Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba değerli dostlar, Bisan Grand Tour marka bisikletimi bugün aldım. Allah nasip ederse Haziran’ın ilk haftası en geç elime ulaşacak. Bisiklet çok hoşuma gitti, internet sitesinden baktığım görüntü ile arasında fark vardı (canlılık açısından) isteyen herkese nasip olur inşallah. Aldığım yer: Kayseri / Zirve Bisiklet - ayrıca Ali Özkan hocama çok teşekkür ediyorum. Aşırı ilgili bir satıcı, ukalalık veya sattım ürünü bitirdim anlayışı yok. Önümdeki bisiklet 52 - 54 siparişi geçtim, arkadaşım denedi ve kadrosu Carraro 062 54 ile Bisanın 52 aynı dedi.

228011 dosyayı görüntüle

Scudo
Hayırlı olsun hocam. Bununla birlikte Bisan in nerdeyse butun bisikletleri normalden 2 kadro büyük çıktı. Alacak olanlara referans olması açısından önemli. Tekerinize taş değmesin.

Hayırlı olsun. İyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Süper haber. Güle güle kullanın. Kadro bilgisi için de sağolun..

• Beğen
Çok kaliteli ya hayırlı olsun.

• Beğen
Yalnız dikkatimi çekti elde kalan czarları çakıyor gibi bisan Michelin yerine.
Bu arada maşallah😀

@Anonim hayırlı uğurlu olsun Hocam Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

• Beğen
Yalnız dikkatimi çekti elde kalan czarları çakıyor gibi bisan Michelin yerine.
Bu arada maşallah😀
Aynen hocam Czar geliyor herkese. Önemli değil zaten değiştirecektim. Ama iç lastiğin 19-23 çıkması hoş olmadı. Ilk turda arka iç lastik delindi basınçtan esneyerek. Evde havasi inince farkettim.

Son düzenleme:
hayırlı olsun
fiyat nedir acaba
benimde boyum sizle aynı
54 kadronun üst boru uzunluğu nedir acaba?( Top Tupe Virtual)

Güzel kadro. Güle güle kullanın.

Bir şey merak ettim. Karbon maşalı, 105'li, Ultegra'lı bisikletleri Michelin lastiklerle pazarlayıp; CST lastiklerle satarak ne kadar kar ediyor acaba Bisan?

hayırlı olsun..

• Beğen
@trainspotting35 Çetin abinin önerisi ile aldınız galiba. Hayırlı olsun güzel bisiklet, alüminyum bir bisiklete göre birleşim yerleri hoş duruyor. Kullandıkça tecrübelerinizi yazarsanız tercihini bu yönde yapacak kişilere bilgi sağlamış olursunuz.

Güzel kadro. Güle güle kullanın.

Bir şey merak ettim. Karbon maşalı, 105'li, Ultegra'lı bisikletleri Michelin lastiklerle pazarlayıp; CST lastiklerle satarak ne kadar kar ediyor acaba Bisan?
Haklarını şu konuda yememek lazım, geçen senenin fiyatlarının üzerine nerdeyse hiç zam yapmadılar. Piyasayı fiyatlarıyla domine ediyorlar. Bisikletler de çok güzel. Ama yine de tüketici vaat edileni ister. O konuda katılıyorum size. Ben de Michelin gelsin isterdim lastik olarak. Sayfasında o şekilde gözüküyordu çünkü.

Haklarını şu konuda yememek lazım, geçen senenin fiyatlarının üzerine nerdeyse hiç zam yapmadılar. Piyasayı fiyatlarıyla domine ediyorlar. Bisikletler de çok güzel. Ama yine de tüketici vaat edileni ister. O konuda katılıyorum size. Ben de Michelin gelsin isterdim lastik olarak. Sayfasında o şekilde gözüküyordu çünkü.
Ucuz da olsa bunlar büyük hatalar, biran önce özür dileyerek bu hatadan vazgeçmeleri gerekiyor.

Haklarını şu konuda yememek lazım, geçen senenin fiyatlarının üzerine nerdeyse hiç zam yapmadılar. Ama yine de tüketici vaat edileni ister. O konuda katılıyorum size.

Bisan'ın fiyatlarını her gördüğümde "iyiymiş" diyorum açıkçası; buna sözüm yok.

Bu bisikleti alacak olsam, sırf lastikleri CST diye vazgeçmezdim. Hepi topu bir çift lastik, ne olacak?

Fakat ben bisikletimi satarken ilanda, üstünde Michelin lastik var yazsam ve CST lastiklerle yeni sahibine kargolasam benim için ne derler?

Bir de aklımayken ekleyeyim. Şu an 25mm CST Compressor kullanıyorum. Czar'dan da ucuz bir lastik. Bitmeden de sökmem. Sadece Bisan'ın bu hatasının normalleştirilmemesi ve telafi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnanın, sizin elinize Michelin lastikler geçtiğinde sizin kadar sevineceğim.

Son düzenleme:
Değerli dostlar,

Çok teşekkür ederim. Allah olmayan herkese nasip etsin, daha iyileri sizlerin olsun. Ben bugün çok şükür bisiklet sorununu çözdüm diyebilirim. Lastik ve gidonu ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi planlıyorum. Tabii michelin gelmesi lazım, bakalım geldiğinde inceleyeceğim.

Yeniden çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, sağ olun, var olun.

ne kadara mal oldu

• Beğen
Geri