Aykutclyn
Üye
- Tepki
- 85
- İsim
- Aykut Ç
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Dt için fiyat çok iyiymiş. Teşekkürlerteşekkür ederim, ilk seçeneğim team 35 di fakat DT swiss ile şu anda aynı fiyattan satılıyor, ikiside 193 euro ve DT nin 150gr civarı ağırlık avantajı var.
Gp5000 ler geçen ay kampanyadaydı 2 tanesini 71 euroya civarına aldım. Shipping dahilse bu fiyat iyi👍🏻evet öyle görünüyor, seçimimi DT + gp5000 olarak yapacağım sanırım. Vergi hariç 275 Euroya geliyor.
şimdi özceylan bisikletten aradılar orta göbek ile ilgili bir sıkıntı yokmuş. Servise yönlendirdi. fabrikasyon bir hata olabilir dedi. Servis bisiklete baktıktan sonra fabrikayla iletişime geçebilir garantisini bozmayalım dediler o yüzden servise götüreceğim. galiba kadroda bir sıkıntı var. Veya aynakolda diye düşünüyorumValla en büyükte iken hırt hırt ediyor. Ayar yapyırdım
yaptırdım geçmedi. Neyse verdim bakalım hafta içi alacağım.
bisikleti bırakırken özceylanın fiyatları uygun olduğu için sordum bi kaç senedir ürün tedariğinde sıkıntı var dedi. hemde bazı sorunlar oluyor o yüzden getirtmedim dedi. full carraro satıyor dükkanında.Az önce beni de bisikletçim aradı,fabrikada montaj hatası yapıldığını söyledi. Bisan başlığına şimdi durumu yazacağım,bisikletim rx9300. Bisan şaşırma,sabrımızı taşırma
Öncelikle geçmiş olsun. Üzücü bir durum.Arkadaşlar herkese merhabalar. Bisan Grand Tour Eco Sora kullanıcısıyım. Bisikleti alalı henüz bir ay olmadı ancak boyada yer yer kalkmalar ve çatlaklar oldu özellikle kadro üzerinde sele borusunun girdiği yerde ve sele kelepçesinin altında. Bisan ile mail ve telefon üzerinden bu konuyu görüştüm hangi il/ilçede ikamet ettiğimi sordular daha sonra en yakın teknik servisin adres ve telefon bilgilerini atıp bu servis ile görüşün onlar bize göndersinler dediler. Bugün bilgileri gönderilen servise gidip durumu anlattım. Çatlak görünümlerin boyadan kaynaklı olduğunu, kadroda hasar olmadığını düşündüğünü söyledi.
Sorularım şöyle;
1. Bisikleti o servise bırakırsam, "bisikleti fabrikaya göndermek üzere teslim aldım." gibi bir belge alır mıyım? Almalı mıyım? Çünkü etraftaki bisikletçilerde tamir için bırakılan bisikletlerin parçalarının değiştirildiğini vs. duyuyorum.
2. Yapılacak işlem garanti kapsamında gerçekleştirilir mi yoksa ücret talep edilir mi?
3. Göndersem kaç günde gelir?
4. Ankara'da bildiğiniz, tanıdığınız, güvenilir bir bisan servisi var mı?
5. Sizce ne yapmalıyım?
Öğrenciyim, düzenli bir gelirim yok. Bisikletimi yıllarca harçlığımdan biriktirdiğim parayla çok özenerek satın aldım o yüzden bu durum canımı sıktı ve ilk defa foruma bir şey yazdım. Yardımınıza ihtiyacım var.
Vites ayarı için gittim montaj hatası olabilir dediler işte dün konyadaki yetkili servisine verdim. Normalde gitsem kabul etmiyor adam ama bu sefer demekki bir sıkıntı varki işlerinin arasına sıkıştırdı benim bisikleti. bakalım sonuç ne olacak.Kalite kontrol konusunda geçen seneden bu yana kötüleşme olmuş gibi gözüküyor.
Merhaba,geçmiş olsun.Umarım kısa sürede ve problemsiz bir şekilde sorununuz çözülürArkadaşlar herkese merhabalar. Bisan Grand Tour Eco Sora kullanıcısıyım. Bisikleti alalı henüz bir ay olmadı ancak boyada yer yer kalkmalar ve çatlaklar oldu özellikle kadro üzerinde sele borusunun girdiği yerde ve sele kelepçesinin altında. Bisan ile mail ve telefon üzerinden bu konuyu görüştüm hangi il/ilçede ikamet ettiğimi sordular daha sonra en yakın teknik servisin adres ve telefon bilgilerini atıp bu servis ile görüşün onlar bize göndersinler dediler. Bugün bilgileri gönderilen servise gidip durumu anlattım. Çatlak görünümlerin boyadan kaynaklı olduğunu, kadroda hasar olmadığını düşündüğünü söyledi.
Sorularım şöyle;
1. Bisikleti o servise bırakırsam, "bisikleti fabrikaya göndermek üzere teslim aldım." gibi bir belge alır mıyım? Almalı mıyım? Çünkü etraftaki bisikletçilerde tamir için bırakılan bisikletlerin parçalarının değiştirildiğini vs. duyuyorum.
2. Yapılacak işlem garanti kapsamında gerçekleştirilir mi yoksa ücret talep edilir mi?
3. Göndersem kaç günde gelir?
4. Ankara'da bildiğiniz, tanıdığınız, güvenilir bir bisan servisi var mı?
5. Sizce ne yapmalıyım?
Öğrenciyim, düzenli bir gelirim yok. Bisikletimi yıllarca harçlığımdan biriktirdiğim parayla çok özenerek satın aldım o yüzden bu durum canımı sıktı ve ilk defa foruma bir şey yazdım. Yardımınıza ihtiyacım var.
Fatih, bence doğru ve sağlıklı bir öneri değil bu yazdığın. Başına gelen olay üzücü. Üzüldüm senin adına. Umarım tamirciye kızıp bisikleti harcamazsın. Umarım çok hızlı bir şekilde sağlıklı bir sonuca ulaşır, sağlam ve istediğin şekilde bisikletine kavuşursun.Ya arkadaşlar hiçbirinizin başına gelmedi mi bu zincir den ses gelme mevzusu nerdeyse 2 haftadır bisikletimi görmüyorum geçen cuma aradım daha bakmadım dedi adam valla sıkıldım ben bu işten nerden aldım bisanı tövbe tövbe bu yazıyı okuyan almasın bu bisikleti gidin bin TL daha verin carraro alın.
bisikleti harcamak geldi aklıma yani kurban önü satsam mı diye bile düşündüm abi. forma aldım formamı giyemedim 2 haftadır. Yediğim laflar cabası.Fatih, bence doğru ve sağlıklı bir öneri değil bu yazdığın. Başına gelen olay üzücü. Üzüldüm senin adına. Umarım tamirciye kızıp bisikleti harcamazsın. Umarım çok hızlı bir şekilde sağlıklı bir sonuca ulaşır, sağlam ve istediğin şekilde bisikletine kavuşursun.
Çünkü ben de Grand Tour Eco kullanıyorum ve hiç sorunum yok? Aldığım hafta yaptığım değişikliklerden sonra (Geçen yıl) bir kez bile bir sorun yaşamadım.
1 aydır müşterimi kabul etmiyorum demişti.Kul yapısı hata olur.
Ama 2 hafta bisiklete bakmayan bisikletçiye şaşırdım ben.
Esnafların genel bir gevşekliği olur ondan mı muzdarip acaba kendisi?
eşimde bisan ctx 6100 var biniyorum ona gram ses yok tourney seti var. şüphelenmiştim benim bisikletten 2 sefer dışarı bi sefer de kendim yaptım vites ayarını ama problem başkaymış tabi.Fatih, bence doğru ve sağlıklı bir öneri değil bu yazdığın. Başına gelen olay üzücü. Üzüldüm senin adına. Umarım tamirciye kızıp bisikleti harcamazsın. Umarım çok hızlı bir şekilde sağlıklı bir sonuca ulaşır, sağlam ve istediğin şekilde bisikletine kavuşursun.
Çünkü ben de Grand Tour Eco kullanıyorum ve hiç sorunum yok? Aldığım hafta yaptığım değişikliklerden sonra (Geçen yıl) bir kez bile bir sorun yaşamadım.
gerçekten zor sahip oldum bisiklete geçen hafta cumartesi bıraktım perşembe günü diğer tamirciye verdim. şimdi aradım haftasonuna kadar biter dedi. 2 haftada araba rektefe ediyorlar.
bisikleti harcamak geldi aklıma yani kurban önü satsam mı diye bile düşündüm abi. forma aldım formamı giyemedim 2 haftadır. Yediğim laflar cabası.
1 aydır müşterimi kabul etmiyorum demişti.
gerçekten zor sahip oldum bisiklete geçen hafta cumartesi bıraktım perşembe günü diğer tamirciye verdim. şimdi aradım haftasonuna kadar biter dedi. 2 haftada araba rektefe ediyorlar.
bisikleti harcamak geldi aklıma yani kurban önü satsam mı diye bile düşündüm abi. forma aldım formamı giyemedim 2 haftadır. Yediğim laflar cabası.
1 aydır müşterimi kabul etmiyorum demişti.
eşimde bisan ctx 6100 var biniyorum ona gram ses yok tourney seti var. şüphelenmiştim benim bisikletten 2 sefer dışarı bi sefer de kendim yaptım vites ayarını ama problem başkaymış tabi.