Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. :kyfmyrn:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
İstanbul atek bisiklet te görüldü grand tour 😀😀

Pedaltürkte eco da normali de mevcut şu an. Teslim aldım ama henüz binemedim.
Alet ateş ediyor. 52 aldım bu arada daha rahat hissettim.

175boy 83cm iç bacak boy, 54 aldım umarım doğru seçimdir. 52 yoktu.

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Pedaltürkte eco da normali de mevcut şu an. Teslim aldım ama henüz binemedim.
Alet ateş ediyor. 52 aldım bu arada daha rahat hissettim.

Hocam selam, hayırlı olsun. Herhangi bir indirim yaptılar mı ? Liste fiyatı üzerinden mi aldınız?

Arkadaşlar alanlara şimdiden hayırlı olsun. 105 set ile sora arasındaki ruble oranları yokuş açısından bariz bir şekilde performans farkı oluşturur mu. Halı hazirda tourney setli 28 dişli oranlı aynakolda 3 dislili MTB var. En düşük dişli oranını saymadım. Beni bu bisiklet bile yokuş performansi ile idare ediyor. Ne dersiniz bu durum için.

@celotr kk ile aldığım için ekstra bir indirim olmadı. Nakit alacaktım faakt sonra fikir değiştirdim.

@celotr kk ile aldığım için ekstra bir indirim olmadı. Nakit alacaktım faakt sonra fikir değiştirdim.

Teşekkür ederim. Ben telefon ile ön sipariş için aradığımda nakitte indirimimiz yok demişlerdi o sebeple sordum.

@celotr aynen talep de yüksek olunca bir avantajı olmuyor şu an.

• Beğen
Tepkiler: celotr
Bisikletleri alan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, güzel günlerde binersiniz inşallah, bir kaç fotoğraf atarsanız sevinirim. Renkleri, boyası, nasıl? İlk izlenimler nasıl?

az önce aldım trx8600 ü baya hafif, 52 kadro aldım boy 174 ayakta hafif bir temas var sadece, ama rahatsız edici değil.

Bu modeli tercih edip kavuşanların çok büyük bölümü ilk kez yol/yarış türüne geçiş yapıyor.
Sağlıklı ve kıyaslamaya dayalı bir yorum için daha önce yol/yarış bisikleti deneyimi olan bir arkadaştan sürüş yapıp yorumlamasını bekliyoruz. ..

@coskun12 Hayırlı olsun, ben de yarın bayiye All Trail Eco bakmaya gideceğim. 54 kadrosu yeni gelmiş.

Bursa ' da nerede satılıyor bilen var mı acaba veya internet üzerinden nereden alabilirim.

@cazci En erken cumartesi trainer üstünde ilk görüşlerimi söyleyebileceğim 👍🏻
Ama görünümü 10 üstünden 11. Fotolarındakinden çok daha iyi
Bu arada selesi de selle royal seta s1.
Gidon sele borusu ise b+, bisanın kendi markası.

Bu modeli tercih edip kavuşanların çok büyük bölümü ilk kez yol/yarış türüne geçiş yapıyor.
Sağlıklı ve kıyaslamaya dayalı bir yorum için daha önce yol/yarış bisikleti deneyimi olan bir arkadaştan sürüş yapıp yorumlamasını bekliyoruz. ..
Büyük bir merakla bekliyorum.
Bir de bayi arayışına girdim. İstanbul Avrupa yakasındayım. Yakaladığımın 52 sini alacağım yani 52 kadrosunu :D
Düşünün daha kendi bisikletimi satamadan.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Geri