Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Scudo
Bisan'ın bu bisikletlerinde kronik bir sorun bu patlama olayı,jant bandı çektiniz mi
Evet çekili bant çok dikkatli binmek gerekiyor yoksa 5 cm çukura hızlı girdim iç dış lastik gitti iki defa her defasında böyle olacaksa anlamı yok benim için.

O ne biçim çukur başkan?
Ben de yol bisikletini yolda kullanıyorum ama, ülkemizin yolları da yol değil ki be kardeşim. Delikler, mazgallar, çukurlar, tümsekler, kasisler, yayalar, keskin kaldırımlar ve manyak araç sürücülerinden kaçacağım diye atari oynuyorum sanki...
Ama henüz patlatmadım. :D

İstanbul'da (Grand Tour Eco 54cm-sora) arayan varsa özelden yazabilir. Bir arkadaşım satıyor yönlendirebilirim. 50 km anca yapılmıştır, ilk bakımına bile gitmedi henüz yani.

Birlikte bineriz diye aldı ama vaktini ayarlayamadığı için hiç satmaya karar verdi.

Bisikletim hala gelmedi. Şimdi bana verilen numara ile görüştüm. Bölge yönetmenine teslim edilmiş özel aracı ile getiriyormuş.
Kadro değişimi yapıldı. Umarım yarın elimde olur. Çok sıkıldım bu süreçten.
Bu arada fiyatı 6.950 TL gördüm şu an bulamadım bile. 6200'den 52 kadro satılık.

• Üzgün
Tepkiler: Bilge dönmez
O ne biçim çukur başkan?
Ben de yol bisikletini yolda kullanıyorum ama, ülkemizin yolları da yol değil ki be kardeşim. Delikler, mazgallar, çukurlar, tümsekler, kasisler, yayalar, keskin kaldırımlar ve manyak araç sürücülerinden kaçacağım diye atari oynuyorum sanki...
Ama henüz patlatmadım. :D
Abi bana Özel mesaj atar mısın ?

• Beğen
Tepkiler: SpirituaL
Sa Grand tour kullanıcıları bugün bisikletimin Furş yatağından sesler geldi sanırım bilyası dağıldı Neco furş yatağının modelini bilen var mı?

Bisikletim geldi. Şu an için sorunum bisikletimin olmamasıydı. O çözüldü. Eğer bir derdiniz varda çözemiyorsanız kesinlikle ali kocaya yazın anında cevap veriyorlar.

Ali koca az kahrımızı çekmedi geçen sene biz beklerken🙂

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sadece 1 buçuk ayda yaptığım 600 lira masraf sonrası Bisan All Traile geçiş yaptım. Şu an daha mutluyum en başta almam gereken bisikletin bu olduğu kanısına varmam da uzun sürmedi.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Sabah tarabya otelinin orada karşılaştığımız (geçiştiğimiz) gt ci buradaysan selam olsun..

Arkadaşlar presta sibop uyumlu el pompam var. Bunu mtbde de kullanmak için schrader presta dönüştürücü aparat mevcut mudur? İnternette hep presta schrader adaptör çıktı karşıma.

Arkadaşlar presta sibop uyumlu el pompam var. Bunu mtbde de kullanmak için schrader presta dönüştürücü aparat mevcut mudur? İnternette hep presta schrader adaptör çıktı karşıma.
(link)

5 lira ile 10 lira arasında değişiyor. Benim iç lastiklerim schrader walf . Bu aparattan iki tane almıştım. Bir kaç arkadaşa yardımım oldu. Kadro çantasında yedek ekipman olarak durmalı.

bisiklet-sibop-adaptoru-2-adet-inceden-kalina__1071430555386326.jpg

Grand tour eco kullanan arkadaşlar maşallah ne çekmiş ya. Bende 105 setli modeli mevcut ne jant bandı sorunu nede başka bir sorun hiç yaşamadım. Sadece rampalar da biraz zorluyor aynakol oranından dolayı.

Grand tour eco kullanan arkadaşlar maşallah ne çekmiş ya. Bende 105 setli modeli mevcut ne jant bandı sorunu nede başka bir sorun hiç yaşamadım. Sadece rampalar da biraz zorluyor aynakol oranından dolayı.
Aynakol oranını ben de sevmiyorum ama değiştirmek kolaycılığa kaçar diye (yanlış anlamayın kendi çapımda bi manyaklık, aslen doğrusu değiştirmek) değiştiremiyorum.

Aynakol oranını ben de sevmiyorum ama değiştirmek kolaycılığa kaçar diye (yanlış anlamayın kendi çapımda bi manyaklık, aslen doğrusu değiştirmek) değiştiremiyorum.
Aynen bence de aynakolu degiştirecegimize kendimizi degiştirmeliyiz. 8 vites katlanır ile rahatça çıktığım yerleri, bununla çıkarken nefes nefese kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren

Gördüğüm çoğu pompa ikisi içinde uyumluydu. 50-60 TL'lik pompalar bile. Sadece içindeki silikon aparatı ters çevirmek gerekiyor diye biliyorum.

Gördüğüm çoğu pompa ikisi içinde uyumluydu. 50-60 TL'lik pompalar bile. Sadece içindeki silikon aparatı ters çevirmek gerekiyor diye biliyorum.
(link)
Bundan mevcut. Pompadan çok memnunum. Ayaklı pompaya ihtiyaç dahi duymadım bunu aldıktan sonra. Ama MTB de kullanabilmek için schrader presta dönüştürücü lazım.

Geri