Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Arkadaşlar ben Metin Bisiklet İstanbul Bakırköy'de Bisan Rc 9800 gördüm ama kadro boyu kaçtır bakmadım.
Mavi renkli.
Ya 1 ya 2 model var ilgilenen arasın.

Ayrıca Metin Bisiklet'i ajandanıza kaydedin.
Adamlarda sirkülasyon çok fena gelen satılıyor.
Ve doğal olarak onlara gördüğüm kadarıyla 1 veya 2 tane bile olsa ilk gelen bisikletler geliyor.
Firmalar öncelikli buraya gönderiyor diye düşünüyorum.

Scudo
Evet Gtciler yine bir alikoca44 canlı yayınında buluştuk. Kesin olan bilgi ilk parti bugün çıktı/çıkıyor. Lastik bilgisi öğrenemedik veya görüntü görmedik. (ortadan girdim ben yayına önceden gören varsa yazsın lütfen.)

Ozellikle sordum lastik ve gidon bandi markasini ama cevaplanmadi malesef. Simdi de bu pazartesi olmadi ama onumuzdeki pazartesi kesin sizde gt dedi :)

Yılın f/p bisikleti olacak denilen Bisan GT bence yılın yol bisikleti oldu.
Efsane oldu hatta.
Bir türlü üretilememesiyle...
İlk almayı başaracak arkadaşı merakla bekliyorum.

Ben hâlen diyorum. Eğer yakın olan var ve almak isteyen varsa Kayseri'de Zirve Bisiklette 52 kadrosu mevcut, alabilirsiniz :)

@everhard Ben şu an Ege turundayım. Ayvalık dolaylarında dinleniyorum. Bisiklet çok akıcı, herkese tavsiye ederim.

Ege'de olmak vardı şimdi. :) Kayseri'de hava buz gibi.

Ek olarak aldığım carraro bisikletimin lastiklerini zırhlı lastikle değiştiriyorum. Aldığımdan beri 3 defa patladı! Niye bu kadar dandik lastik koyarlar anlam veremiyorum. 2 lastiğim 400 gram civarındayken 800 gram civarına çıkacak.

Lastiğin ağır olması beni etkilemiyor, çok iyi kilo veriyorum. Bu durumda benim avantajıma olacak, lastik patlaması ciddi anlamda canımı sıkıyor. Bir de bisiklet yolunda cam şişe kıranların 7 ceddini anıyorum!

@suyunsesi carraro 224 ten 022 ye geçmiştim. İlk gün lastiğim patladı. Ama ilk pedal basışımda oha çok iyi lan(pardon vurgu için lazım ama) bu dedim. Son derece subjektif bi yorum oldu ama yolsuz geçen günlerime üzüldüm.
😊 Benimde 224 üm var. Dün bende 022 aldım. Şu anda bisikletçi de. Birazdan alıp akşam ilk defa yol bisikletine binmiş olacağım. Biraz çekiniyorum ama aynı sizin gibi mutlu olurum. Bir aydır forumu takip ediyorum. Yeni bisiklet alanlar benide gaza getirdi. İnşallah becerebilirim.

Ben de heyecanla Eco'sunu bekliyorum. :)
Ama elde para da yok. Önce benim elimdeki 240 km de olan sıfıra yakın Salcano City Sport 30 V şehir bisikletime talip çıkması ve alması gerek :D
Satışa da koydum, "bakalım, hayırlısı" diyorum.

@suyunsesi Ben mayıs sonu sattım bayram sonrası gelecek diye. O yüzden canlıyı görmeden satmayın bence👍🏻

Şu an düşündüm de acaba kurbanı mı kastettiler??

@özgür duygu bu aralar sıfır market bisikleti furyası başladı. Millet onlara yöneliyor. Bu yüzden 2. ellere hemen talip çıkacağını sanmıyorum. Kolay satılmayacağını düşünüyorum. Yine hayırlısı diyeyim ben.

Surekli alisveris yaptigim iki bisikletci var. İkisi de diyorlar ki biz boyle bir talep patlamasi gormedik daha once. Yetisemiyoruz, firmalar hic yetisemiyorlar. Herkes savunmasiz yakalandi diyorlar.

@özgür duygu merhaba. Carraro 022 kadrosu için ne diyebiliriz? Endurance aero ?

Geri