Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Arkadaşınızın 54 kadrosunu denediniz mi? Bence vakit kaybetmeden mutlaka deneyin, içinizde kalmasın.
Konu ile ilgili bu başlığın içeriğinde çok yararlı bilgiler var. Bence vaktiniz olduğunda mutlaka gezinin. Sele üzerinde ayak parmak uçlarınızın yere değmesinden ziyade pedalda nasıl durduğu önemlidir. Mesela pedal yere 90 dereceyken, diziniz çok hafif büyük olmalı. pedal yere paralel haldeyken, ilerideki pedala dizinizden bir sarkaç sarkıttığınızı düşünün, ipin ucunun pedal merkezine hizalanması gerekli. Oturduğunuzda boynuzlardan tutun (hood diyorlar), dirsekleriniz dümdüz olmamalı, hafif kırık olmalı ve kolunuzun gövdenize 90 dereceyi vermesi doğru bir uzanma mesafeniz olduğunu gösterir. Bunları kontrol edin. Uzanma mesafeniz düşük ya da çok olursa sırt kol ve boyun ağrıları oluşabilir.
deneyemedim malesef arkadaşım denizlide son 54 kadroyu aldı.
Gidonu tuttuğumda eğilmem gerekti yani biraz bile dik duramadım.
pedalı geri çevirdim seleyi biraz yükselttikmi tamam dedi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
deneyemedim malesef arkadaşım denizlide son 54 kadroyu aldı.
Gidonu tuttuğumda eğilmem gerekti yani biraz bile dik duramadım.
pedalı geri çevirdim seleyi biraz yükselttikmi tamam dedi.
Üstteki paylaşımımda düzenleme yaptım, tekrar bakınız. Görseller ekledim.

• Beğen
bugün gidince tekrar bakayım @özgür duygu arkadaşta aynıymışız boy bacak mesafesi inşAllah bi sıkıntı olmaz.

• Beğen
bugün gidince tekrar bakayım @özgür duygu arkadaşta aynıymışız boy bacak mesafesi inşAllah bi sıkıntı olmaz.
Sıkıntı olmayacağını tahmin ediyorum. Ufak ayarlarla tam olacaktır. Bu arada selenizin ileri geri ayarını da düşünün. Sadece yukarı aşağı değil. Uzanma mesafenizin çok olduğunu düşünürseniz, selenizi bir iki santim öne kaydırabilirsiniz. Ya da tam tersini yapabilirsiniz. Aşırı eğildiğinizi ve rahatsız olduğunuzu düşünürseniz, gidon boğazını diğer türlü taktırabilirsiniz. Gidon boğazı iki yönlü oluyor. Yukarı açıyla takılabiliyor ve bir tık yükseliyor gidonlar. Ama bence kendinize bi alışma süreci şansı verin derim.

Sıkıntı olmayacağını tahmin ediyorum. Ufak ayarlarla tam olacaktır. Bu arada selenizin ileri geri ayarını da düşünün. Sadece yukarı aşağı değil. Uzanma mesafenizin çok olduğunu düşünürseniz, selenizi bir iki santim öne kaydırabilirsiniz. Ya da tam tersini yapabilirsiniz. Aşırı eğildiğinizi ve rahatsız olduğunuzu düşünürseniz, gidon boğazını diğer türlü taktırabilirsiniz. Gidon boğazı iki yönlü oluyor. Yukarı açıyla takılabiliyor ve bir tık yükseliyor gidonlar. Ama bence kendinize bi alışma süreci şansı verin derim.
çok teşekkürler bisikletin müşterisi çok olunca tecrübeli arkadaşların çok faydası oluyor :) sele ileri geri ve gidon boğazı mevzusunu bugün alırken söyleyeceğim.

• Beğen
Ben de birazdan teslim alacağım 54 kadro aldım inşallah sorun olmaz olursa da aldığım gibi satılığa koymayı düşünüyorum. Sanırım bu bisikleti herkes Konya'dan aldı :) alan herkese tekrardan hayırlı olsun ben gelir gelmez jant şeridini cikarttirip elektrik bandı cektirttim riske atmadım içindeki serite bakma imkanım olmadı geçen sene mavi bir şerit varmış

Arkadaşlar bisikleti aldım sonunda viteslere alışamadım 😄 bacaklarım yanıyor fena hamlamışım. Aynakol döndükçe bi gıcırtı var artık kontrole gidince göstereceğim. Birde fren sıkınca tık tık ediyor. Arka taraf şimdilik bu kadar fotoğraf atarım yakında

Bugün gidon boğazını değiştirttim.
Orjinali 80 mm olan gidon boğazını 100 mm yaptık. Benim için çok daha güzel oldu.

Bisikletim.jpg
Arkadaşlar bisikleti aldım sonunda viteslere alışamadım 😄 bacaklarım yanıyor fena hamlamışım. Aynakol döndükçe bi gıcırtı var artık kontrole gidince göstereceğim. Birde fren sıkınca tık tık ediyor. Arka taraf şimdilik bu kadar fotoğraf atarım yakında

Hayırlı olsun. Tekeriniz mutlu olacağınız yollara değsin. Güle güle kullanın.

Parçaları takarken sele hafif yükseltilmişti, bugün deneme için sürüş yaptım ((link)) normale göre bi tık daha iyiydim ama sele kasık bölgeme çok baskı yaptı onu hafif aşağıya alıp tekrar denicem yarın, öte yandan lastiklerin hakikaten fark ettiğini düşünüyorum,
Yağmur korkusundan kısa kestim ama yarın hedef 60 km sürmek hava açık gözüküyor.
Bu arada gidon boşluğunu da aldım yine taş gibi ön taraf:)

265521 dosyayı görüntüle
Yaz temizliğimizi yaptık. Bir güzel yıkayıp yağladıktan sonra lastik kontrolleri, fren vites ayarlarından sonra sıra geldi sürmeye. Bu arada kadro üstü çantanın bir gözüne 2 adet iç lastiği, pompa, levye ve alyan takımı sığdı. Artık yazın keyfini çıkarabiliriz. Herkese kazasız belasız sürüşler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bugün 15km sürdüm 10.km de lastik jant şeridinden patladı. bi motosikletçide yaptırdım malesef idareten bisana mail attım. hafta içi servise götüreceğim bakalım o ne diyecek

Bugün 15km sürdüm 10.km de lastik jant şeridinden patladı. bi motosikletçide yaptırdım malesef idareten bisana mail attım. hafta içi servise götüreceğim bakalım o ne diyecek
O zaman bu yıl da şeriti değiştirmek gerekiyor.

Malesef o jant şeridi sorunu can sıkıcı. Bazen jantin üretiminde hata mı var diye düşünüyorum. İçerde kıymık çapak vs mi kalıyor da iç lastiği deforme ediyor? Ben elektirik bandı çektim jantin içine. Bugüne kadar ilk aldığımda daha sürmeden araçtan indirdiğim de fark etmiştim. Arka ve ön iç lastik patlamıştı. Bin km sürdükten sonra on iç lastik, 250 km sonra tekrar ön iç lastik patladı.

valla sıkıntı oldu 3km yürüdüm nerdeyse şu yasak günde heryer kapalı birde jantlardan alexrims yazısını söktüm böyle daha güzel

valla sıkıntı oldu 3km yürüdüm nerdeyse şu yasak günde heryer kapalı birde
Yaninizda iç lastik levye takımı ve el pompası bulundurmanızi tavsiye ederim. Patlayan iç lastiklerinizi yanınıza alır eve gelince güzel bir yama ile tekrar kullanabilir hale getirebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Elektrik bandı çok verimli olmuyor, dayanıklı bi ürün değil. Kısa vadede iş görür ama uzun vadede illa ki jant şeridini değiştirin derim ben.

• Beğen
Tepkiler: Feunard
O değil de bu sene 105 setli modelinin jantları da Alexrims. Ecolarla aynı jantı aynı şeridi kullandılarsa bu sene sadece ECO olanarı değil GT kullanıcılarını da bi süpriz bekliyor olacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri