Scudo Sports

Bisan Mountain Cat hakkında

arkadaşlar bisan mountain cat kaç jant bende var fakat biraz büyük sanki tekerlekleri 175cm boyum var?

Scudo
Arkadaşlar adet Bisikletim Var Birini Yaz Birini Kış Kullanırım :D Külüstür Bi Montain cat Vardı Elimde Kaza Yaptıktan Sonra Kullanmadım Şimdi Hayata Döndürüyorum Sanayide Metalik Simli Siyaha boyattım Malzemeler byte 26 dublex Jant Tourney vites Revoshift vites kolları aynakol shimano fc-m151 model tekerlekler ise CST traveller Oval Lastik daha montaj Yapmadım Haftaya Resimleri Koyacağım Görüşlerinizi Alabilirim =?

bende de öyle bir bisan var bende hayata döndürmek istiyorum.. sizden ilham alabilirim... :)

26" Jant var Mountain Cat'lerde. 175 boy için gayet normal...

26" jantı var.

çok ağır bir bisiklet eğer dh yapacaksan inişlerde sağlamdır ağır oldugu için yere sağlam basar

Bence güzel kadro gazetenin verdiği ihlas olanlar dışında boya olarak sağlamlık olarak çok iyi.
20 senelik Bisan troya marka bisikletimi topladım hala çok hoşuma gidiyor kullanması fakat biraz ağırlaştı orjinal parçaların bi kısmı değişti mecburen

Gazeteler vermeden önce aldığım füme metalik boyalı bisan mountain cat bisikletim vardı.Senelerce yağlama vb. rutin kontroller ve lastik değişimi dışında sorun çıkarmadan kullandım.Arkadaşlarımda Bianchinin üst modelleri vardı ve hepsi dağılırken,benimki taş gibi duruyordu.Ayrıca bisikletimi kullananlar nedense kendilerininkine göre daha iyi hızlandığını ve yolda kaydığından bahsederlerdi.

Maalesef üniversitedeyken bizimkiler bi tanıdığa vermişler bisikleti...

Şimdi aynı bisikleti bulsam direk alırım.

Sent by Tapatalk on HTC One M7

abi siz ne diyosunuz ya : ben bisikleti tam 5 yıldır biniyorum benim binmediğim süre boyuncada babam kullanmış 10 sene, ondan sonra bana geldi şu anda gayet rahat kullanıyorum bisiklete kaç tekme attım ayağım kırılyodu tamam kabul tamir etmesi ve ağılığı konusunda negatif yönden bi bisiklet ama muhteşem hala kullanıyorum vites kolları hariç her şeyi orjinal jant bile değiştirmedim müthiş bi bisiklet bence fotoğrafını atarım;)

Madem konu hortlamış burdan devam edeyim. Bu kadroya bisikletimden söktüğüm tourney 7 li dişliyi ve bsa 68 mm lik karemil göbeği takabilirmiyim? Ya da 27 mmlik sele borusu? Restorasyon işine gireyim dedim kenarından.

Şuan kullandığım bisiklet gerçekten çok iyi bir bisiklet eh biraz ağır ama yoldada gidiyor hissettirmiyor vitesi iyi ayarlayınca akıyor gidiyor hatta ağırlığına inat bu bisikletle geçen pedalları sıkı kavrayıp barfiks bile çektim :D

kadro tank gibidir :D artık ne anladıysanız

@berkesiraci
:)

bu bisikletin ağırlığını bilen var mı arkadaşlar

Sadece adı değişik olan Bisan Atlas bisikletim vardı çocukken. Çok kahrımı çekmişti ama çalındı 😞. Ağırlığını bilmiyorum ama çok sağlamdı.

evet bende bisan atlas ve özellikle dağ kedisi sahibiydim, ve üzerinde italyan ve orjinal japon olmayan tek parça yokdu jantların akıcılığı çelik oldukları halde hala ilk günkü gibi aklım da ve çok sağlamdı gerçekden ağırlık sanıyorum 15 kg vardır.

Geri