Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Sonunda ben de bugün sipraiş verebildim GT eco modelini, bakalım inşallah dedikleri gibi haftaya elimizde olur bisiklet

Scudo
Arkadaslar bir cogumuza teslimat tarihi olarak onumuzdeki haftayi verdiler. Yine bir kismimiza ise temmuz basi deniliyor. Oyle olursa alternatif bulmamiz lazim. B plani olan var mi, gt almazsak nereye yonelmemiz lazim hangi model bakmamiz lazim? Bisiklet bayisine de ulasamiyorum fabrikayla gorustu mu gorusmedi mi diye acmiyor.

• Beğen
Tepkiler: ordi
Arkadaslar bir cogumuza teslimat tarihi olarak onumuzdeki haftayi verdiler. Yine bir kismimiza ise temmuz basi deniliyor. Oyle olursa alternatif bulmamiz lazim. B plani olan var mi, gt almazsak nereye yonelmemiz lazim hangi model bakmamiz lazim? Bisiklet bayisine de ulasamiyorum fabrikayla gorustu mu gorusmedi mi diye acmiyor.
Fabrika da bayi de sorduğumda temmuz başı diyodu. Dün hatta fabrikayı aradığımda bayan şuan üretimde ama temmuzda bayilerde dedi. Bende Ali Bey kendi hesabından açıklama yaptı haftaya elinizde diye söylediğimde o Ali Bey öyle demişse doğrudur dedi.
Aynı durumu bayide de yaşadım dün sipariş verirekn bak bize temmuz diyolr ona göre beklersn dedi sonra bayi bölge pazarlama sorumlusunu aradı Ali bey n haftaya elinizde olur dediğini söylettirdüm pazarlama sorumlusu da o zaman doğrudur en fazla hafta sonuna sarkar dedi

1391326237019_194.jpg

Beklenen
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?
(link)

Valla bende Carraro 042 diye gittim Bisan RX 9200 aldım geldim :D
En azından acemiliği bunda atayım sonrasına bakarız.

Şu virüs piyasayı bayağı sarstı.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geometrisi farkli olsa da sanirim carraro 062 sundugu kompenentlerle cok mantikli ve dolu dolu bir bisiklet. B plani olarak yazdim kafama. Tesekkurler.

@özgür duygu hocam ben de onumuzdeki haftayi bekliyecem. Hatta ptesi veya sali bisikletcim yine telefonu mesgule atarsa ‘carsin pazar olsun abi’ diye mesaj attip yallah carraro bayisine. Adamdan 6000₺ yakin alisveris yapicam ve pesinde ben kosuyorum.

Carraro 052 aldım memnun kaldım çok şükür. Bisan maalesef hiçbir bayisine yetiştiremedi ürünü, çok fazla müşteri kaybetti. Carraro en geç haftaya tüm bayilere bisikletlerini götürür, başlangıç seviyesi için tiagra set aldım ilerleyen zamanlarda ultegrayada geçeriz inşallah :)

Arkadaşlar bende bisiklet almayı istiyorum çocukluktan beri içimde bir ukde, iki erkek çocuk ee haliyle maddiyat nedeniyle hep bir bisiklete binmeye çalıştık, biraderim baskın tarafta olduğu için daha çok o binerdi =) patırtı ses kavga dövüş olmasın diyede abi olarak ses etmezdim. Velhasıl hayat hikayemi kısaca özetledim. Ben bir yol bisikleti almak istiyorum, sizce nasıl bir model alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim, kafamda carraro 062 var ama kimi konularda yeni biri için gereksiz deniyor. Benimde düşüncem sürekli bisiklet almayacağım için almışken bir kere alim düzgün bir bisiklet alayım diyorum. Umduğumu bulmazsam ekipman iyi olacağı için kolay elden çıkarırım diye düşündüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Cevaplar içinde şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Samsam
GT Eco için mail atmıştım, cevap bu şekilde.
Screenshot_20200613-013700.png

@Wilakress Hocam bugün canlı yayında tekrar soruldu Gt ler @vusalazeroglu sormuştu hatta yanlş hatırlamıyorsam, Ali bey pazartesi salı elinizde dedi
Aynen hocam ben sordum. Cagri merkeziniz ve mail kanaliniz temmuzden erken gelmez derken siz pazartesi elinizde diyorsunuz dedim. Cagri merkezinin yetkisi bile yok size tarih vermeye nasil olur isim verin konusalim dedi. Pazartesi bayilerde diye yineledi.

Linç yemezsem birşey sormak istiyorum bisan gerçekten yerli markamı

Arkadaşlar merhabalar, bu bisikleti letgo'dan 200₺'ye satın aldım, iki teker değiştirdim yağlattım kullanıyorum şu an sizce fazla mı vermişim uygun müdür?

Geri