Scudo Sports

Bisan Praetor ortaya çıktı

Viral reklam yapmak için uğraşıp markanın iyice gömülmesine yol açılmış gibi geldi şimdi bana, eski mesajları da okuyunca:)

Belki yanılıyorumdur

Scudo
Seviye inip bazılarına cevap vermek istemiyorum. Bana ucuz reklamcı diyen seviyeli benim bisikletimin denemesini dahi yapamaz. Benim Bisan ile maddi bir bağım yok. Dolayısıyla boş konuşmayı adet yapanlara da bunu kanıtlamak gibi bir derdim yok. O trinx fabrikası Kamboçyada mı? Yanında başka markalarda üretiliyor mu? Üretiliyor sa hangi markaların hangi modelleri var? Bu videoyu marka reklamı amaçlı paylaşmış olabilir. Ama gerçek seviyesizlere acıdır. Bu kadroyu sadece Bisan ve Trinx kullanmıyor. 2 firma daha var. O araştırma kabiliyetini kullanıp o iki firmayı da bulsunlar. Elleri kuvvetlenir belki 😂. Bu kadronun İtalya'daki tasarımına bu dört firma ödeme yaptı.
Time diye bir marka var. Pedalı da var. Bu aynakola çok yakın olduğu için performans artışı sağlamsa da ayakkabının aynakola sürmesine sebep oluyor. Yani Mtb pedalı kullanırken benim ayakkabıda aynakola sürtmüyor.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Seviye inip bazılarına cevap vermek istemiyorum. Bana ucuz reklamcı diyen seviyeli benim bisikletinin jantın alamaz. Benim Bisan ile maddi bir bağım yok. Dolayısıyla boş konuşmayı afet yapanlara da bunu kanıtlamak gibi bir derdim yok. O trinx fabrikası Kamboçyada mı? Yanında başka markalarda üretiliyor mu? Üretiliyor sa hangi markaların hangi modelleri var? Bu videoyu marka reklamı amaçlı paylaşmış olabilir. Ama gerçek seviyesizlere acıdır. Bu kadroyu sadece Bisan ve Trinx kullanmıyor. 2 firma daha var. O araştırma kabiliyetini kullanıp o iki firmayı da bulsunlar. Elleri kuvvetlenir belki 😂
Time diye bir marka var. Pedalı da var. Bu aynakola çok yakın olduğu için performans artışı sağlamsa da ayakkabının aynakola sürmesine sebep oluyor. Yani Mtb pedalı kullanırken benim ayakkabıda aynakola sürtmüyor.
O jantın olamaz, bu alın borusu değil. Strava kayıtlarınıza baktım da ciddiye alınıp burada polemiğe girilecek biri değilsiniz. Maşallaaaah göbeğiniz 700c jant ebatını çoktan aşmış. İnsanları hor görmeden önce gidin de bir aynaya bakın.

Ahmet bey;

Lütfen, yorumlarınız ve siz forumdan azalarak yok olun.

O jantın olamaz, bu alın borusu değil. Strava kayıtlarınıza baktım da ciddiye alınıp burada polemiğe girilecek biri değiksiniz. Maşallaaaah göbeğiniz 700c jant ebatını çoktan aşmış. İnsanları hor görmeden önce gidin de bir aynaya bakın.

Ahmet bey;

Lütfen, yorumlarınız ve siz forumdan azalarak yok olun.
Küçülde cebime gir. Ben her sürüşünün stravaya kaydetmesemde yıllık 7bini geçiyorum. Bunu azımsayanlar önce kendi profillerine baksın. Ayrıca sen kimsin ki beni forumdan kovma cüretini gösteriyorsun.

Küçülde cebime gir. Ben her sürüşünün stravaya kaydetmesemde yıllık 7bini geçiyorum. Bunu azımsayanlar önce kendi profillerine baksın. Ayrıca sen kimsin ki beni forumdan kovma cüretini gösteriyorsun.
Yazılarımın altındaki turuncu STRAVA görseline tıklayarak hesabıma ulaşabilirsiniz. Sonrasında küçülür müyüm, büyür müyüm, nereye girerim ona kendiniz karar verebilirsiniz.

İyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan ve sahrana
Yorumunu hemen ardından yalanlamak 40 yaşındaki bir çocuğa yaraşır değil. Hem ihtiyar yazıyorsun hem büyüğüm diyorsun 😂 tekere yapışmış sakız gibisin. Benim yorumlarımı ve paylaşımlarını bedeni ile beyni orantılı olmayanlar okumasın be admin. Bunun ayarı yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Noldor ve sahrana
Yorumunu hemen ardından yalanlamak 40 yaşındaki bir çocuğa yaraşır değil. Hem ihtiyar yazıyorsun hem büyüğüm diyorsun 😂 tekere yapışmış sakız gibisin. Benim yorumlarımı ve paylaşımlarını bedeni ile beyni orantılı olmayanlar okumasın be admin. Bunun ayarı yok mu?
Birine yaşlı demeniz için sizden yaşça büyüğünüz olması lazım. Çok yavaş gittiğiniz için tekerinize yapışıyor olabilirim. Ortalamanızı 15 kmh üzerine çıkarmanızı tavsiye ederim. Evet bedenim ile beynim orantılı değil. Sağlıklı bir insan anatomisinde bu zaten normal bir durum. Fakaaat; Ahmet bey. Sizin kafanız kadar benim kalflarım var. Ona ne buyuracaksınız. Klavye delikanlısı olmayalım lütfen. Ben aşağıda size ZONE 2 antrenman verilerimi atıyorum. Siz bu WATT - WKG değerlerinin yarısına ulaştığınızda lütfen bana ekran görüntüsü atın. Dura Ace Preator sizi iyi bisikletçi ve kimseden üstün kılmaz. Ancak burada, Pahalı bir bisiklete sahip oldunuz diye insanları küçük göremezsiniz. Kendinize gelin. Yaşınızın insanı olun.

1644012016662.png

Sen harbi kendine eğlence arıyorsun.. 7 yaş büyüğüne ihtiyar değil ağabey denir. Nereden nereye getirmişsin konuyu. Yaşına göre cahiliyetin yazdığın içerikten belli zaten. Beni bilen bilir sana kanıtlama derdimde yok.Ortalamaavg, segment kasma gibi bir dertlerime yok. Ben bisiklet sürer geçerim. Zonen monen sana kalsın. Bi bitmedin hya. Ben bisikletin pahalılığından değil piyasada deneme maksadıyla dahi bulamayacağım kadar az olmasından dolayı yazdım. Yoksa Tarmac ve Ridley Noah ta var. Onlar dururken neden bu modeli yazayım. Bisiklet benim hayat biçimim atışma konum değil var git yoluna. O ekte attığın ortalamayı gel sen İzmirde çıkart bütün bisiklet camiası elinden öper. Öyle becerikli olsan bisiklet forumda klavye delikanlısı değil Astanada sporcu olurdun 😂. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu etabı dahi 29 avg ile bitiyor burda. Burası Konya yolu değil.

• Beğen
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu etabı dahi 29 avg ile bitiyor burda. Burası Konya yolu değil.
Hangi senenin etabı acaba bu bahsettiğiniz? Merak ettim açıkcası proları bile zorlayan bu etabı. Adamlar italya, ispanya vb tırmanışı bol olan turların etaplarını yüksek ortalama ile bitirir iken izmir'de neden düşük performans sergilemişler.

• Beğen
Hangi senenin etabı acaba bu bahsettiğiniz? Merak ettim açıkcası proları bile zorlayan bu etabı. Adamlar italya, ispanya vb tırmanışı bol olan turların etaplarını yüksek ortalama ile bitirir iken izmir'de neden düşük performans sergilemişler.
Marmaris Selçuk. @Semih Cavdar bizzat havutçulu yokuşunda beklediğim etap.
Peki birde üstteki eklenmiş çizelgeye benim iş dönüş rotamı karşılaştırana ne dersin? Sence sabah yoğun trafikte yaklaşık 15 ışıklı yolda 15 avg çok mu garip 😂 Üstelik son 2 km de 200 metre kazanım var.
2021 yılında pandemi ve yasaklara rağmen 7bin km den fazla bisiklet, sürdüm. 14 defa 100 mil+ yaptım. Bir günde İzmir Çanakkale yaptım (305km) 15 avg ile sence bu yol çıkar mı? 1.5 km de 200 metre tıröandığım iş dönüşünü hedef almak cahil işidir. %18 e varan eğimli yolla, 35 km de 100 kazanımı, olan bir performans sürüşünün karşılaştırmak komik. 35 km gibi çorba Turu değil 200+km ile bıraktık 40 ı 30 avg sini görelim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Marmaris Selçuk. @Semih Cavdar bizzat havutçulu yokuşunda beklediğim etap.
Peki birde üstteki eklenmiş çizelgeye benim işe gidiş rotamı karşılaştırana ne dersin? Sence sabah yoğun trafikte yaklaşık 15 ışıklı yolda 15 avg çok mu garip 😂
2021 yılında pandemi ve yasaklara rağmen 7bin km den fazla bisiklet, sürdüm. 14 defa 100 mil+ yaptım. Bir günde İzmir Çanakkale yaptım (305km) 15 avg ile sence bu yol çıkar mı? 1.5 km de 200 metre tıröandığım iş dönüşünü hedef almak cahil işidir. %18 e varan eğimli yolla, 35 km de 100 kazanımı, olan bir performans sürüşünün karşılaştırmak komik. 35 km gibi çorba Turu değil 200+km ile bıraktık 40 ı 30 avg sini görelim.
Aranızdaki tartışmaya müdahil olmamak için sizin yada arkadaşın yaptığı ortalamalar hakkında malesef yorum yapmayacağım.

Benim sadece ilgimi çeken profesyonellerin bile ortalama 30km/s hız yapamıyor dediğiniz kısımdı bu nedenle etabı sordum.. Küçük bir araştırmadan sonra malesef bahsettiğiniz gibi o etabıa 29km/s ortalama ile bitiren bir prof yok.. Haa belki dediğiniz antrenman turu için çıkmış bir prof için olabilir ama resmi yarışta geçtiğimiz yıllardaki etaplara bakınca Marmaris-Selçuk etabını en düşük 34.9 km/s ortalam ile bitirdikleri görülmekte. Amacım konuyu kirletip yeni bir tartışma çıkartmak değill ama malesef verdiğiniz bilgi gerçeği yansıtmıyor.

Screenshot 2022-02-05 at 08-55-59 Presidential Cycling Tour of Turkey 2018 Stage 4 results.pngScreenshot 2022-02-05 at 08-56-34 Presidential Cycling Tour of Turkey 2017 Stage 4.pngScreenshot 2022-02-05 at 08-58-03 Presidential Cycling Tour of Turkey 2016 Stage.png

Aranızdaki tartışmaya müdahil olmamak için sizin yada arkadaşın yaptığı ortalamalar hakkında malesef yorum yapmayacağım.

Benim sadece ilgimi çeken profesyonellerin bile ortalama 30km/s hız yapamıyor dediğiniz kısımdı bu nedenle etabı sordum.. Küçük bir araştırmadan sonra malesef bahsettiğiniz gibi o etabıa 29km/s ortalama ile bitiren bir prof yok.. Haa belki dediğiniz antrenman turu için çıkmış bir prof için olabilir ama resmi yarışta geçtiğimiz yıllardaki etaplara bakınca Marmaris-Selçuk etabını en düşük 34.9 km/s ortalam ile bitirdikleri görülmekte. Amacım konuyu kirletip yeni bir tartışma çıkartmak değill ama malesef verdiğiniz bilgi gerçeği yansıtmıyor.

282586 dosyayı görüntüle282587 dosyayı görüntüle282588 dosyayı görüntüle
Hayır. Dediğim gibi bir yandanda canlı izlediğim bir yarıştı. Camlık yokuşunda kadar 28 ortama ile gelenler olduğunu bizzat Sarper sesiyle duydum. Sanırım Graipel'in aldığı etaptı. Ki. Arkadaş daha bu yıl doğaya çıkmamış. Hemstır gibi zwiftte yaptığı sürüşü benim iş çıkış trafiği ve 200 metre tırmanışa karşılaştırmasının mantığını sormuştum. Her hafta sonu sürüşümde uzun tırmanış rotası olsa da 25-32 avg hedefliyorum. İzmir Bergama İzmir yaptım 30+ ile. Ha zwift değil ha 😂
İDDİA: O 15 avg denilen rotayı max 21.6 ile tamamladım. O şahıs bu rotayı %50 + performans ile tamamlasın sözüm söz PRAETOR ü alıp gitsin. Ama bisikletini bırakma ihtimalini de göz önünde bulundursun. O bisikleti instagram hesabımdan çekilişle hediye edecem 😂.

• Beğen
Hayır. Dediğim gibi bir yandanda canlı izlediğim bir yarıştı. Camlık yokuşunda kadar 28 ortama ile gelenler olduğunu bizzat Sarper sesiyle duydum. Sanırım Graipel'in aldığı etaptı. Ki. Arkadaş daha bu yıl doğaya çıkmamış. Hemstır gibi zwiftte yaptığı sürüşü benim iş çıkış trafiği ve 200 metre tırmanışa karşılaştırmasının mantığını sormuştum. Her hafta sonu sürüşümde uzun tırmanış rotası olsa da 25-32 avg hedefliyorum. İzmir Bergama İzmir yaptım 30+ ile. Ha zwift değil ha 😂
İDDİA: O 15 avg denilen rotayı max 21.6 ile tamamladım. O şahıs bu rotayı %50 + performans ile tamamlasın sözüm söz PRAETOR ü alıp gitsin. Ama bisikletini bırakma ihtimalini de göz önünde bulundursun. O bisikleti instagram hesabımdan çekilişle hediye edecem 😂.
Aşağıda turun o hızla bittiğini yazmanıza istinaden yazmıştım.

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu etabı dahi 29 avg ile bitiyor burda. Burası Konya yolu değil.

Elbette ortalama 30km/s altında bitiren vardır peletonun içinde zira o eğimde sprinter yada domestik rolünü üstlenen sürücülerin bir tırmanışçı gibi hızlı şekilde bitirmeleri beklenemez.

Camlık yokuşu Selçuka gelmişte son kısa rampadır. Sonrasında 6km lik bir iniş var. Graioel in 70 km hızla finiş yaptığı söylenmişti. Aklımda kalan yine tekrarlayalım Çamlık rampası a pelotonun 29 avg ile girdiği sözü. 200 km lik bu etapta en 185km sonrası avg dediğim. Turu 30avg civarı bitirenler sayısı çoktu. Son iniş biraz ortalamayı yükselmiştir. Videoları izlersen sende duyacaksın bu iddiamı. Her neyse bizler amatör bile değiliz. Sidik yarıştırmak neyimize 😁. Ama sırf laf atmak için zwift sürüşünün iş dönüşü (İzmirlilerin bilir) Çınarlı-Evka4 sürüşü ile karşılaştırılması komik geliyor bana. Yoğun trafik, çukuru bol yollar ve çok sayıda trafik ışığı olmasa dahi o yolu 30+ avg ile bitiren produr.

• Beğen
Obez birisi için fazla iddialısın. Sen şu 300 metreyi çık bana yeter. Bak süre hız falan söylemiyorum dikkat edersen.

(link)

Şuraya da kendi verimi bırakayım sana. Zwift değil bu arada.

1644235680799.png

Düşük bütçeli reklamcı @Ahmet Fidancı ve bisiklet bayi @OB_Tolga olarak konuyu önde tutma çabanızı anlıyorum sizin seviyenize inmeyeceğim size yanar döner boyanız ve renkli aynakolunuzla iyi sürüşler dilerim.

Bisanın Trinx fabrikasına tersine mühendislik(!) için gönderdiği kadroların Trinx tarafından tekrar nasıl üretildiğini merak edenler için.

Valla sen kafanda ne kuruyorsun bilmiyorum ama ayda bir bu foruma girip bildirimlere bakıp takip ettiğim konulara cevap yazıyorum. Bildiğimi de burada paylaşıyorum. Biz sadece Bisan değil Peugeot, Mosso, Ümit, Salcano, Bianchi, Corelli de satıyoruz. Bu başlığı önde tutmanın bana ne faydası olabilir? Kaldı ki Bisan bisikletle 2 yıldır çalışıyoruz çünkü fabrika ilk açıldığı zaman biz de güvenemedik bazı şeylere. Benim seviyem neymiş bir söyle bilelim. Ben hiç bir başlıkta karbon kadroyu Bisan yapıyor demedim. Bulursan getir gel paylaş ben de hesabımı sileyim bu kadar açık konuşuyorum. Carraro kendimi yapıyor karbonu? veya kron? veya salcano? Hangi türk markası karbon bisikleti ben kendim yapıyorum diyor veya yapıyor. Trinxten almıştır başka yerden almıştır sonuçta kendileri de diyor ithal geliyor kadrolar diye. Ar-ge yapıyoruz diyorlar onu da yapmayıp yalan söylüyorlarsa kendi ayıpları. Bize toplantıda söylenenler bunlar.

Valla sen kafanda ne kuruyorsun bilmiyorum ama ayda bir bu foruma girip bildirimlere bakıp takip ettiğim konulara cevap yazıyorum. Bildiğimi de burada paylaşıyorum. Biz sadece Bisan değil Peugeot, Mosso, Ümit, Salcano, Bianchi, Corelli de satıyoruz. Bu başlığı önde tutmanın bana ne faydası olabilir? Kaldı ki Bisan bisikletle 2 yıldır çalışıyoruz çünkü fabrika ilk açıldığı zaman biz de güvenemedik bazı şeylere. Benim seviyem neymiş bir söyle bilelim. Ben hiç bir başlıkta karbon kadroyu Bisan yapıyor demedim. Bulursan getir gel paylaş ben de hesabımı sileyim bu kadar açık konuşuyorum. Carraro kendimi yapıyor karbonu? veya kron? veya salcano? Hangi türk markası karbon bisikleti ben kendim yapıyorum diyor veya yapıyor. Trinxten almıştır başka yerden almıştır sonuçta kendileri de diyor ithal geliyor kadrolar diye. Ar-ge yapıyoruz diyorlar onu da yapmayıp yalan söylüyorlarsa kendi ayıpları. Bize toplantıda söylenenler bunlar.
Dana çipli yemeyince kendini boğa sanarmış. Hemstır gibi odada tepinip iş dönüşü yorgunluk ve yoğun trafikte 200 metrelik kazanımı olan 7km lik sürüşü trainer de 30k yaptığı sürüşe karşılaştıran kafası büyük beyni küçük bir şeyden fazla birşey beklemiyorum.
Bende tıpkı senin gibi bisan toplantılarından duydum arge olayını. 4 marka ile ortak dediler. Yalan mı? Değil.
Ayrıca iddiamın arkasındayım. Max 21 km ile tamamladığı o yolu defalarca denesin. %50 artı hızla çıkarsa o hemstır a praetor ü hediye edeceğim. Yemin ediyorum. Ama daha bunun üzerine laf söylerse bilelim ki evden annesinden izinsiz çıkamayan bir bisküvi çocuğundan öte değil bu şahıs. Bisikletini instagram hesabımdan hediye edeceğim çekilişle bu da sözüm olsun.
Çapsızlar konuşur, sen piyasaya hakim bir arkadaşsın @OB_Tolga. Belediye onu kendi haline bırakın dedi.
@Adil ÜNALDI aşağıdaki linkte sana takoz olsun. İş dönüşü turmanmalı ev sürüşünde değil, hafta sonu antrenmanına bak. Sen hemstır sürüşünde bu değerleri alamazsın çocuk. Ha senin attığın strava linki 300 metre ve segment listesinde dahi yoksun 😂😂
@Adil ÜNALDI aşağıdaki linkte sana takoz olsun. İş dönüşü turmanmalı ev sürüşünde değil, hafta sonu antrenmanına bak. Sen hemstır sürüşünde bu değerleri alamazsın çocuk.
Check out my activity on Strava: (link)

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Ah be Ahmedim. Strava'dan fotoğraflarına baktım da; Göbeğinden neredeyse ayakkabılarını bağlayamayacak durumdasın. Kapri ve şortla bisiklete biniyorsun. Yanındaki arkadaşlarının çoğu da neredeyse senden yaşlı. Bir aero kadro, karbon bisiklet aldın diye tüm bisiklet camiasının başrol oyuncusu olmadın. Bırak birlikte bisiklete bindiğin grubu, kendi sportif yaşamında bile başrol olmakta zorlandığını düşünüyorum. 50 yaşına merdiven dayamışsın ve seni anlamaya çalışıyorum. Ama gözünü seveyim şu orta yaş bunalımını lütfen forum dışında yaşa.

Dana çipli yemeyince kendini boğa sanarmış. Hemstır gibi odada tepinip iş dönüşü yorgunluk ve yoğun trafikte 200 metrelik kazanımı olan 7km lik sürüşü trainer de 30k yaptığı sürüşe karşılaştıran kafası büyük beyni küçük bir şeyden fazla birşey beklemiyorum.
Bende tıpkı senin gibi bisan toplantılarından duydum arge olayını. 4 marka ile ortak dediler. Yalan mı? Değil.
Ayrıca iddiamın arkasındayım. Max 21 km ile tamamladığı o yolu defalarca denesin. %50 artı hızla çıkarsa o hemstır a praetor ü hediye edeceğim. Yemin ediyorum. Ama daha bunun üzerine laf söylerse bilelim ki evden annesinden izinsiz çıkamayan bir bisküvi çocuğundan öte değil bu şahıs. Bisikletini instagram hesabımdan hediye edeceğim çekilişle bu da sözüm olsun.
Çapsızlar konuşur, sen piyasaya hakim bir arkadaşsın @OB_Tolga. Belediye onu kendi haline bırakın dedi.
@Adil ÜNALDI aşağıdaki linkte sana takoz olsun. İş dönüşü turmanmalı ev sürüşünde değil, hafta sonu antrenmanına bak. Sen hemstır sürüşünde bu değerleri alamazsın çocuk. Ha senin attığın strava linki 300 metre ve segment listesinde dahi yoksun 😂😂
@Adil ÜNALDI aşağıdaki linkte sana takoz olsun. İş dönüşü turmanmalı ev sürüşünde değil, hafta sonu antrenmanına bak. Sen hemstır sürüşünde bu değerleri alamazsın çocuk.

Aranızdaki tartışmaya müdahil olmayacağım orası sizi ilgilendirir, ama övünerek attığın sürüşün yarısından fazlası zaten eğim aşağı, o ortalamayı o grupla yapamasaydınız gülünç olurdu zaten.

Peloton halinde 31 Km yol yapmışsın. 55 Metre Elevation var. Bildiğin düz yol. Düz yolda bile 36.8 ortalaman var. Düz yolda 36.8 kmh ve peloton'la. Ayrıca bir segment'te ilk 10 a girmişsin görünüyor ama bırak power metre'yi basit bir nabız bandın bile olmadığı için hemen listeden çıkartmışlar. Ha Ahmedim Birde; Antrenman falan yazıyorsun da. En basiti bir nabız bandın bile yok. Hangi veriye dayanarak antrenman yapıyorsun onu bir açıklar mısın.

Haaa! Birde unutmadan. Attığın sürüş 2016 yılından kalma. 🤪

İmza.
Küçük, tatlı hemstırın.

1645301813500.png1645301879347.png

Geri