzun yol bisikleti özellikleri var. Üst boru düz olursa tek farkı daha yüksek bacak boyu gerekmesi, büyük alırsanız sele ayarı sınırlı olacağından kadro boyuna daha dikkat etmeniz gerekir. Küçük kadroda sele boyu uzatma imkanınız her zaman mevcut.

Kompakt kadrolar daha çok dağ bisikleti kadrosuna benziyor. Asimetrik üçgen dropped seatstay, kadronun arkasındaki üçgenin, sele borusuyla birleşirken üst borunun kaynak yerinden daha altından birleştiği demek. Daha sağlam, ama daha ağır, daha az aerodinami özellikleri var.
Reload ile Mithra ise farklı özellikleri beraberinde getiriyor. Reload'da asimetrik arka üçgen var ama üst boru yol bisikleti tarzında düz ve aero sele borusu profili var. Mithra'da üçgenler simetrik ama üst boru daha eğik. Reload'da triatlon benzeri özellikler var, Mithra'da uzun yol bisikleti özellikleri var. Üst boru düz olursa tek farkı daha yüksek bacak boyu gerekmesi, büyük alırsanız sele ayarı sınırlı olacağından kadro boyuna daha dikkat etmeniz gerekir. Küçük kadroda sele boyu uzatma imkanınız her zaman mevcut.
Hocam çok açıklayıcı bir yazı olmuş çok teşekkür ederim cevabınız için.
Bunu dikkate alarak kadro boyu seçimi yapacağım👍

Merhabalar Bisan mithra almayı düşünüyorum Bisan mithra kadro geometrisi olarak ne tür oluyor acaba açıkçası endurance geometri bı bisiklet bakıyorum fakat mithra ile ilgili bı bilgi bulamadim

Merhabalar Bisan mithra almayı düşünüyorum Bisan mithra kadro geometrisi olarak ne tür oluyor acaba açıkçası endurance geometri bı bisiklet bakıyorum fakat mithra ile ilgili bı bilgi bulamadim
endurance geometridir. fiyat/performans ürünü. ben bir sene boyunca kullandım. çok güzeldi. tavsiye ederim. imzamda inceleme yazım var.

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum ben de. çok memnunum tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
Ben de 1 yıldır Mithra 105 disk kullanıyorum. İlk yol bisikletim olduğu için yorumum çok geçerli olmayabilir ama ben fazlasıyla memnunum.

Kadroda üretim kaynaklı sıkıntılar var, çözüm süreci devam ediyor. Muhtemelen kadro değişecek. Verecekleri kadronun gerçekten sıfır, sorunsuz ve işlem görüp ikinci defa boyanarak yenilenmiş olup olmayacağı konusunda şüpheliyim. Sonuçlanınca paylaşacağım.

Boyum: 1.75 Bacak: 80 Kadro: 52
Bu ölçüler ile herhangi bir rahatsızlık hissetmedim.

Geri