Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Evet arkadaslar 41 gun bekledim kavusmak icin sonunda ben de gt’le aranizdayim artik. 41 kere masallahinizi alirim :) ilk suruslerim, alismaya calisiyorum sehir bisikletinden sonra afedersiniz uzerinde biraz angut gibi kaldim ama cabuk isindim. Guzel akiyor. Sagindan solundan gelen ses yok. Dokundugum, gordugum, hissetigim her yerin kalitesi tatmin edici duzeyde, kalite algisi guzel. Kilometrelerim arttikca guncellerim burayi. Oneren, yardim eden, destekleyen herkese cok tesekkur ediyorum. Ozellikle bu donemde basini agrittigim @özgür duygu @Mustaac @hamlet2006 ve ismini unuttugum burun forumdaslara minnettarim. 209A1227-7FF9-4E60-9C75-EE97008EE1D8.jpeg

Scudo
Evet arkadaslar 41 gun bekledim kavusmak icin sonunda ben de gt’le aranizdayim artik. 41 kere masallahinizi alirim :) ilk suruslerim, alismaya calisiyorum sehir bisikletinden sonra afedersiniz uzerinde biraz angut gibi kaldim ama cabuk isindim. Guzel akiyor. Sagindan solundan gelen ses yok. Dokundugum, gordugum, hissetigim her yerin kalitesi tatmin edici duzeyde, kalite algisi guzel. Kilometrelerim arttikca guncellerim burayi. Oneren, yardim eden, destekleyen herkese cok tesekkur ediyorum. Ozellikle bu donemde basini agrittigim @özgür duygu @Mustaac @hamlet2006 ve ismini unuttugum burun forumdaslara minnettarim. 233772 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun

@vusalazeroglu hayırlı uğurlu olsun . Kazasız belasız bol pedallamalar diliyorum.

Merak etmeyin o alışma süreci hepimizde oldu , sonrası çok keyif veriyor ve eskisini aramaz oluyorsunuz.👍🏻

Evet arkadaslar 41 gun bekledim kavusmak icin sonunda ben de gt’le aranizdayim artik. 41 kere masallahinizi alirim :) ilk suruslerim, alismaya calisiyorum sehir bisikletinden sonra afedersiniz uzerinde biraz angut gibi kaldim ama cabuk isindim. Guzel akiyor. Sagindan solundan gelen ses yok. Dokundugum, gordugum, hissetigim her yerin kalitesi tatmin edici duzeyde, kalite algisi guzel. Kilometrelerim arttikca guncellerim burayi. Oneren, yardim eden, destekleyen herkese cok tesekkur ediyorum. Ozellikle bu donemde basini agrittigim @özgür duygu @Mustaac @hamlet2006 ve ismini unuttugum burun forumdaslara minnettarim. 233772 dosyayı görüntüle
Maşallah, hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerle dolu dolu kullanın.

MaşaAllah x 41 = 41

Bugün grand tour ile yaklaşık 60 km sürdüm şuan ayağa kalkacak halim kalmadı bir türlü. Belim tutuldu iki büklüm oldum her yanım ağrıyor siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Crosscountry ve Katlanır bisikletten sonra... Yalnız bisikletin kadrosuna bayıldım dokunuş hissiyatı harika

Bugün grand tour ile yaklaşık 60 km sürdüm şuan ayağa kalkacak halim kalmadı bir türlü. Belim tutuldu iki büklüm oldum her yanım ağrıyor siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Crosscountry ve Katlanır bisikletten sonra... Yalnız bisikletin kadrosuna bayıldım dokunuş hissiyatı harika

İlk alışma süreçlerinde bazı ağrıların olması olağandır ancak abartılı şekilde her binişinizde azalmadan üzerine bir de artıyorsa duruşunuzda bir yanlışlık olabilir.

Ben şöyle bir deneme yapmıştım internet üzerinden doğru duruş pozisyon resmini kendi resmim üzerine yapıştırdım bence gayet iyi sadece bacağı doğru tutmamışım ama zaten biraz kaldırsam o açıya denk gelir. Benzerini denemenizi tavsiye ederim ya da imkan varsa tabii ki bikefit.

forum.jpgBisiklet_durus_acilari.png

Tek seferde o kadar mesafe denemesi yapmadım. Ancak 1 hafta içinde yaklaşık o kilometrelere ulaştım. Bende hiç bir ağrı yok. Ben de hayatımda ilk kez yol bisikletin geçiş yaptım. Sürekli oturma pozisyonum, sele ve gidon ayarlarımda güncellemeler yapıyorum. Belki de tek seferde uzun mesafe kullanmadığım için henüz bir ağrım yok. Yol boyunca ara ara duruşu değiştirip, ara ara da mola verip dinlenmek iyi gelebilir. Ayrıca @TatanQa_tr 'ın da dediği gibi optimum oturuş ayarlarını yapmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@vusalazeroglu pazar günü bisanın sayfasında fotoyu gördüm. "ulan ne yakışıklı bisiklet,hayırlı olsun kiminse." dedim. ekstra sevindim senin olmasına😀 hayırlı olsun.
Abi cok tesekkur ederim bu surecte en buyuk destekci ve kader arkadasi sen oldun :) fotografi beni taglemeden paylastilar biraz hirlayinca hemen taglediler :)

ben de salı bisikleti aldım. cumartesi 60km'ye yakın bir tur yaptım. ilk tur bisikleti ve ilk turumdu. sürüş esnasında hafif bir bel ağrısı olsa sonradan birşey kalmadı. ama tur sonunda bacaklar bitikti bütün gün yattım sonra. :) Ardında pazarda bir 25 km kadar yaptım. bugün hafif yorgunluk belirtileri olsa da önemli bir ağrı sızı yok.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
@vusalazeroglu abi valla bekle dediğime değdi ama değil 😀 seneye ufak tefek modifikasyonlarla(jant gidon ve gidon boğazı, karbon sele borusu) kusursuz olacak😀

İsmi "Grand Tour" olunca tur bisikleti sanmıştım. Yol bisikletiyimiş oysa.

İsmi "Grand Tour" olunca tur bisikleti sanmıştım. Yol bisikletiyimiş oysa.
Yol bisikletiyken tura özenmiş, bir tık kadro endurance'a kaymış, bir tık vites dişli oranları yumuşamış, bir tık da lastik kalınlaşmış. Turun yol kısmında kalmış.
Konuda yetkin arkadaşlar, daha bilgili arkadaşlar, sizce bu yorum doğru mudur?

@vusalazeroglu pazar günü bisanın sayfasında fotoyu gördüm. "ulan ne yakışıklı bisiklet,hayırlı olsun kiminse." dedim. ekstra sevindim senin olmasına😀 hayırlı olsun.
Bisan bi benim fotoğrafları paylaşmadı zaten. O kadar da ayrıntılı çekmiştim 😆

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Şehit bisikletinden sonra Gt ye geçince bende de ağrılar oldu sürekli gidon ve hoodlarda ayar yapıyorum bileklerm ve avuçlarımın içinde ağrı oluyor sanırım kullanmadığım kaslarımdan dolayı inş alışınca geçer.
Arkadaşlar Gidon boğazını ters çevirsem gidon açısı biraz olsun yükselir mi deneyen oldu mu?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mtn. ve suyunsesi
Şehit bisikletinden sonra Gt ye geçince bende de ağrılar oldu sürekli gidon ve hoodlarda ayar yapıyorum bileklerm ve avuçlarımın içinde ağrı oluyor sanırım kullanmadığım kaslarımdan dolayı inş alışınca geçer.
Arkadaşlar Gidon boğazını ters çevirsem gidon açısı biraz olsun yükselir mi deneyen oldu mu?
Bileğinizin tokalaşma pozisyonunda düz olması gerekiyor. Sorunu çözümü gidon boğazı gidon genişliği yada kolay olanı sele yüksekliğinizin düşürülüp veya selenizin gidona yaklaştırılması olabilir.
Aynı durum bende de oldu sele borumu Değiştim daha geri açılı bi boru taktım bileklerime vurdu, gidon boğzını 2 cm kısaltınca çözdüm

• Beğen
Tepkiler: birdie85
Bende henüz ağrılar yok ama, yine de şu an için beni en çok zorlayan, uzun inişlerde baş parmak kasları. :) Bunun için de hood'ların yerini ve fren kollarının açıklığını ayarlayayım diyorum. Yalnız sürüş keyfi çok güzel bu boynuzlu (dropbar) bisikletlerin.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri